NHL 15 - Valitusketju

Keskustelu osiossa 'NHL' , aloittajana Puck Rats, 28.09.2014.

 1. Puck Rats

  Puck Rats New Member

  Eli tänne voi purkaa tunteitaan pelistä. Pelimuodolla ei ole väliä.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 28.09.2014
 2. lartza

  lartza New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Mikäköhän v*ttu tuossa pelaajien tilastojen pitämisessä on niin vaikeaa EA:lle. Ostin Letangin, Keslerin ja Bergeronin samana päivänä ja kaikilla on oikeasti pelattu yhtä monta ottelua, mutta ei ea:n mielestä vaan pelimäärät on väliltä 6-15 kun oikeasti niitä pelejä on kertynyt 19-20. Tai sitten ei osata merkitä pisteitä tilastoihin ollenkaan. Olis kumminkin ihan ***** jeba jos ea osais päivittää nuo pisteet ym. kunnolla niin olisi helpompi seurata millä tavalla kukin pelaaja tekee pisteitä. Tätähän tapahtui jo neljässätoista mutta siinä se kyllä toimi huomattavan paljon paremmin.
   
 3. arieli

  arieli New Member

  PSN:
  arielii
 4. Puck Rats

  Puck Rats New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Jaa-a, ajatus oli että porukka tulisi täältä
  http://www.konsolifin.net/bbs/nhl-k...hockey-ultimate-team-ps4-playstation-3-a.html
  Tänne uuteen ketjuun valittamaan. Toki nimen olisi voinut laittaa että ps3/ps4. Vieläkö tuota voi muuttaa? Saa siirtää/poistaa jos yp haluaa.
   
 5. Pikkis82

  Pikkis82 New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  ***** kivaa kun ottelun loppuhetkillä tasotusta hakiessa omat ukot vaan seisoo paikallaa eikä suostu kiekkoa ottamaan saati edes vaihtamaan lähimmälle pelaajalle. Paskin peli mitä Ea koskaa julkassu. Lähtee kohta peli konsoleineen myyntiin perkele
   
 6. Nu0vo

  Nu0vo New Member

  XBL:
  Nu0vo
  PSN:
  Nu0von
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Täs nyt semmonen 20 peliä takana, niin pitääpä kansa tulla sanomaan muutama sananen pelistä. PS4 alustana.

  1.
  On kyllä ihan uskomatonta toi pelaajien kaatuilu. Onkohan kaatuvalla pelaajalla joku pilumagneetti päällä, ku vetää puoleensa noita botteja puoleensa. '
  Välillä ihmettelee että minne sitä syöttäisi, huomaa että sielä on 3 pelaajaa pyörii jäänpinnas. On toki realistista kaatua jos luistelee kaatunutta pelaajaa päin. Harvoimpa sitä edes mestipeleis näkee kuinka kilpaa luistellaan kaatunutta pelaajaa kohti.

  2.
  Kaikki sitä on valitellutkin, mutta pelimuotojen puute, ja ettei voi kaveria vastaan pelata hutis.

  3.
  Hutin valikot. Ne on vaan niin yksinkertaisen hitaat että ärsyttää. Luulisi ton ps4 olevan tehokkaampi konsoli että sais sujuvamman oloset valikot ja nopeammat. Etenkin kokoonpanenjen mulkkaaminen ja huutokaupankäynti on vaivalloista. Kaiken kukkuraksi, ku koitan käydä huutokauppaa, niin puksit ei palaudu tilille vaikka joku ylittää tarjouksen. Tästä seuraa se, että jos koitaa korottaa uudelleen tarjousta, ja edellisen huudon pucksit ei oo palautunut tilille, niin en pysty enään korottamaan tarjousta. Pucksit palautuu vasta kun menee hutista ulos ja kirjautuu sisälle uusista. Tänään erityisesti vitutti kyseinen asia, kun koitin huutaa tätä floridan ykkös mokee Luongoa, mikä meni sivu suun 8000 pukcsilla ku itellä meni aika sisään ja uloskirjautumisessa.

