Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä mieltä TiltTV:stä?

  • Viestiketjun aloittaja breadfan
  • Aloituspäivämäärä
onhan se aikamoista shidiä kyllä, mutta kyllä sen aina kattoo jos vaikka olis jostain mielenkiintosesta pelistä kuvaa näkösällä. tosin senkin pilaa aina se, ettei testaaja ole osannut pelata paskaakaan. joka ikisessä ajopelin arvostelussa auto on koko ajan pois radalta jne. transworld snowboarding arvostelussakin äijä laski päin kivä ja puita tekemättä yhtään temppua. huh.

n. 10 min lähetys ajasta käytetään johonkin tiltin omiin, vitun turhiin selain tai sms peleihin, joita ei kukaan normaalituloinen tai täysjärkinen oman aikansa päälle tajuava pelaa. huh mitä paskaa. se joku helvetin minikarting palikin. haha.

ja ne nettisivut. päähän sattuu kun ekat kolme viestiä saa luettua, vaikka eihän niissä montaa sanaa yleensä ehdi olla.

jooh. parannettavaa olisi todella paljon, mutta kukapa palautetta oikeasti kuuntelisi?
 
Samaa mieltä kuin dhat (ilmeisesti NWA:ta on tullut kuunneltua :)) noista selainpeleistä ja mobiilisekoiluista tiltissä. Tulee sitä kuitenkin katsottua jos on kotona, onhan se hauska nähdä vähänkin liikkuvaa kuvaa peleistä tv-ohjelmassa.
 
Huoh...tuli tuossa LA:na katsottua piltti TV taas pitkästä aikaa. Tai siis no...telkkari pauhasi taustalla samaan aikaan, kun join aamukahvia ja luin aamulehteä. Ei sitä sontaa edes pysty kunnolla katsomaan! :eek:

Eipä sieltä taas mitään järkevää näkynyt tai kuulunut ja xboxista ei tietenkään sanaakaan. On se vaan kyllä huono ohjelma, koskahan tuolla mediassa herätään ja aletaan tuottamaan hyvää ja puolueetonta peliohjelmaa? Nyt kun MoonTVkin meni nurin, niin olisi kyllä tosi tervetullut joku viikottainen tunnin pläjäys konsoli ja PC pelaamisasioista.
 
Hiukan katselin tänään Tiltin alkua. Ekana pelinä arvosteltiin sinänsä minua kiinnostamaton Xboxin Evil Dead: a fistful of boomstick. Koska pelissä on K-18 luokitus, niin Tilt ei voinut aikaisen lähetysajan vuoksi näyttää "raaimpia" kohtia. Seurauksena oli että kuvamateriaalissa oli vain YKSI kohta jossa ammuttiin zombie taimikälie ja sekin oli aivan ruudun reunassa. Vastaan näytti tulevan paljon "tykinruokaa" mutta eipä niitä tietenkään ammuttu. Ja moottorisahaa ei tietenkään näytetty toiminnassa. Jos täällä olisi käytössä Futisforumin hymiöt, niin antaisin Tiltin sensuroinnille muutaman "centerin". :mad:
 
Niin, se sensurointihan on TiLTin ikioma idea. Hieman pitemmällä mietintäajalla voisi päätyä sellaiseen ihmeelliseen ajatukseen, että kenties käsky on tullut ohjelman ulkopuolelta? Kukkahattutädit ovat huolissaan ja heillä on valtaa.

Toki sensuroituakin pelikuvaa voi ottaa eri tavalla, mutta näin alkuvaiheessa on varmaankin haluttu pelata varman päälle.

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gimble
Eipä sieltä taas mitään järkevää näkynyt tai kuulunut ja xboxista ei tietenkään sanaakaan. On se vaan kyllä huono ohjelma, koskahan tuolla mediassa herätään ja aletaan tuottamaan hyvää ja puolueetonta peliohjelmaa?
Eli kun ei ole Xbox-pelejä arvostelussa, ohjelma on puolueellinen? Viikottaisen peliohjelman tekeminen on hankalaa, koska pelejä ei yksinkertaisesti ilmesty tasatahtiin. Jokaiseen lähetykseen ei voi laittaa samaa määrää pelejä jokaiselle alustalle, usein voi olla pidempiäkin taukoja.

