Mitä saitte joululahjaksi?

Vastaus: Mitä saitte joululahjaksi?

Mitäpä muuta aikaanen mies voi toivoa kuin että kukaan ei härihde pyhien aikaan, seon arvokkain lahja se. Ja tietysti työ kinttaita.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yhdelle juniorille saatiin ikimuistoinen Joulu. Tunnelma oli jotain lähellä sitä, kun itse sai Commodore 64:n joululahjaksi. Eli hyvin suurta.

Paketista kauhottiin lahjapaperia säästämättä ja nuoren innolla Super Mario Odyssey Deluxen kanssa bundlattu Nintendo Switch, punaisilla joycon-ohjaimilla. Kylkeen vielä fyysinen kopio pelistä Splatoon 2 sekä prinsessa Amiibo.

Itselle Stockmannin lahjakorttia, design lasia, liinavaatteita ja makiaa mahan täydeltä.

Joulupukki hoiti tehtävänsä upeasti. Täydestä meni jälleen kerran. :)

Parasta oli kuitenkin joulun juhlapöytä kaikkine antimineen. Kuusen tuoksu ja lahjapaperin rapina. Hyvää joulua!
 
Viimeksi muokattu:

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Täälläkin lapset saivat Nintendon konsolin, mutta kyseessä oli SNES Classic Mini. Suurempaa riemua silti tuntui aiheuttavan tytön saama Ratchet & Clank -leffa. Tässä loppuvuonna pelattiin PS4:llä peli läpi, joten tarina on tullut jo tavallaan tutuksi.

Nuorempi muksuista meni rohkeasti ensimmäisenä pukin syliin istumaan, ja tulipa paketista mitä vaan, hihkumista riitti. :)

Oma saalis oli aika pieni ja perinteinen: sukkia, boksereita, kauluspaita, huppari, suklaarasia ja verenpainemittari. :p
 

Fabre#4

Well-Known Member
...verenpainemittari. :p
Tulee varmaan tarpeeseen. Ei liene pahasta seurata paineita vähän aina siinä välissä, kun siistit foorumia, siirtelet viestejä oikeisiin ketjuihin ja vastailet "mitä teen tässä tilanteessa?"-luokan kysymyksiin :D

Itselle napsui lähinnä lahjakortteja ja suklaata. Nyt vaan odottelemaan Red Dead Redemption 2:n julkaisua, niin pääsee käyttämään GameStopin lahjakorttia!

Mukavin joulutapahtuma tälle kertaa oli kyllä se, että itse muille ostamani ja antamani joululahjat osuivat selvästi todella kohdilleen. Niin ystäville, äidille kuin isoäidille antamani paketit olivat selvästi mieleisiä. Siitä tuli itsellekin todella hyvä mieli.
 
Pukki toi juoppohulluksi muuttuneen käsityöläisen ammattitaitoisesti tekemän kevennetyn tasapainopilkin tulevaa ahvenjahtia varten. Jes!! Lisäksi sain käsityöläisoluen.
 
Ylös Bottom