Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä mieltä TiltTV:stä?

  • Viestiketjun aloittaja breadfan
  • Aloituspäivämäärä
B

breadfan

Guest
Katselin taas tänään Tiltin jakson ja petyin jälleen kerran. Ehkä olen liian hätäinen, mutta viime kahden viikon Tilt tarjonta on ollut liiankin kanssa PS2 ja PC arvosteluja! Nyt tietysti ymmärtää sen, että kun GC on tullut, niin tottakai sille kuuluu esittely jne. Mitenköhän GC pelejä tullaan Tiltissä arvostelemaan, kun ei Xbox-fanitkaan saa omaa osaansa Tiltistä? Puolentunnin jaksoon ei tunnu mahtuvan enää xboxpelejä. Onkohan Tiltissäkin näitä MS vihaajia vai mistä moinen johtuu? Näyttää kohta siltä, ettei meikäläinen enää katso mokomaa ohjelmaa. Onko kellään muilla samoja ajatuksia? Hurrilaiset peliohjelmat ei ainakaan kiinnosta.
 
Tiltissä ollaan lähinnä idiootteja. Mutta XboX-pelejä ei ole nyt ihan hirveästi tulollaan ja GC nyt sai julkaisusta vähän arvonnousua, ja ehkä siitä että Agerex sponssaa sitä ohjelmaa.

Tilttiä katsotaan hei lähinnä huumorilla ja nauretaan huonoille arvosteluille ja niille helvetin MOBIILIPELEILLE! Voisiko enää olla jotain surkeampaa ideaa täyttää ohjelma-aikaa. Siis herranjesta.
 
Hehheh, samaa mieltä. Uudessa Tiltissä oli tosin kyllä SOldier Of War arvostelu, joka on useimpien iloksi PS2, PC, xbox:lle. Peli jäi kiinnostamaan, mutta ei tässä vielä ole päätöstä tehty sen ostamiseksi.
 
Ensinnäkin tiltin porukka ei osaa arvostella pelejä. Millä hemmetin mittapuulla ne niitä oikeen kattelee kun jotkut pelit saavat tällaisia miinuksia: " paikoitellen hieman tylsä" "peli on tylsä" jne.
Miksi ne meni muuttamaan jo kohtalaisen siedettävän arvostelutyylin kun niillä oli ne tähdet, joilla ne arvosteli sitten pelattavuutta, ääniä, grafiikkaa jne.

Tilttiä ei voi kunnolla edes sanoa peliohjelmaksi. Ohjelma koostuu 15 sekunnin uutsiosiosta, jossa paukutetaan jumalattoman nopeasti joitain ihan epäolennaisia asioita ja sitten onkin jo mainostauon vuoro. Mainostauon jälkeen vähän mobiilipelejä ja tilt games leaguea. Ja mikä hemmetin juttu se viikon peli on? Ihan samanlainen kun ne muutkin arvostelut.

Ainoa syy miksi katon tilttiä on live! pelikuva.
 
PILTTI-TV on ehkä jopa universumin huonoin TV-ohjelma! Huumorilla määkin sen kattelen (pikakelauksella) ja onhan siinä aina se muutaman promillen mahdollisuus, että siinä sanottaisiin tai näytettäisiin jotain hyödyllistä. Mut suosittelen tosiaan ottaan sen videolle, koska niissä mobiilipelikohdissa ja muissa paskanjauhannassa saattaa alkaa ärsyttään liikaa, jollei ole kelausoptiota!
 
Kari Koivistoinen? Oliko se sama tyyppi joka sai monoa mikrobitistä joskus vuonna nappi?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan keiu
Tiltissä ollaan lähinnä idiootteja. Mutta XboX-pelejä ei ole nyt ihan hirveästi tulollaan ja GC nyt sai julkaisusta vähän arvonnousua, ja ehkä siitä että Agerex sponssaa sitä ohjelmaa.

Tilttiä katsotaan hei lähinnä huumorilla ja nauretaan huonoille arvosteluille ja niille helvetin MOBIILIPELEILLE! Voisiko enää olla jotain surkeampaa ideaa täyttää ohjelma-aikaa. Siis herranjesta.

Keiu puhuu asiaa! Olen tosiaan ihmetellyt tuon rupuisen n. 15 minuutin ohjelma-ajan tuhlaamista johonkin mobiilikökköpeleihin. Saisi kyllä jo nykyisen konsoli- ja pelitarjonnan takia tulla kunnon ohjelmaa.
 
