Modern Warfare 2

LeZe

New Member
"Newsweek-lehden pelitoimittaja N'Gai Croal viestii Twitter-sivunsa kautta Activisionin uusista paljastuksista, kuten Call of Duty: Modern Warfare 2:n julkaisusta ensi vuoden lopulla..."
Tämä uutinen tuli siis julkaisuun ja vaikka pelin julkaisuun onkin melkein vuosi aikaa, niin silti päätin tehdä jo nyt tästä aiheen, sillä itsehän en (monen muun tavoin?) CoD:WaWia pelaa, joten kiinnostus tätä peliä kohtaan on todella suuri. Tuskinpa tästä aiheesta nyt haittakaan on...

Eli siis CoD6 tai CoD:Modern Warfare 2, kuten nimi ilmeisesti virallisesti tulee olemaan on seuraava CoD-peli tutulta tekijältä eli Infinity Wardilta. Eli ne monet spekulaatiot pelin sijoittumisesta tulevaisuuteen taisivat kadota siihen. Nykysota näyttää jatkuvan...

Itselleni ainakin IW on se ainoa oikea CoDien tekijä, joten odotukset peliä kohtaa ovat todella suuret. Ehdottomasti ensi vuoden odotetuin peli, harmi vain että oikea sotiminen kutsuu melkeinpä heti julkaisun jälkeen. Itse peliin toivoisin hieman enemmän karttoja kuin 4:ssa sekä tietysti vaihteluvuuskin olisi mukavaa, ettei vain tarvitsisi niissä aavikkomaisemissa sotia. Nelosen peruskonsepti on mielestäni erinomainen eikä suuria muutoksia varmastikaan tarvitse tehdä. Perkeistä toki Martyrdomin ja Juggernautin voisi jättää pois mutta eivätpä nuo nyt haittaa vaikka mukana olisivatkin. Ennemmin toivoisin lisää uusia perkkejä. Myöskin aseiden monipuolisempi muokkaaminen olisi erittäin toivottua. Esimerkiksi olisi mukava saada mahdollisuus käyttää sekä silenceria, että punapistettä yhtäaikaa. Ja toivottavasti saadaan punapisteeksi kunnon punapiste tyyliin tällainen ja myös silencerit snipuihin olisi aivan mahtava uudistus. Ja ajoneuvothan pysyvät poissa, eikös niin IW? Ainakin toivottavasti, sillä parhaat CoDit ovat olleet juuri ajoneuvottomia (1, 2 & 4). Sekä tietysti pitäisi saada mahdollisuus pelata kaikkia pelimuotoja Hardcorena.

Sitten se hieman epätodennäköisempi uudistus, joita toivoisin peliin. Eli maastopukujen ja varusteiden muokkaus. Itse saisit siis vaikka päättää pidätkö hattua vai kypärää. Tai onko maastopuvussasi jotakin lisätaskuja/reppuja mukana. Tämä tosin voisi olla hieman hankalaa, kun eri puolilla on niin erilaiset puvut. Toki jonkinlainen perus "vaatekaappi" luulisi olevan helppo toteuttaa ja sitten esim. haasteiden teosta voisi saada uusia vaatteita, kuten hattuja/"rättejä" (mikä se arabien päähineen virallinen nimi olikaan) yms. Toki aika mitätön uudistus, kun itse et sitä näe mutta olishan tuo silti ihan kivaa.

Mutta mitä te muut odotatte tämän fantastisen sarjan seuraavalta osalta? Sana on vapaa ja meillä on melkein vuosi aikaa spekuloida. Lisäinfoa odotellaan tieysti malttamattomasti. Can't wait!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Toi vaatekaappi hommeli kuulostaa ihan hyvältä.
Mielestäni olisi kiva käyttää Ghillie Suittia minkä vaan aseen kanssa.
Nimi kertoo, nykyaikaan sijoittuu tai pari (vuosikymmentä?) vuotta eteenpäin.
Nelonen se Codeista parhain, IW knows how to make a kick-ass game.
Joo, ei muuta kun tätä jään odottelemaan..
 

