Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Back katalogista löytyisi vaikka kuinka paljon pelattavaa Bioshock Infinitestä ja Far Cry 3:sta alkaen. Kaikki peliaika tällä hetkellä tahtoo kuitenkin mennä Mechwarrior Onlinen parissa. Siinä on syvyyttä ja haastetta riittävästi.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Koska kesälomalla täytyy edes jokin peli backlogista hoitaa, päätin lopultakin tarttua Mass Effect 3:een. Parin ensimmäisen tunnin ajan lähinnä haukotutti verkkainen juonenkuljetus, ja toisaalta taas kerran muuttunut inventaario/aseiden tuunaus hieman ärsytti.

Sitten tapahtui kuitenkin jotain, ja kolmaskin Mässy nappasi otteeseensa niin, että pelisessiot on ollut pakko väkisin lopettaa aamuauringon sarastaessa.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

L.A. Noiren päätin hankkia omakseni, kun halvalla lohkesi. Hyvä päätös olikin. Jännä juttu, kuinka kolme vuotta sitten julkaisun aikoihin en pitänyt tätä lainkaan kiinnostavana, ja näin myöhemmin se osoittautuukin kunnon tykiksi.

Pitkästä aikaa juoni, joka oikeasti kiinnostaa. Peukkuja myös erinomaisille hahmoille ja 40-luvun tunnelmalle.

Vaan juuri NYT kirjoitan tätä ja hakkaan taskubiljardia, paras yksinpelikampanja niinku evah.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tällähetkellä ainoastaan PC:llä ja enimmäkseen CS GO:a, PS4 tulee luultavasti ostettua syksymmällä.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Nyt helteillä terassilla istuessa iski himo pelata Ridge Raceria :) Harmi kun tuli aikoinaan PSPgo myytyä pois, sille olisi ollut RR 1 saatavilla... Onneksi sain lainaan sekä 3DS:n että PSP:n. Kaupasta löytyi käytetty Ridge Racer 3D. Vaikuttaa ihan kivalta. Mutta jotenkin PSP:n versio oli muistaakseni parempi --> huuto.netistä ostin PSP:lle Ridge Racer 2:n. Tätä ei PSPgo:lle saanut, kun Suomen Storeen eivät saaneet pelistä kuin demoversion. Pelataan tuota 3DS versiota niin kauan kunnes posti kantaa PSP-version kotiin.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tomb Raider ja Destinyt beta PS4:llä. Xbox 360 on lainassa, mut sillä pitäis saattaa päätökseen ainakin Enslaved koska hahmot ovat niin kiinnostavat. Läppärillä Eschalon: Book III.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Jotenkin kummasti on tullut pelattua viime aikoina. Ensinnäkään aikaa pelata ei ole ollut ihan hirveästi, mutta silloin kun on muutamat hetket ehtinyt käynnistellä laitteita, niin suurimman osan ajasta on vienyt Wii U:n virtuaalikonsolille hankittu Earthbound. Uudempaa pelattavaa olisi kuitenkin tarjolla Mario Kart 8:sta PS3:n useampaan tuotokseen, mutta vähemmän niitä on tullut pelailtua. Earthboundin Miiverse-sivuille kirjoittelinkin tästä, että kyllä kyseessä taitaa tosiaan olla yksi meikän suosikkipeleistä. Siitä on vuosia, kun tuohon olen viimeksi koskenut, mutta suht jouhevasti on matka edennyt silti. Hieno tekele, suosittelen!
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

PS4:
Last of Us Remastered
Watch Dogs
Oddworld New 'n' Tasty
BF4

Backlogissa etenkin PS3:lla pelattavaa vaikka kuinka paljon. Hommaa ei helpota se, että syksyllä ja ensi vuonna tulee lisää hyviä julkaisuja :eek:
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Lara Croft and the Guardian of Light, pelaan nyt toista kertaa läpi ja tällä kertaa PC:llä. kerään myös kaikki aseet, power-upit ja aarteet.
Huomasin että aikaisemmin Xboxilla olen kerännyt muuten kaikki, mutta ihan viimeistä kenttää en ole pelannut läpi, ja en muista miksi.
Että oikeastaan vielä en ole pelannut kertaakaan läpi, mutta pienellä vaivalla 2x läpi, PC versiokin on nyt aika lopussa.
Ostin myös PC:lle kun halvalla sai pelin ja kaiken DLC:n, Xboxille ei edes saa yhtä DLC:tä, mitään kunnon selitystä sille en ole kuullut.
Arvostelujen mukaan DLC ei vakuuta, itse en ole edes kokeillut.
On kyllä pirun loistava peli, oon pelannut lähinnä yksin ja en edes kaipaa toista pelaajaa.
Co-Oppina olen pelannut 2 ekaa kenttää ja ihan mukaavaa sekin oli, muutama kohta kentissä oli täysin erilainen ja piti löytää toinen etenemis tapa ja varsinkin se oli hienoa. Luuli esim. että näin tää menee, hyppään tosta yksin, mutta tarvitsinkin toisen apua.