Kenellä on mahdollisuus, niin kannattaa vaihtaa kanava Mtv3:sta ja SubTV:stä MoonTV:hen. Siellä arvosteluissa alkaa olla jo hieman munaa, eikä mitään turhaa mobiilibeligöggöä todellakaan ole. Mainostauotkin ovat siedettävän pituisia. Joka päivä tulee MoonTV:ltä, joku peliaiheinen ohjelma, sillä ohjelmat uusitaan 7x viikkoon. On vaikeaa olla bongaamatta jotain peliohjelmaa, jos vähänkin televiision äärellä istuskelee. Jaksot vaihtuvat viikon välein.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Fetched
Kenellä on mahdollisuus, niin kannattaa vaihtaa kanava Mtv3:sta ja SubTV:stä MoonTV:hen. Siellä arvosteluissa alkaa olla jo hieman munaa, eikä mitään turhaa mobiilibeligöggöä todellakaan ole. Mainostauotkin ovat siedettävän pituisia. Joka päivä tulee MoonTV:ltä, joku peliaiheinen ohjelma, sillä ohjelmat uusitaan 7x viikkoon. On vaikeaa olla bongaamatta jotain peliohjelmaa, jos vähänkin televiision äärellä istuskelee. Jaksot vaihtuvat viikon välein.
MoonTV:n peliohjelmat ovat kyllä verrattomia, varsinkin PC-peliluola. Mutta ei SubTV:n Subidokaan huono ole, mitä tulee hyvinkin kattavaan pelitarjonnan katsastamiseen. Joka päivä uudet pelit ja arvostelut. Ja mikäli muuten ei perusta ohjelman "amatöörimäisyydestä", on ohjelma loistava pelien livekuvan/äänien tsekkaukseen. Niin ja niistä mainostauoista...Subidossa niitä on tasan yksi ja sekin pirun lyhyt...hyvä kun kerkiää kusella käydä!

TiltTV on pettymys: Mobiilihuttu ja muu kaupallinen shaitti on aivan turhaa, kuten jo edelliset postaajat mainitsivatkin.
Arvosteluissa kannattaa olla kriittinen korva höröllä ja kannattaakin luottaa omiin silmiin ja korviin enempi.

Täytyy kuitenkin kokonaisuudessaan olla erittäin tyytyväinen peliohjelmatarjontaan...meitähän suorastaan hemmotellaan nykyaikana. :)
 
Ensiksi. Seuraava viesti ei ole käsialaani, vaan herra Kinnusen a.k.a. IgeL, eli olen vain sanansaattaja.

____________________________________________________

TiLT ei suosi yhtäkään konsolia. Olemattomista peleistä ei voi tehdä arvostelua, joten pelit pitäisi myös saada toimistolle asti. Jos ei esimerkiksi Xboxille ole tullut uusia pelejä, niin Xbox-pelejä ei silloin lähetyksessä ole. Sama juttu GC:n kanssa.

MS-vihaajia ei ole, ainakaan siinä määrin että se näkyisi
ohjelmassa/vaikuttaisi mihinkään. GameCuben sponssidiileistä en tiedä, mutta eivät nuo ohjelman sisältöön vaikuttane. Mobiilipelit ovat vähentyneet entisestä (huomasiko kukaan?), ja eipä tuo yksi mopiili per lähetys hirveästi aikaa muulta sisällöltä vie.

Arvosteluista onkin sitten mukavampaa saada kommenttia, kun voi tarjota vastinettakin. DemonWithin, jos peli on tylsä, niin eikö sitä saisi sanoa? Kaikki Dungeon Siegeä pelanneet myöntänevät sen, että Eastern Swampin haahuilu on _tylsää_. Muitakin mielenkiinnon notkahduksia tulee, joten "paikoitellen tylsä" on mielestäni erittäin osuva. Arvostelujen formaatti on imho ihan ok ja ehdottomasti parempi kuin osiin hajottaminen. Viikon pelinkään nyt tuskin häiritsee ketään, vaikka sen arvo onkin kyseenalainen.

Puolen tunnin ohjelma-aikaan ei yksinkertaisesti pysty mahduttamaan pitempiä ja laajempia juttuja.

Tuosta Halon arvostelusta nousi aikamoinen haloo, mikä on hieman ihme. Ei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti. (BTW, arvostelua ei muistaakseni tehnyt Koivistoinen, eikä herra ole MikroBitissäkään tietääkseni koskaan ollut.)

Äh. Tästä tuli hirveän muodollinen, persoonaton ja oikeastaan sisällötön viesti. Ei voi mitään, tästä on joutunut jo niin paljon puhumaan ettei aina jaksa. Jos vielä jollakin on jotain erikoisempaa kritiikkiä/whatever, niin tavoittaapi paremmin #xboxfin @ IRCnet ja nickillä IgeL.

(Ja kyllä, minua voi syyttää Dungeon Siegen legendaarisesta lopetuksesta: "joten lopputulokseksi jää pitkäikäinen mättöpeli, jolle voi povata pitkää ikää." Loistavaa settiä.)


JK / TiLT
____________________________________________________


.... Don't blame me, I'm not the one who wrote this!
 
Noniin... vB ymmärsi lähettää mailia, eli voi pistää sitä kritiikkiä tännekin.
 
Hei Igel, kyl sä tiiät itekki et tilt on ihan paska ja et suurin osa (kyllä, ainakin 2 niist kaikista 3:sta) katsoo tilttiä ihan vaan ja ainoastaan sen Pelkosen takia.
 
demon : veikkaan että 4/5 katsoo Tilttiä liikkuvan kuvan takia, itse kun ei aina jaksa netistä demoja imutella, niin tilt heittää hyvälaatuiset videot rullaamaan tv:ssä...