Gortheur

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Kuulostaa loistavalta jos voisi omia varusteita muokata laajemmin. Ja kyllähän se on totta että CoDit on tarkoitettu ajoneuvottomiksi peleiksi.

Itse kuitenkin mielenkiinnolla haluaisin joksus nähdä CoDin myös Vietnamissa :D

Mutta kuitenkin, ostoon!
 

Rewold

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Itse pelasin varmaa 100 tuntia nelosta (tietokoneella D: ) ja lopulta se peli jotenkin vain alkoi tuntua ärsyttävältä, mutta aluksi se oli ihan mukava. Voisi tämän ostoa harkitakin kun niitä nykyajan sotapelejä ei ole vielä tullut paljoa pelattua. Tuo vaatteitten vaihtelu ois hyvä kuhan vaan ei menisi siihen pisteeseen että ei tunnista onko oma vai vihollinen. :D
Martyrdom pois ja snipuun silencer danke.

-Treyarch fani
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Tältä toivoisi todellakin aivan uudenlaisia päänavauksia, eikä pelkästään edellisen osan mäppipäivitystä. Yksi hyvä idea voisi olla verkkopelissä jokaiseen matsiin jollain tapaa uudelleen generoituvat kentät. Ainakin itsellä vaihtuu peli usein siinä vaiheessa, kun pelaamisesta tulee verkon puolella turhan mekaanista ja mahdollisuus luovalle sattumalle on poissuljettu, jengin täydellisen kenttäosaamisen johdosta lähes täysin. Käytännössä tämä on tarkoittanut maksimissaan kuukauden tai parin mittaisia pyrähdyksiä ja sitten taas eteenpäin. Poikkeuksena SOCOMit, Ghost Reconit ja muut muuten yhteisöllisesti ylivertaiset tapaukset.

Yksinpelin puolella ensimmäinen Modern Warfare tarjosi hienot hetkensä, sellaisia joihin on pitänyt palata uudestaan ja vain todetakseen tunteen olevan aidon. Nämä olivat niitä, kun sai olla pääosan esittäjä elokuvista ja uutisfilmeistä lainatuissa kuvissa. Jotain tälläistä toivoo myös seuraavaan osaan. World at War ei näitä tarjonnut, vaan paremminkin sitä perinteistä Call of Dutyä josta luuli jo päässeensä eroon, pysyvästi.
 

Sami L

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Vaikka jengi täällä hypettelee tätä, että haluaisi aseeseen kaikki mahdolliset kilkkeet ja maastocamot ja 6 perkkiä, niin olis mielestäni paljon parempi että peli olis edelleen yhtä hyvin balanssissa kuin nykyään. Mikäli jannulla on snipassa silu, maastorätit päällä, kakkosaseena mp5 dotilla ja silulla jne jne., niin sitä voipi ruveta hajoamaan siihen campin määrään. Eli: Jotain saadakseen jostain pitää luopua ja tätä kautta hieroa se itselle parhaiten sopiva kitti tantereelle. Osa konseptin hienoutta ja pelitaitoa, oikea setti oikeaan paikkaan.

Muutamia omia mietteitä:

-Noobituubi kuriin, en pysty ymmärtämään miksi edelleen WaW:issa rifle kranua lentää omaan spawniin rundin alussa, nelkussa jo todettiin sen olevan syvältä sieltä. Onko tämä niin monella pelaajalla SE juttu, että heitä pitää kosiskella pitämällä (enemmistöä?) kyrpivä fiitseri menossa mukana?

-Aseita voisi itse maalailla ja levelin mukana tulisi erilaisia lisämaalausfiitsereitä, logoja tms. ja vihuja tappamalla ja aseita nostelemalla saisi itselleen jotain "weapon trophyroomia" koottua.

-Oman ukon kustomointi rajojen puitteissa (ei ghillietä kaikkiin classeihin), taas levelin myötä aukeavaa lisäkivaa.

