Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä järkeä?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kurdt

Tosin kohta varmaan järjestetään jo quake matseja asemahallissa oikeilla aseilla. Sellasta tuo asemahallin illanvietto tuntuu nykyään olevan, milloin känninen jahtaa putken kanssa ja milloin Jore veitsen...
No ei tarvii pitkään odotella. Joka päivähän lehdistä saa lukea kaikenlaista kammottavaa:

Nuoret tappoivat pariskunnan ampumalla
Nuoret tappoivat vanhuksen dösärille
Nuori puukotti miestä liikennevaloissa
Nuoret tappoivat 15-vuotiaan pojan kotibileissä
Jore heilui veitsen kanssa... (loppukevennys)

Ja kaikki tekijät alle parikymppisiä - tai Joresta en nyt tiedä...

missä vika!?!
 
"Nuoret tappoivat pariskunnan ampumalla
Nuoret tappoivat vanhuksen dösärille
Nuori puukotti miestä liikennevaloissa
Nuoret tappoivat 15-vuotiaan pojan kotibileissä"

"mutta väitän että kaveripiirillä on suurin vaikutus ja joukossa tyhmyys valitettavasti tiivistyy tunnetuin seurauksin. Ehkä vanhempien pitäisi suorittaa hyväksytysti pakollinen lastenkasvatus-kurssi . "

Tässähän tämä. Maailma on muuttunut juuri sen verran.
Kun minä olin teinipoika..heh..mentiin pussikaljojen kanssa dokaamaan niitä lähimpään metikköön. Siellä ei hörhöjä pidetty minään. Vitun piikkiveikot/liimahörhöt oli niitä säälittäviä tyyppejä.
Nykyään kaikki vetää mömmöjä naamaansa.
Se on arkipäivää.
Tämä on sitä vitun arkipäivää. Päivällä pelataan ja illalla jatketaan livenä nappipäissään...?
 
Kaikkien pitäisi asua nuoruusaika maalla, siihen asti kun on jo tarpeeksi "vanha" ja tajuaa että kaikkea typerää ei tarvitse tehdä. Maalla kun ei tule niitä typeriä juttuja niin helposti vastaan.
Itse olen kotoisin maalta, muutin opiskelemaan kaupunkiin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jiz
Kaikkien pitäisi asua nuoruusaika maalla, siihen asti kun on jo tarpeeksi "vanha" ja tajuaa että kaikkea typerää ei tarvitse tehdä. Maalla kun ei tule niitä typeriä juttuja niin helposti vastaan.
Itse olen kotoisin maalta, muutin opiskelemaan kaupunkiin.

No maalla poltetaan latoja. Tosin maalla ei kuulu ku YLE-Suomi radiosta niin eipähän lapset nää/kuule mitään pahaa ;)
 
http://www.xengamers.com/sections/news/7148/
Teen's Death Blamed on Videogames
5:33pm 04/24/02

A 17-year-old high school student from Shanghai died yesterday in a local netcafe after a prolonged videogame playing session. Chinese government officials blamed the death on his obsessive videogame playing, which could have caused a heart attack. According to sources close to the boy's family, he was so enticed by videogames that he dropped out of school back in March to play full-time. The owner of the local netcafe where the boy spent his days ditching school had no comment on the incident. However, Chinese officials have vowed to crackdown on netcafe owners who harbor truant youths with hefty fines in the future.


Varokaa! Kuka tahansa terve keskivertoteini voi siis saada sydärin kun tarpeeksi pelaa!:rolleyes:
Parikymmenvuotisen peliuran aikana mulla on ainakin ensin hajonnut nahka handuista, sitten on viimeistään pitänyt pitää taukoa. :D
 
Jenkit nyt onkin aivan oma lukunsa. Terveen järjen voi heittää kaivoon, kun menee siellä vierailemaan. Koko lakijärjestelmä on vitsi, mutta sen plussaksi täytyy myöntää jyrkät tuomiot raiskaajille jne. Tietysti hekin voivat päästä vapaaksi, jos pidätyksen suorittanut poliisi on tehnyt jonkin pikkuvirheen. Ikuinen peliväkivallasta itkeminen on aivan naurettavaa roskaa. Tietysti ei aivan nuorimpien tarvitse olla GTA 3:sta pelaamassa, mutta jos joku 16-vuotias on niin typerää, että tappaa itsensä/kaverinsa pelin takia, niin veikkaan että hän tekisi sen pitemmän päälle muutenkin.
 
Jenkit ne on hulluja.Mun pyörässä lukee: älä aja öisin älä aja ilman kypärää lue käyttö ohje jne.auotojen peileissä lukee objekti on lähempänä miltä näyttää.muovi pussessakin varmaan lukee: älä työnnä päähän eli jos meet amerikkaan ja työnnät muovipussin päähän ja sitte lähtee taju voit myytää miljoonien korvauksia :rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan GAME CUBE
muovi pussessakin varmaan lukee: älä työnnä päähän eli jos meet amerikkaan ja työnnät muovipussin päähän ja sitte lähtee taju voit myytää miljoonien korvauksia :rolleyes:
Sehän ei ole mikään vitsi, vaan sikäläisissä muovipusseissa on todellakin kielto, ettei pussia saa laittaa päähän. Lisäksi jotkut varoittavat erikseen, että pussi ei sovellu leluksi tai ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Onhan nyt varoitukset hyvä olla - kaikille ei ole kotona kerrottu muovipussin vaaroista...
 