  4.
  Ärsyttää kyllä suunnattomasti toi ku pelailee ja selostaja jankuttaa sitä väärää tiimin nimeä hutissa. Jos oot vaikka sattunu oletukseksi laittaan detroit, niin se sitte aina hokee sitä samaa.

  5.
  Pelin todellinen keskeneräisyys ja silti kehtasivat rahastaa täydenhinnan.

  Jatkan varmaan listaa taas ku pääsee tästä huutokauppa vitutuksesta ohitte.
   
 7. Sage

  Sage New Member

  PSN:
  Sakkeus62
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Mikähän vi77u tähän peliin on nyt tullut ku heti neljänteen divariin päästyä jokaiselta jannulta tulee sata nolla turpaan.. Ei meinaa saaha minkäänlaista hyökkäystä aikaseksi ja botitki meinaa välillä tehä ihan mitä sattuu. Ennen tätä lähes jokainen peli päättyi mun voittoon ja jokainen divisioonan mestaruus tuli heti kertayrityksellä. Meinaa ruveta keittään ku ei saa kentällä mitään aikaseksi, ja kun saa vedot viuhuu ohi ja tolppiin. En tiiä mistä kiikastaa, vähän kyllä kiinnostus peliin kadonnut tappioiden myötä ja paras terävyys pelaamisesta siinä samassa.. Tiiä hänestä..
   
 8. TheDexter626

  TheDexter626 New Member

  PSN:
  TheDexter626
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Pelaajat huonoilla neteillä.

  Mikä siinä on , kun täytyy pelata HUT:tia huonolla netillä ? :eek: Joo ymmärrän että kaikkien täytyy saada pelata HUT:tia ihan rauhakseen välittämättä siitä , kuinka huonon netin omistaa. Alkaa vaan ottamaan pattiin pelaajat , joiden nettiyhteys on yhtä nopea kuin isomummo ylämäessä. Menee suoraansanottuna peli-ilo kun omat pelaajat teleporttailevat päädystä toiseen päätyyn. Ja läpiajot on parhautta ! :D Ei mitään lagia , mutta auta armias kun olet aloitusympyrän kohdilla. Tulee jumalaton freeze ja next thing you know , olet saanut rangaistuksen maalivahdin häirinnästä menemällä päin häntä. Huonosti selitetty , mutta toivottavasti joku ymmärtää :rolleyes:
   
 9. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Minun veikkaus on kyllä se että laitetaan joku striimi päälle samaan aikaan,koska 100/100 netilläkin kuulemma nykii. Yleensähän se on omassa netissä vika,jos tarkemmin tarkastelee.
   
 10. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Kertokaapa mistä pääsee valittamaan suoraan EA:lle tästä pelistä? Joskus oli linkki,mutta en nyt muista mikä.
   
 11. kane88

  kane88 New Member

  PSN:
  Joonas
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Eniten vtuttaa se että kun yrittää aukasta näitä ilmais pakkoja niin peli heittää pihalle..
   
 12. lartza

  lartza New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Itsellä oli sama muutaman kauden ajan kakkosdivarissa että mikään ei tuntunut onnistuvan ja molarit oli pahemman luokan imureita. Sain sitten lopulta taisteltua itseni ykkösdivariin ja vaihdoin muutaman pelaajan vähän kovempiin niin nyt sitten napsuu voittoja ihan hyvään tahtiin vaikka viime aikoina ollutkin hieman vaikeeta kun EA on taikonut vastustajien molareille jonkun jumalamodin päälle.
   
