NHL 19 - Hockey Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty)

lake79

Well-Known Member
Huom! Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty!

Katsaus HUT:n: https://www.easports.com/fi/nhl/hockey-ultimate-team/news/2018/hut-deep-dive
Legendojen traileri:

Selitystä Alumni- ja Legenda-pelaajista:


HUT:a on uudistettu vihdoin hieman isommalla kädellä ja nyt mm. pelaamalla haasteita, saa laina-legendoja, legendoja, uusia pelissä olevia joukkueiden Alumni-pelaajia, kolikoita ja pakkoja. Mm. Pronssipakasta voi saada kultaisen harvinaisen kortin, todennäköisyydet pakkojen sisältöihin on myös lisätty uusien uhkapelilakien vuoksi HUT Storeen. Pakkojen hinnat ainakin edullisimmissa pakoissa on tuplattu ja nyt esim Gold Plus Pack maksaa 7 euroa kappale.

Esimerkkinä teet 2000 maalia ja saat korvauksena kovan OVR:n Legendan. Se, missä peleissä maalit teet, ei merkkaa mitään. Lisäksi haasteina on mm. Viikon joukkue, jossa pitää voittaa viikon joukkue 40 kertaa ja tietyistä voittomääristä saa aina pakan. Pääpalkintona sitten kultapakka. Myös korttien overallit on laskettu reilusti, jotta aivan jokaisella ei olisi 99 korttia liian aikaisin.

Keskustelkaa.
 
Hei siis löytyykö Svechnikovia ollenkaan Hutista?

Hutdb:n database ei löydä korttia ollenkaan!
 
Kumpaa etsit edes, Red wingsien Evgenyä vai Hurricanesin kesällä varaamaa pikkuveli Andreita?

Jos kysymyksessä on Andrei, niin se on Barrie Coltsin riveissä Ohl:ssä

https://hutdb.net/19/view/24535

https://hutdb.net/19/view/24703
Andreita tietysti, kuka nyt Detroitin miehillä muka pelaa? :D

Mutta huhuh olipas hinta vähän yllätys, 10k on vähän suolainen hinta jopa tässä vaiheessa! :)

Eilen nousi Draisatl josta saadut rahat laitan vielä toistaiseksi jemmaan. Täytyy hieman tutkia tuota markettia, meinaan tänään julkaistaan TOTW ni luulis et rare korttien hinnat tulee edes hieman alaspäin...
 
Onko challengeissa yhtään nopeaa reittiä pakkapalkintoihin? On kyl nää valikot edelleen aivan käsittämätöntä ultimate kurapaskaa. Mut gameplayn puolella taas uskomattoman iso harppaus joka mielessä vrt viimeiseen kolmeen ainakin.
 
Menee jo lähes naurettavaksi. Tuo 2xrare setti puskee jatkuvasti hullua korttia. Tähän mennessä: Malkin, 2x Doughty, Kopitar, Pietrangelo, Monahan

o_O

NHL™ 19_20180914154101.jpg

Menee HUTDB:ssä enemmän aikaa kuin itse pelissä. Taas joutuu uudestaan miettimään nuo synergiat. Helpottaisi kummasti jos pronssi veskareilla olisi myös pelaaja-synergioita.
 
Viimeksi muokattu:
Mä olen HUT n00b, tehdään se heti selväksi.

Mut mitäs schaibaa tää nyt oikein on, eikös näitä soppareita nyt pitänyt olla vaan yhdenlaisia, ja kaikissa tähän astisissa on ollut quick sell value 80...
 

Liitetiedostot

  • DSC_0024.JPG
    DSC_0024.JPG
    652,3 KB · Lukukerrat: 26
Tuleeko muille kolikoita välillä ilman syytä? Vai ovatko ne myöhässä? Huomasin myös, että aina kun painan pausea aikalisän ottamiseksi kolikot kilahtavat tilille. Pelimuodosta riittäisi valittamista melko paljon.

