Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä mieltä TiltTV:stä?

  • Viestiketjun aloittaja breadfan
  • Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jeejeepete
Tilt.tv on alkanut kyllä vaikuttamaan totisesti paremmalta nelosen Play:n alettua...

Todellaki, Play on tylsä ja arvosteluja on puolet vähemmän kuin tiltissä. "Viikon peli" -osiossa keskustellaan kilpikonna tyyliin jonkun "turhan" julkkiksen kanssa, joka ei ole koskaan pelannu mitään ja on siellä vain kehumassa peliä ja PS2:ta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Halonhakkaaja
"Viikon peli" -osiossa keskustellaan kilpikonna tyyliin jonkun "turhan" julkkiksen kanssa, joka ei ole koskaan pelannu mitään ja on siellä vain kehumassa peliä ja PS2:ta.

No on niillä ainakin hyvä maku ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
No, olihan Super Powerkin laadukas.

Heh, niin justiisa... Onnettoman vähän uutisia... Arvostelut tyyliin: Zelda: Ocarina of Time 100% ja Super Mario 64 100%...

Toimittajathan oli oikeasti ruotsalaisia. Ei siinä mitään, mutta että vielä rupeavat kääntämään näiden nimet suomeksi. Useat lukijat todella luulivat, että kirjoittajat ovat suomalaisia. Sitten kirjepalstalla ihmiset lähettävät terveisiä näille "Loviisoille", "Topeille" tai vastaaville ja Suomen kirjetoimitus valehtelee korvat heiluen, että terveiset menivät perille ja että vastaanottaja oli hyvin kiitollinen ja hän teki/pelaa toimituksessa juuri nyt sitä ja tätä, yms... Niin, ja pitivät vielä oikein Suomen lippua lehden kannen ylänurkassa. :rolleyes:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Joskus silloin PS1-aikoihin tuli seurattuakin, kun tietoa uusista peleistä ei saanut kuin lehdistä ja töllöstä. Tai no olihan sitä netissäkin hieman jos sinne sattui olemaan pääsy. Nykyään ei pahemmin enää kiinnosta, tietysti ikäkin siihen vaikuttaa.
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Vielläkö ne jaksaa tätäkin tehdä ja taas uusilla juontajilla.

Eikös tätä juontanut joku äijä viimeksi ja oli kyllä semmosta paskaa koko setti, että jäi yhteen jaksoon sen katsominen..
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Ei ole kyllä odotettu. Se edellinen VR pelleily oli jo niin kaukana peliarvosteluista, ettei mitään määrää. Se oli kyllä aivan kauheaa tuubaa. Ja käsittääkseni uusilla juontajilla pidetään formaatti samana.
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Ei ole kyllä odotettu. Se edellinen VR pelleily oli jo niin kaukana peliarvosteluista, ettei mitään määrää. Se oli kyllä aivan kauheaa tuubaa. Ja käsittääkseni uusilla juontajilla pidetään formaatti samana.
Itse asiassa...

Nyt ohjelma on viritetty entistä vauhdikkaammaksi: juontajia on kaksi ja peliohjaimia nähdään myös tunnettujen viihdekasvojen käsissä. Vieraskavalkaadissa nähdään VR-lasit silmillä muun muassa Isac Elliot, Brädi, Stig, Kalle Lamberg, Aste sekä Justimuksen Sami Harmaala. Katsojakokemus viedään ihan uudelle tasolle. Tilt 2.0 -ohjelmassa käytetään ainutlaatuisella tavalla mixed reality -teknologiaa, jossa katsojat pääsevät näkemään pelaajat ikään kuin pelin sisällä. (Lähde)
...kuulostaa vielä entistäkin kauheammalta tuubalta mutta pitää kai sitä julkimoille ajanvietettä keksiä :rolleyes:
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

No eikö se sen äijän juontamana ollut just tota? Pelattiin Fruit ninjaa jne iso osa ajasta?
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Eipä tullut seurattua mutta kaipa tuo tulee noudattamaan ihan sitä samaa viihdeformaattia kuin kaikki muukin, eli kestoviihdenaamat kierrätetään ohjelmaformaatista toiseen pitämässä hauskaa milloin minkäkin parissa ja tässä se hauska nyt sattuu olemaan pelit. Nekin todennäköisesti ison rahan sanelemia sellaisia, joten miljoonafanit promoamassa uusimpia miljoonamyynnin julkaisuja, kaikilla on hauskaa, ja pintaraapaistunakin megapelit ovat aina parasta ikinä.

Toki tämäkin katkera vuodatus on tietenkin pelkkä tekosyy nostaa taas kerran esiin Wanha Cunnon GameCenter CX, tuo nousevan auringon maan lahja Peliohjelmille Sellaisina Kuin Niitä Pitäisi Tehdä. Tuon konseptin kun joku onnistuisi joko markkinoimaan tai kloonaamaan kansainväliseksi ja kaupallisesti pärjääväksi konseptiksi niin nenä olisi tiukasti TV-ruudussa joka ikinen lähetyskerta.
 
Vastaus: Mitä mieltä TiltTV:stä?

Hyvä vaan etteivät tee ohjelmaa pelkästään ydinpelaajille. Harrastus on koko kansan yhteinen ja tälle suurelle massalle tämä on varmasti myös mainostajien toivossa suunnattu. Nätit tytöt ruudulla ovat osa Tiltin tunnettua formaattia, ja luulen näiltä uusilta löytyvän enemmän pelitaustaa kuin itse Pelkosella oli. Pelit ovat kovassa nosteessa eri medioissa, ehkä perinteiselle tv-formaatille löytyy vielä paikkansa siinä joukossa.
 
Ylös Bottom