 13. lartza

  lartza New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Kyllä on alkanu vituttamaan tuo kun täyden joukkueen bonus tulee nyt pakkoina. Silloin kuin bonus tuli puckseina niin kaikki saivat täsmälleen saman verran puckseja ja sitten oli vaan jokaisesta itsestä kiinni käyttääkö sitä hyväksi ja farmaa lisää puckseja. Mutta nyt kun ne tulee pakkoina niin on suhteellisen hanurista että työllä ja tuskalla kerää jonkun miljoonan kasaan että saa chicagon kasattua täyteen ja sitten kun pakoista ei tule yhtään mitään muuta kuin pikamyytäviä pelaajia mitkä ei olis mahtunu joukkueeseen edes ekana päivänä. Ja sitten samaan aikaan joku kerää jonkun floridan täyteen ja napsuu Ovechkia ja Stamkosia ym. Nyt 25 joukkuetta kerättynä täyteen ja parhaat nostot olleet Carter ja Bishop, muuten kaikki pakat ovat lähinnä Boyesia, Schenniä ja sit yhdestä tai kahdesta pakasta tulee joku Filppula tai Johnsson mitkä on tullu jo viis kertaa aikaisemminkin.

  Onkohan EA:lla käytössä systeemi että mitä enemmän aikaa käytät hutin kanssa niin sitä huonomalla prosentilla mitään noista pakoista saat.
   
 14. kekyMASA

  kekyMASA New Member

  PSN:
  keky-MASA
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Eniten vituttaa, kun on jokaisessa pelissä (EASHL) oranssit palkit yhteydessä. oma kaista 100/10. Hetken asiaa tutkittuani, löysin syyn ja ihmettelin tätä suuresti. Mulla näyttäis olevan Pohjois-Amerikan serverillä nämä yhteydet?? kenelläkään samaa ongelmaa? Osaako kukaan kertoa miten h*lvetissä mää saan sen tuohon Eurooppaan...:confused:
   
 15. eskokejo

  eskokejo New Member

  PSN:
  eskokejo
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Itellä samanlainen 100/10 netti ja sama ongelma viime änärissä, siihen ei kyllä löytynyt mitää ratkasua, ea helppiin laitoin siitä viestiäkin sillo ja olivat myös ihmeissään.. Pari päivää meni ja sitte palautus eurooppaan, sitte pari viikon päästä oli taas pohjois-amerikan serveri päällä muutaman päivän. Muutamalla muullakin tapahtunut sama, yhdistävä tekijä on ollu DNA.
   
 16. kekyMASA

  kekyMASA New Member

  PSN:
  keky-MASA
  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Allright! Kiitän nopeasta vastauksesta. DNA löytyy täältäkin ja viime painoksessakin oli ongelmia yhteyksien kanssa. Hohhoh, täytyy varmaan alkaa kattelemaan muita palveluntarjoajia..
   
 17. Puck Rats

  Puck Rats New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Ei saa**na, ei kulje taas peli yhtään. Kolmosdivariin nousun jälkeen ei oo onnistunu. Tipuin takas nelosdivariin.. Ei kyllä kiinnosta pelata tuolla ylemmissä divareissa jos kaikki on tuommosia #€%&*%%# janipettereitä jotka tulee laitaa pitkin ruksi pohjassa maalintaakse ja p pisteeltä rannari yläkulmaan. Joo tiiän että voi puolustaa, mutta kyllä sieltä silti aina joku pääsee. Lisäksi ea tuo vielä osaan peleistä oman suolansa, siniviivalta rystyltä yläkulmaan ja kaverille voitto. Omat paikat tyhjään maaliin osuu tolppaan tai molari leikkii jotakin supermäniä siellä maalilla ja hyppii eteen. Mitähän vit**ua? Pitää varmaan kasata hopeapelaajista joukkue nii alkais edes osalle pärjään. Turhauttaa kun yrittää pelata silleen miten haluaa eikä vaan tehä maaleja hyödyntäen pelin virheitä.

  No kävi mulla yhessä pelissä jatkoajalla tuuri. 5-3 alivoimalla boyle tuuppaa molarin pois maalilta ja oleksiak vetää viivasta maaliin ja tuomari HYVÄKSYY maalin. Tuntuu että jatkoajalla kaikki maalit lasketaan, olipa tilanne mikä tahansa...
   