-Mappeja enemmän, random map generaattorin kannalla en ole, se vaan lisää camppia kun ei uskalla liikkua, koska ei tiedä mistä vihu tulee. WaWissa tätä camppimeininkiä on jo niin paljon, että toivottavasti kutoseen (joo kutsun sitä kutoseksi, kuten wawia vitoseksi yleensä) saadaan nelosesta tuttu kaupunkisota-smg rynnimistaktiikka takaisin, uskoisin. Generaattori myös loisi mitä varmimmin aina toista osapuolta sorsivan layoutin.

-Hardcore tosiaan kaikkiin pelimuotoihin, pelaajia riittää. Ei tarvitse yrittää supistaa niitä tiettyihin modeihin.

-Ajoneuvot hus pois

-Eikä todellakaan yhtään mitään yliluonnollista, asetta, vihulaista tai mitään muuta! Halo on jo olemassa, miksi lähteä sen tonteille. Zombimodia vastaavia saa tottakai olla.
 

Rewold

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Jotenkin jos sais siihen sitä tiimityöskentelyä nettipeliin enemmän..nelosessa aika monet juoksi kuin päätön kana kun se näytti toimivan ja tappoja tuli.
En kyllä sitten tiedä miten se käytännössä toimisi.
 

Atez

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Aika samoilla linjoilla muiden kanssa, mutta toivottavasti IW saa tehtyä tähän todellakin jotain uutta. Ei pelkästään uudet mapit + uus kotelo ja hinnaksi 75e, vaikka tuskin sitä pelkoa on. Kyllä se IW osaa näitä pelejä tehä, se on todettu jo : )
 

ShotcowS

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

TÄRKEIN lisäys! SERVUT kuntoon ja servulistat näkyviin, hemmettiin noi matchmaking hommat.

Itselläni pelaaminen loppui kyllästys loputonta random ulkomaalais-pelle vyöryä vastaan pelaaminen. Jos servut ovat enallaan tässäkin osassa ei CoD(6) ole muuta kuin loistavan pelattavuuden omaava peli ei sen enempää.
 

Untoten

Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Joo kyl itekki ootan tätä pelii ihan innolla. Kuitenkin on tulossa esim Killzone2 , ressa5 ja mitä vielä. Toivoisin et peliin tulee jonkun verran uuttakin, mutta toivottavasti myös pysyy väh. yhtä hyvänä kuin edellinen versionsa. Enemmän ominaisuuksia asettein customiin + puvun ja varusteiden customointi olis tosi kiva.
Olis kyl aika kova sana varmaan, jos tähänkin tulevaan Codiin tulis tällänen "zombi moodi" niinku on CoD5:ssa ;) Kunnon aseilla sais aikamoist settii aikaseks. Ei nyt ehkä kuitenkaan mut jos ois joku lisä moodi juttu mikä avautuis sen jälkeen, kun on läpäissyt tän storyn läpi.
Innolla odotetaan kans tätä peliä.. Kunhan sitte pääsee kattelee videoita ja kuvia..
 

rama

New Member
Call of Duty: Modern Warfare 2 [PS3]

En löytänyt tälle pelille vielä ketjua, joten lisätään se tähän.

Huhuja on ollut jo liikkeellä uudesta "COD6:sta", mutta nyt se on virallisesti julkistettu

Call of Duty: Modern Warfare 2

Itse pelistä ei tippunut vielä mitään infoa, joten kun niitä alkaa tippumaan niin lisätään niitä tähän ketjuun.
 

Snydenthur

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Omalla toivelistalla ois kyllä paljon muutoksia, mutta luetellaan tähän niitä nyt vain muutama.

Ensinnäkin yksinpeli. Se ei todellakaan ole tärkeä, mutta voisivat joskus yrittää tehdä siitä hyvän. Loputon, skriptattu vihuvyöry kokonaan pois ja viholliset saisivat ampua muitakin kuin itse pelaajaa. Juonella sinänsä ei ole mitään väliä, kun ei sitä räiskintöihin kovin usein hyväksi saa, poisluettuna tietenkin halot.