-Poke ja sen käytettävyys, eli rikki
-mailan nosto, rikki
-rahajoukkueet
-valikot

En ole pokespämmäri, mutta olisi ihan kiva joskus saada sillä kiekko pois. Nythän seurauksena on melkein aina jäähy. Tämä taas on johtanut NHL 15 kaltaiseen pyörimiseen/suojaamiseen, joka vie pelihaluja. Nyt ymmärrän pelaajia, jotka tästä valittivat aiemmin. Ei se poke voi olla sellainen, että aina se muka osuu jaloille käytettäessä. Mailan nostoa spämmätään sitten urakalla, koska se on liian tehokas. Sitten nämä minun rakastamat rahajoukkueet. Se on todella kiva, että jo alkudivareissa tulee vastaan kaikki mahdolliset ukot. Itse haluaisi vielä siellä kokeilla eri variaatioita, mutta ei pysty. Valikot ovat edelleen hitaat ja aivan liikaa painalluksia. Tässä mietin pienessä päässäni, että mitä EA on suunnitellut tämän avokätisyyden avulla. Miksi EA antaa pelaajille näin paljon kolikoita ja pelaajia? Joku rahastushan sieltä on luvassa..
 
Kaiken @fcnurmes ylläsanovan voi tiivistää yhteen lauseeseen:

HUT on ihan helvetin rikki. Anteeksi kirosana.

Saavutukset ja uudet legendat/alumnit on kiva juttu, mutta kaikki muu on vaan sarjaa huoh. Mutta jos multa kysytään kumpaa pelaan ennemmin, pokespämmin katsomista vai kiekonsuojausta, valitsen sata kertaa sadasta kiekonsuojauksen. Ainoa joka tarvitsee oikeasti korjata, on tuo helvetin mailanosto, joka on ihan täysin naurettavan "op". Ja poke takas betan malliin.
 
Tässä mietin pienessä päässäni, että mitä EA on suunnitellut tämän avokätisyyden avulla. Miksi EA antaa pelaajille näin paljon kolikoita ja pelaajia? Joku rahastushan sieltä on luvassa..

Peruspelaajien kokonaisuuksia on laskettu aika rankalla kädellä. Malli on kopioitu muutaman vuoden takaisesta NBA 2K:sta, jossa homma meni samalla tavalla ja julkaisussa parhaan pelaajan overall oli 85. Se tarkoitti sitten sitä, että oikean kauden alettua parhaimmillaan jopa kerran viikossa yksi ja sama pelaaja sai pari pistettä nostettua korttia, joita porukka sitten luottokorttia vinguttamalla metsästi. Se on varmaan EAllakin tässä takana ja ideana nyt sitten.
 
Osaako joku neuvoa miten nuo ennakkotilaajan pakat saa lunastettua? Hommattuna ihan perus levyllinen versio pelistä PS4:lle ja mukana tuli joku koodi mutta minne sen voi syöttää? Kiitos jo etukäteen :)
 
Kaiken @fcnurmes ylläsanovan voi tiivistää yhteen lauseeseen:

HUT on ihan helvetin rikki. Anteeksi kirosana.

Saavutukset ja uudet legendat/alumnit on kiva juttu, mutta kaikki muu on vaan sarjaa huoh. Mutta jos multa kysytään kumpaa pelaan ennemmin, pokespämmin katsomista vai kiekonsuojausta, valitsen sata kertaa sadasta kiekonsuojauksen. Ainoa joka tarvitsee oikeasti korjata, on tuo helvetin mailanosto, joka on ihan täysin naurettavan "op". Ja poke takas betan malliin.

Jos mailannosto "korjataan" ja poke palaa vielä oikein betan tasolle, niin onnea vaan peleihin
 
Mä ihan tykkään tästä pelistä. Pelannu tosin vain challengeja ja muutaman pelin onlinessa mut on tää parempi ainakin kun nuo edeltävät julkaisut.

Rare upgradesta nousi Stammer tänään ja toi on kova kortti verraten muihin mitä oon testannu, ja niin kuuluukin olla.

Mites muilla, onko jotain suosikkeja tai jotain maalipyssyjä joita pitää väkisin suositella?
 
Otetaan samantien taklauksetkii pois, vittuako silläkää tekee. Niin kyrpii nää spämmin itkijät. Laittakaa se saatanan kiekko liikkeelle niin ei spämmit pure.
 
Otetaan samantien taklauksetkii pois, vittuako silläkää tekee. Niin kyrpii nää spämmin itkijät. Laittakaa se saatanan kiekko liikkeelle niin ei spämmit pure.
Olikohan tää suunnattu jollekin? Taklauksia jos haluat, niin tervetuloa pelaamaan vastakkain. Näenpähän tämänkin paljon puhutun kiekon liikkeelle laittamisen.
 
Ylös Bottom