Vitun vähissä on ymmärrys mihinkään, kun saksalaisessa koulussa 19v tyyppi tappoi 13 opettajaa kun oli koulusta pantu pihalle....
Muutama oppilas meni samalla.
Vitsit on vähän vähissä...
Tämä tapahtui siis eilen. Huhhuh.
Ei helvetti.
 
Edelliseen liittyen:
http://www.pelit.fi/uutiset/uutinen.asp?id=12041&skip=0&skipk=0
Saksassa vaaditaan väkivaltapelien täyskieltoa
maanantai 29.4.2002

Asenteet väkivaltaisia tietokonepelejä kohtaan ovat tiukentuneet Saksassa sen jälkeen, kun Erfurtin viimeviikkoisiin 17 ihmisen hengen vaatineisiin koulusurmiin syyllistyneen ampujan taustalta paljastui aktiivinen peliharrastus.

Ampujan, 19-vuotiaan Robert Steinhauserin, kerrotaan mieltyneen väkivaltaisiin ampumapeleihin ja hänen suosikikseen on tiedotusvälineissä nimetty netissä pelattava Counter-Strike.

Saksan Kristillisdemokraattisen puolueen Edmund Stoiber on noussut vaatimaan väkivaltaisten pelien täydellistä kieltoa. Nykyisin väkivaltaisimmat pelit voivat ainoastaan joutua mustalle listalle, jolloin niitä ei saa mainostaa eikä pitää kaupoissa esillä. Täysi-ikäinen asiakas voi kuitenkin ostaa haluamansa pelin "tiskin alta."

Edmund Stoiber on Saksan johtavia konservatiivipoliitikkoja ja liittokansleri Gerhard Schröderin haastaja Saksan tämänvuotisissa vaaleissa.


Toivottavasi kukaan ei Suomessa ala sekoilemaan, ettei Päivi Räsänen (kd), Ville Itälä (kok) ja muut tiukkapipot saa aihetta ylireagointiin.
 
Tässä tositarina joka tapahtui usassa asuvan sukulaisen naapurille:

Eläkkeellä olevalla pariskunnalla oli kesäasunto San Franciscon Napa valleyssä. Talven aikana varas yritti murtautua taloon kattoikkunan kautta, mutta liukastui irtonaiseen kattotiileen ja rysähti katon läpi taloon sisälle. Varas sai mustelmia ja mursi jalkansa. Hän haastoi pariskunnan oikeuteen koska heidän talonsa oli vaaraksi muille ihmisille. Varas voitti oikeusjutun ja sai miljoonakorvaukset.

Ei tähän voi sanoa muuta kuin only in America.
 
Samassa maassa alle 18-v. kundi sai linnaa (taisi olla kolmen vuoden kakku) varastettuaan palan pizzaa saman ikäiseltä kaverilta. Oli nääs rikoksen uusia.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Paranoid
Eläkkeellä olevalla pariskunnalla oli kesäasunto San Franciscon Napa valleyssä. Talven aikana varas yritti murtautua taloon kattoikkunan kautta, mutta liukastui irtonaiseen kattotiileen ja rysähti katon läpi taloon sisälle. Varas sai mustelmia ja mursi jalkansa. Hän haastoi pariskunnan oikeuteen koska heidän talonsa oli vaaraksi muille ihmisille. Varas voitti oikeusjutun ja sai miljoonakorvaukset.


Sattuu näitä Suomessakin. Muistan kuulleeni jutun, että varas murtautui kirjapainoon, ja siellä oli kossupullo, jonka kaveri huitaisi naamaan. Puteli sattui vaan sisältämään jotain muuta ilmeisen epäterveelistä ainetta, ja yrittäjä sai syytteen kun ei ollut merkinnyt pullon oikeaa sisältöä.

Juttu voi olla legendaa, mutta tietääkseni lain mukaan pitää yrityksissä olla pullojen ym. purkkien sisältö olla merkitty selvästi, jos sisältää muuta ainetta kuin etiketin mukaista.

Tuntuu hieman oudolta, että ko. tapauksessa joutuu joku muukin murtautujan toilailuista syytteeseen. No, ei tuo itsepuolustuslakikaan Suomessa kovin hyvä ole, kun joudut lähes ottamaan yhden puukon iskun vastaan, ennen kuin voit vetää hyökkääjää kuonoon ilman syytteen pelkoa.
 
http://www.penny-arcade.com/view2001-12-03rl.html

100% samaa mieltä kyseisen sarjakuvan kanssa (sen ekan kuvan kanssa siis). Ärsyttää tuollainen iän ikuinen itkeminen, että pelit tekee ihmisistä hulluja. Ei ihminen voi olla kovin normaali, jos tappaa ihmisiä. Pelasi sitten videopelejä tai ei. Tyhmyys on sitten aivan oma asiansa.
 
Ylös Bottom