Itse tiltin arvostelut ovat mielestäni suuntaa antavia, niinkuin kunno arvostelun pitäisi kai ollakkin, eli loppujenlopuksi SINÄ päätät onko mikäkin peli hyvä, ja mikä siinä on hyvää/huonoa.

IMHO se pelkonen ei edes ole niin erikoinen =)
 
Kyllähän se Tiltti on aika paska ohjelma. Ongelmana on se että kaikki jutut yritetään saada mahtumaan 30 minuuttiin. Tilt yrittää käsitellä kaikkia mahdollisia juttuja tasapuolisesti, mutta 30 minuuttia ei siihen riitä. Esimerkiksi vuoden tärkeimmästä messusta oli saatu kasattua jopa kahden minuutin juttu ja siitäkin ajasta käytettiin puolet esittelemään mitkä E3 messut edes ovat. Kyllä minusta voitaisiin yksi jakso pyhittää kokonaan E3 messuille. Onneksi edes älysivät vähentää niitä helkkarin mobiilipelejä. Muistuupa tässä mieleen sellainenkin kömmähdys että eräs "tavallinen" peli sai kerran enemmän pisteitä kuin viikon peli. Kyllä Moon tv:n peliohjelmat on parhaita.
 
Joo Tilt on paska kaikkihan sen tietää:p
Mutta mä en tajua tuota haloota sen Pelkosen ympärillä! Mun mielestä sen puhetapa on lähinnä ärsyttävä ja se pilaa jo ennestään surkean ohjelman. Noh, kyllähän tuota kaikesta huolimatta tulee katsottua joka lauantaiaamu jos oon hereillä...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Peoplez
Mun mielestä sen puhetapa on lähinnä ärsyttävä ja se pilaa jo ennestään surkean ohjelman.

Jeps, tekee jokaisen aloitteleva tv- ja radiojuontajan virheen eli luulee puhuVANsa aSIALlisesti kun paiNOTtaa toisTA tai kolMATta taVUA saNASsa. Olisi luullut jonkun Maikkarilla jo ottaneen Jaanan puheoppiin: suomen kielessä paino on sanan ekalla tavulla, PISte.

Eli ilman ääntä kattelen sivusilmällä livekuvaa peleistä, jotka olen tosin jo yleensä bongannut MoonTeeveeltä. Plus Elias on petrannut ulosantiaan ihan älyttömästi: aluksi sanajärjestykset olivat päin prinkkalaa ja puheesta ei kuullut pilkun tai edes pisteen paikkaa :) Nyt homma sujuu jo huomattavasti tyylikkäämmin, olisiko tuottajan ansiota?

PS. No, eihän Jani Juntunenkaan osaa Mafiassa vieläkään englantia, vaan siellä soi edelleen mm. Suburban Triben Frozen Asses. :D Tommosten ohjelmien tuottajia pitäisi antaa turpaan, kun eivät vaadi juontajiaan kehittymään mihinkään suuntaan. Pelkkä "pirtsakkuus" riittää. Yäk.
 
MTV 3:n Tilt ja SubTV:n Subido ovat minusta erittäin huonoja. Katon oikeastaan vain MoonTV:n peliohjelmia. Tiltissä on juontajana sellainen henkilö joka on siellä ruudussa vain houkutellakseen nörtit ruudun äärelle. Jaana ei ymmärrä itseasiassa niistä vehkeistä yhtään mitään , vaan lukee jonkun muun henkilön papereista kaikki arvostelut. Subidossa sama homma: ammattitaidottomia henkilöitä juontajina. Subidossa yleisin juontajien kommentti on : Emmä oikein tiiä!. Ei anna minusta kovin valaisevaa kuvaa pelistä. Suurempien kanavien pitäisi ehdottomasti ottaa pikkuselta MoonTV:ltä mallia miten oikella asenteella syntyy hyvä ja ammattimainen peliohjelma.
 
Tiltin messu uutiset on tosi ammattitaitosia, kerran näytettiin jotain (en muista mitä) ulkomaalaista messua ja kamera näytti pääosin peliohjaimia kun porukka takoi pelejä. Vähän kun kameraa olis nostettu niin olis nähnyt mitä pelejä pelasivat!!! Jos viittisivät jättää mobiilipelit pois, niin jäisi edes hieman aikaa varsinaisille peleille. Ne arvostelut on kyllä just sellasia puolen minuutin juttuja. Toisin on Moon TV:n peliohjelmat joskus kun on sattunut näkemään niin siellä ainakin on perusteelliset arvostelut ja vaikka tehdäänkin varmaan pienemmällä budjetilla niin hyvin ovat saaneet ennakoitakin tehtyä. Kuukausia takaperin oli kiva kattella kun pelasivat FF X:ää, kivalta näytti...
 
Ylös Bottom