Seuraavaksi ajattelin pelaa Legendiä, Anniversaryä tai uutta Tomb Raideria, täytyy katsoa jotain video arvosteluja jos se helpottais päätöstä.
edit: Xbox versio läpi+kaikki saavutukset auki.
Guardian of Light on siitä hyvä että kaikki kentät on noin 10min puristuksia joihin liittyi monenlaisia haasteita, moni kenttä piti pelaa 3 kertaa läpi että sai kaikki haasteet suoritettua: harjoitus run, highscore haaste, aika haaste.
edit2: 4 päivää myöhemmin PC versio läpi+kaikki saavutukset auki, DLC on vielä pelaamatta.
Siitä erilainen peli, että myös yksin sai kaikki co-op saavutukset auki, vaati vain hieman sormi akrobatiaa kun piti näppäimistöä ja Xboxin ohjainta käyttää samaa aikaa.

Temple of Osiris sais tulla jo.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Ostin pari päivää sitten uuden telkkarin ja PS4:n. Pleikka on yhä paketissa (vielä ei oo pelejä), mutta telkkariin kytkin PS2:n ja oon pelannut Soul Reaver 2:ta. Lisäksi lainasin kaverilta San Andreaksen kakkospleikalle.

Tätä tehdään kun ollaan ostettu uusinta viihdeteknologiaa: pelataan yli kymmenen vuotta vanhoja pelejä. :D
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

No, enpä minäkään löytäisi PS4:lle mitään kiinnostavaa pelattavaa. Sen takia konsoli on vielä kaupan hyllyllä. Ehkä sitten joskus vuoden päästä osto tulee ajankohtaiseksi.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tällä hetkellä sisässä on uunituore Fifa 15. Alla on Xbox 360. Jonain päivänä kun vain olis rahaa hankki One..
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

CoD: Ghosts PS3:lla pyörii useemmin sisällä tällä hetkellä ku mikää muu peli.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Pakko tunnustaa, että olen käynyt vieraissa viimeaikoina. Konsoli on pysynyt hiljaisena useamman viikon, kun olen pelaillut PC:llä niinkin tuoretta peliä kuin Star Wars The Old Republic.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Kouraan tarttui joku aika sitten Final Fantasy XIII, kun aatostelin etten ollut mitään kunnon roolipeliä pelaillut aikoihin. En tiennyt tästä etukäteen mitään, vaan ajattelin ihan täysin puhtaalta pöydältä aloittaa seikkailun. 10h taitaa nyt olla takana ja pakko sanoa, että ei kyllä ole paljoa säväyttänyt. Tuntuu ettei homma lähde käyntiin ollenkaan ja taistelumekaniikka ei iske ollenkaan. Parhaimmillaan taisteluissa pääsisi eteenpäin hakkaamalla koko ajan auto-battle-mikä-olikaan-nappia. Tuo voi toki parantua jos pelaisi enemmän, mutta tähän mennessä aika puulta on maistunut. Putkijuoksupeli tämä taitaa olla, mutta saisi meno vähän parantua, ettei tule jätettyä koko nimikettä kokonaan sikseen.

Resident Evil 4:n Leon on näemmä.... err, kuulemma Snowin äänenä, koska kuulostaa täysin samalta. Tuo oli sentään aika hauska bongata.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Banishedia on tullut viime aikoina pelattua eniten. Lepposta rakentelua ja rentouttavaakin ehkä. Nyt tosin porukkaa alkoi kuolla nälkään kylässä niin täytyy miettiä kui siitä selvitään:confused:
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Pääsin vihdoin kunnolla mukaan syksyllä kesken jääneeseen Tales of Xillia 2:een ja se on nyt reilun viikon ajan ollut pelattavana. Sen lisäksi loistava kotimainen Cities: Skylines on vienyt reilusti tunteja kuluneen viikon aikana. Myös muutama Hearthstone-matsi on tullut ajoittain otettua siinä sivussa.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tällä hetkellä pelailussa PS3:lla Tomb Raider ja PS4:llä Dying Light sekä Bäfä4 :)
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Evolven parissa kuluu edelleen aikaa, minkä lisäksi Vitalla koukuttaa Rogue Legacy. En oikein osaa edes sanoa mikä siinä vetää niin kovin puoleensa. PC:llä Cities:Skylines syö sitten loppuajan ja on kyllä todella mainiota rakentelua. Yhteisön luomat kamat tekevät kokemuksesta loistavan.
 
Ylös Bottom