Kyllä niitä Xbox-pelejä tulee arvosteluun taas syksyn mittaan ja ne käsitellään objektiivisesti, pidän siitä vaikka henkilökohtaisesti huolen. :)

(Tulevan lauantain lähetyksessä on btw. esmes KOTOR...)

Mitä palautteeseen tulee, niin suuri osa koskee yleensä just esim. mobiilipelejä tai ohjelman aikaa. Ne ovat bisnesjuttuja, eikä niihin voi hirveästi vaikuttaa. Jokainen firma yrittää kuitenkin tehdä rahaa, ja mobiilipelit ovat ilmeisesti suosittuja, koska ne ohjelmassa pysyvät enemmän tai vähemmän. Ei silti kannata liioitella, kallisarvoista ohjelma-aikaa ei niihin loppujen lopuksi kovin paljon kulu (~1-2 minuuttia?).

Sen sijaan arvosteluihin liittyvä palaute on enemmän kuin tervetullutta, ainakin meikäläiselle. Mitäs olitte mieltä vaikka Mega Manin arvostelusta? Pelikuva keskittyi liikaa loppuvastuksiin (ja IceMan-kohta oli varsin nolo jnejne), mutta muuten väittäisin sen olleen aika onnistunut. Pelikuvastakin voisi vielä mainita, että joskus arvostelija (esim. tässä tapauksessa minä) pääsee itse ottamaan sen, mutta viimeistään editointivaiheessa tippuu pois "hyviä kohtia" ja tilalle tulee "huonoja kohtia". Pelikuvan taso on mielestäni parantunut verrattuna parin vuoden takaiseen tilanteeseen, vaikka paljon parantamisen varaa on edelleen.


JK / TiLT
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan IgeL
Ei silti kannata liioitella, kallisarvoista ohjelma-aikaa ei niihin loppujen lopuksi kovin paljon kulu (~1-2 minuuttia?).

Köh, no ainakin joku aika sitten otin oikein aikaa, kuinka paljon tuo mobiilihömppä vei ohjelma-aikaa, lukema oli ~8-10 minuuttia (!!)

Tosin enpä ole seurannutkaan ohjelmaa enää vähään aikaan...:D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nightcrawler
Tänään Tiltissä: Gamecuben erikoishahmo Soul Calibur 2 on Zelda. Zelda=Link? No... Se on Tilt.

Jostain kumman syystä ohjelma jäi taas välistä :D
Olisi ollut kyllä hulppeeta nähdä prinsessa Zelda mätkimässä :p hahhahhaa
 
TiLT -lehti tulee sittenkin! Aargh!

Linkki

Päätoimitajana Mikrobitistä tuttu Kalle Kaivola. Vähän ihmetyttää tuo kohderyhmä (15-25 v.), ostajat koostunevat mitä ilmeisemmin ikäluokasta 10-15 v.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan pteittinen
Voi hyvä jeesus.

Tiedä, että sinua pidetään osavastuussa tästä.

Itse lehdestä, johan sitä tuli odoteltua. Jos tutulla Tilt-linjalla jatketaan, on lehdessä samat jutut kuin ohjelmassa ja parillakin eri saitilla. Päätoimittaja on kai asiansa osaava, joten kiinnostaa joka tapauksessa nähdä miten hän saa lehteä luotsattua. Joskin aika kaukainen ajatus on, että minua näkisi kyseinen lehti kädessä kiskalla.
 