Moninpeliin taas suuremmat muutokset. Ensinnäkin matchmaking kokonaan pois ja servut tilalle. Jollei se onnistu, niin peliin valinta, jolla ei joudu koskaan pelaamaan amerikkalaisia paskahosteja vastaan, ellei välttämättä halua. Pelistä pitäisi tehdä myös vaikeampi. Pois kaikki helpot ilman tähtäämistä saatavat tapot. Lonkalta ampumisen voisi tehdä vaikka niin, että luodit menevät ihan randomisti ympäri ruutua, ei vain tähtäimen sisäpuolelle. Pekka Peruspelaajat eivät enää pärjäisi niin helposti, mutta taidollakin olisi jo enemmän väliä. Perkeistä voisi ottaa kaikki aseiden damageen yms. vaikuttavat perkit pois, niin yhteisökin pysyisi parempana, kun ei jokainen ole vinkumassa siitä, että se ja se perkki on ylivoimaisia yms. Ja tulisi muutenkin enemmän vaihtelua. Nykyäänhän 99% pelaajista käyttää kakkosperkkinä joko stopping poweria tai juggernauttia, hc-puolella uav-jammeria.

Pitäisi olla myös jotain uutta, jolla mielenkiinto pysyisi kauemmin yllä. Nelosessa tuli kellotettua jotain 27 päivää pelaamista, mutta nykyään en jaksa edes ajatella sen pelaamista. Rankkisysteemi ei siihen auta, ellei sitten tule jokin oikea rankkisysteemi, jolla pelaajan taitoja voi jo päätellä sen perusteella. Toisaalta, se johtaisi taas siihen, että joka pelissä olisi kohtalaisen tasaista peliä ja kyllä sekin pidemmän päälle tylsistyttää. Hauskempi kuitenkin, että servulla on aina muutamia täysin avuttomia tapauksia, keskinkertaista porukkaa ja muutama oikeasti hyvä pelaaja.

Noh, kyllä sen sitten näkee, kun peli ilmestyy. Veikkaus on, ettei siinä niin kauheasti uusia juttuja ole, mutta kyllä IW:n codit on pakko ostaa. On ne kuitenkin aina olleet hemmetin hyviä räiskintöjä.
 

nylund

Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Omalla toivelistalla ois kyllä paljon muutoksia, mutta luetellaan tähän niitä nyt vain muutama.

Ensinnäkin yksinpeli. Se ei todellakaan ole tärkeä, mutta voisivat joskus yrittää tehdä siitä hyvän. Loputon, skriptattu vihuvyöry kokonaan pois ja viholliset saisivat ampua muitakin kuin itse pelaajaa. Juonella sinänsä ei ole mitään väliä, kun ei sitä räiskintöihin kovin usein hyväksi saa, poisluettuna tietenkin halot.

Moninpeliin taas suuremmat muutokset. Ensinnäkin matchmaking kokonaan pois ja servut tilalle. Jollei se onnistu, niin peliin valinta, jolla ei joudu koskaan pelaamaan amerikkalaisia paskahosteja vastaan, ellei välttämättä halua. Pelistä pitäisi tehdä myös vaikeampi. Pois kaikki helpot ilman tähtäämistä saatavat tapot. Lonkalta ampumisen voisi tehdä vaikka niin, että luodit menevät ihan randomisti ympäri ruutua, ei vain tähtäimen sisäpuolelle. Pekka Peruspelaajat eivät enää pärjäisi niin helposti, mutta taidollakin olisi jo enemmän väliä. Perkeistä voisi ottaa kaikki aseiden damageen yms. vaikuttavat perkit pois, niin yhteisökin pysyisi parempana, kun ei jokainen ole vinkumassa siitä, että se ja se perkki on ylivoimaisia yms. Ja tulisi muutenkin enemmän vaihtelua. Nykyäänhän 99% pelaajista käyttää kakkosperkkinä joko stopping poweria tai juggernauttia, hc-puolella uav-jammeria.