 18. lartza

  lartza New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Itsellä oli kanssa kakkosdivarissa kolme kautta putkeen todellista kuraa pelata ja mikään ei onnistunut, sitten hieman päivittelin joukkuetta niin sitten rupes pelit onnistumaan ja tuskaisetkin pelit kääntymään voitoiksi. Jotta kokeile hieman muuttaa joukkuetta jos sitten rupeaisi pelit onnistumaan paremmin.

  Kyllä oli tosin järki lähteä itseltäkin edellisessä pelissä, vastaan taitotaso 1 tyyppi, jonka ykkössentterinä oli Smith, puolustajatkin oli niin nimettömiä ettei yhdenkään nimi jäänyt edes mieleen ja itsellä vielä yli 10:nen ottelun voittoputki niin oli kyllä aivan kauheaa pelattavaa. Poket ei meinannu osua millään ja vaikka osuikin niin ei mitään toivoakaan että sillä kiekon pois saisi. Vastustajan jokainen tökkäsy tuntui osuvan ihan sama miten kaukaa tyyppi tökkää. Ja joka ikisen irtokiekkoon vastustajan pelaaja kerkesi ensin. tyyppi pääs kolme kertaa yksinläpi kun oma pelaaja ei vaan saa kiekkoa keskialuueella haltuunsa (ei kai nyt jollain Toewsilla voi kiekonhallintaa olla) Ja vaikka tuon pelin voitinkin niin ei tuommoisista peleistä mitenkään hyvä fiilis jää.
   
 19. Veeksi

  Veeksi Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  1. Ei kausi -pelimuotoa.

  2. Be a Pro -pelimuoto pelikelvoton: ei AHL:ää tms., joukkueen saa valita itse tai vaihtoehtoisesti se arvotaan, pääsee käytännössä heti 1. ketjuun ja saa täydet vastuut (YV, AV) vaikka ketjuissa ehkä oletkin 3. tai 4. ketjussa muiden joukkueen parhaiden kanssa, joutuu katsomaan myös tekoälyn pelaamat vaihdot (ei simulointia seuraavaan) jne. jne.

  3. HUT yksinpeli: ei kautta, käytännössä vain exhibition matcheja pelkästään vieraissa. Ei järkeä pelata.

  4. Be a GM: Lähes pelikelvoton. Tässä sentään on kausi!!! Mutta tähtipelaaja vaikeustasolla tuskasen vaikeeta, KOSKA: a) Joukkueen vakiotaktiikat on todella syvältä ja taktiikoita ei voi vaihtaa ellei sitten joka ikisen pelin kohdalla käy tekemässä aina samoja muutoksia. Ne eivät tallennu. b) Jos pidät peliaikaisia apuvalmentajan taktiikan vaihtoja päällä (mikä auttaa oikeasti aivan älyttömästi), niin se taktiikanvaihtolaatikko on koko ajan tai lähes koko ajan peittämässä kuvaruutua. Sekään ei vielä haittais niin paljon, mutta samalla kun se laatikko on kuvaruudun edessä ei itse pelissä pysty käyttämään RB:tä, rastia tai neliötä (eli ei mailan nostoa, suojausta, poke checkkiä, jättöä, vippaussyöttä). Ja se laatikkohan ei siitä lähde pois MILLÄÄN tai MILLOIN - paitsi pelikatkoilla häviää heti. AAAARRGH!

  Siis mitä vvvv...heelll...ihmettä!? Eikö kukaan ole yhtään testannut tätä peliä ennenkuin se meni kultaan? Minusta minulla alkaa olla ihan riittävästi syytä saada rahat takaisin tällaisestä puolivalmiista tekeleestä.
   
 20. Puck Rats

  Puck Rats New Member

  Vastaus: NHL 15 - Valitusketju

  Kiitos myötätunnosta. :D Miten "päivittelit" joukkuetta? Oikeasti parempia pelaajia vai huonompia pelaajia jotta sais tasotukset pienemmäks? Ite muuttelin tuossa kokoonpanoa jonkun verran mutta ei siitä vielä merkittävää hyötyä ollut...
   

Jaa tämä sivu