"Vahvan ja tunnetun brandin, kiinnostavan aihealueen ja vankan markkinointiosaamisen avulla saamme Tilt-lehdestä menestyvän tuotteen tällekin alueelle."
- Jouni Lojander ,
Yhtyneiden Kuvalehdet Oy:n kehitysjohtaja


Vähän heikoilla kantimilla on tuo brändäys, ainakin omasta mielestäni. Voisi tietysti kysyä, että kannattaako Tilttiä yleensäkään alkaa brändätä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nightcrawler
Tänään Tiltissä: Gamecuben erikoishahmo Soul Calibur 2 on Zelda. Zelda=Link? No... Se on Tilt.
Joskus ihan aidosti tuntuu siltä että Pelkonen itse kirjoittaisi ohjelman arvostelut.
näin ei valitettavasti kai kuitenkaan ole :(

Mutta niin perverssiltä kuin se kuullostaakin, itse katselen mieluummin Tilttiä kuin nelosen synkkää ja mustanpuhuvaa Play:tä, jossa juontajat usein lähes katoavat 'lavasteen' mustaan aukkoon.
Eikä ne Puhan ja toisen hemmon höpinät sinänsä kauaa jaksa viihdyttää. Asian tulisi tulla esille jo arvostelussa, ei siinä mitään kahden miehen levyraatia enää tarvitsisi alkaa leikkimään.

Play:n +:ssaksi täytyy kyllä laskea paremmat/asiantuntevammat arvostelut, vaikken itse niistäkää välitä koska euskin koskaan ostan peliä yhden tai kahden arvostelun perusteella.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Minua häiritsee paljon se, että Playn ja Pelaaja lehden arvostelut ovat täysin samoja, ehkä Playssa vähän lyhyempiä. Esim. viimejakson CMR4:n arvostelu on täysin sama, kuin Pelaaja-lehden vastaava.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Tiedä, että sinua pidetään osavastuussa tästä.
Hahahaha!
Päätoimittaja on kai asiansa osaava, joten kiinnostaa joka tapauksessa nähdä miten hän saa lehteä luotsattua.[/B]
Päätoimittajalla ei ole tässä tapauksessa mitään väliä, sanoisin. Yhtyneet Kuivalehdet kun onnistuu ryssimään lehden kuin lehden (*köh* Enter *köh*).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan pteittinen
Päätoimittajalla ei ole tässä tapauksessa mitään väliä, sanoisin. Yhtyneet Kuivalehdet kun onnistuu ryssimään lehden kuin lehden (*köh* Enter *köh*).

Tarkoitinkin kiinnostavaa samalla tavalla kuin on seurata sortuvaa taloa tai tulvaveteen huuhtoutuvaa kylää. Näyn edessä on voimaton, mutta ainakin siitä voi nauttia.

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan feldon
Vähän heikoilla kantimilla on tuo brändäys, ainakin omasta mielestäni. Voisi tietysti kysyä, että kannattaako Tilttiä yleensäkään alkaa brändätä.

Tähän mennessä Tilt on ilmeisesti ollut kannattava tuote, sillä ohjelma on porskuttanut päälle viisi vuotta pitkälti tutuilla eväillä. Eri asia on, minkälainen palvelus esim. lehti on pelaajille, jos panostus sitä kohtaan on yhtä suuri kuin ohjelmaa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Tähän mennessä Tilt on ilmeisesti ollut kannattava tuote, sillä ohjelma on porskuttanut päälle viisi vuotta pitkälti tutuilla eväillä.
Niin ja toinen merkki kannattavuudesta on myös se, että Tilt!in formaatti on myyty ainakin Puolaan (?).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
Niin ja toinen merkki kannattavuudesta on myös se, että Tilt!in formaatti on myyty ainakin Puolaan (?).
Joo saavatpahan puolalaiset hakkerit opetuksen, jota eivät vähällä unohda!

(Terveisin nimimerkki: "3500 vakavaa tunkeutumisyritystä puolalaiselta palvelimelta yhden päivän aikana")

Tuotteena TILT saattaa olla menestyvä, mutta kuinka moni automaattisesti yhdistää nimen TILT laadukkaaseen peliviihteeseen?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
Niin ja toinen merkki kannattavuudesta on myös se, että Tilt!in formaatti on myyty ainakin Puolaan (?).
Formaatti, jota meikäläinen oli aikoinaan luomassa, niin. Ja arvatkaa, ojentaako Intervision tuon kaupan tuotosta sentin jeesusta tähän suuntaan? Tai ohjelman kehittämiseen? Sama vastaus.
 
Ylös Bottom