Pitäisi olla myös jotain uutta, jolla mielenkiinto pysyisi kauemmin yllä. Nelosessa tuli kellotettua jotain 27 päivää pelaamista, mutta nykyään en jaksa edes ajatella sen pelaamista. Rankkisysteemi ei siihen auta, ellei sitten tule jokin oikea rankkisysteemi, jolla pelaajan taitoja voi jo päätellä sen perusteella. Toisaalta, se johtaisi taas siihen, että joka pelissä olisi kohtalaisen tasaista peliä ja kyllä sekin pidemmän päälle tylsistyttää. Hauskempi kuitenkin, että servulla on aina muutamia täysin avuttomia tapauksia, keskinkertaista porukkaa ja muutama oikeasti hyvä pelaaja.

Noh, kyllä sen sitten näkee, kun peli ilmestyy. Veikkaus on, ettei siinä niin kauheasti uusia juttuja ole, mutta kyllä IW:n codit on pakko ostaa. On ne kuitenkin aina olleet hemmetin hyviä räiskintöjä.
Siellä pitäisi olla toimiva No perks vaihtoehto, publilla sekä privapeleissä.
 

Snydenthur

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Siellä pitäisi olla toimiva No perks vaihtoehto, publilla sekä privapeleissä.
No tota en välttämättä haluis, ellei sitten aseiden ammusmäärää lisätä reippaasti. Bandolier on ainakin itelle ollut pakollinen perkki, kun mieluummin tapan monta peräkkäin ilman huolia kuin se, että ravaan aina etsimässä lisää ammuksia.
 

nylund

Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

No tota en välttämättä haluis, ellei sitten aseiden ammusmäärää lisätä reippaasti. Bandolier on ainakin itelle ollut pakollinen perkki, kun mieluummin tapan monta peräkkäin ilman huolia kuin se, että ravaan aina etsimässä lisää ammuksia.
SD:eessä tämä harvoin on mikään ongelma, ja muissa moodeissa noi perkit ei mun mielesä haittaaa koska ne on silti semmoista random 3x naatin heittämistä ja sprayaamista.
 

KissaKebab

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

TÄRKEIN lisäys! SERVUT kuntoon ja servulistat näkyviin, hemmettiin noi matchmaking hommat.

Itselläni pelaaminen loppui kyllästys loputonta random ulkomaalais-pelle vyöryä vastaan pelaaminen. Jos servut ovat enallaan tässäkin osassa ei CoD(6) ole muuta kuin loistavan pelattavuuden omaava peli ei sen enempää.
Jep... Mut tärkein silti et ottaisivat sen aim assistin poies.

Edit: Ainiin Perkit vois jättää pois.
 

Zuor

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Jep... Mut tärkein silti et ottaisivat sen aim assistin poies.

Edit: Ainiin Perkit vois jättää pois.
Perkkejä ei todellakaan pois. CODin yksi parhaista ominaisuuksista, saa tehdä sellaisen classin, jolla itse haluaa pelata. Tosin sillä kannalla olen, että muutama rasittavan surkean perkin voisi heittää pois (Martyrdom, Juggernaut, etc)
 

Junnuuu

New Member
Vastaus: Call Of Duty: Modern Warfare 2 [PS3 Hype]

Jos ne jatkaa perkeillä niin tekisivät nyt hiukan järkevämmät kuin tyylin shades, gas mask.. Ja juggerin ja stopparin sais molemmat poistaa jotta olis niistä perkeistä jotain todellista hyötyä. Kakkosperkkiin kun ei taida olla muuta järkevää vaihtoehtoa.

Onneks nykyaikaan sijoittuu ja toivottavsti hiukan erilaiset ja monipuolisemmat aseet ettei se mene taas siihen, että kahella aseella pärjää oli mikä mappi/mode kysyyssä tahansa.

Ja Dessu vois tehdä paluun :)
 
Ylös Bottom