NHL 22

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pientä graafista bling blingiä näköjään, mutta siitäkin vähästä gameplaystä, joka tuossa nähtiin, kävi jo hyvin selväksi, että lopulta pohjalla on se sama magneettilapainen tatin veivaus, jota peli on pohjimmiltaan ollut 10+ vuotta. Kiekon fysiikkamoottoriin ei selvästikään ole koskettu vieläkään. Peli on edelleen liian samanlainen ja liian arcade, kuin mitä se oli silloin, kun edellisen kerran sen ostin.

Ei siis jatkoon.

Niin tämä, hirvee hypetys grafiikoista mutta gameplay pätkiä katsomalla sitä voisi luulla 2015 vuoden versioksi, aika säälittävää. No ehkä parin vuoden päästä kun oppivat hyödyntämään koneen tehoja paremmin.
 

DestiZ

Well-Known Member
Beta ilmeisesti mahdollisesti tulossa tänä viikonloppuna tai sitten maanantaina, toivotaan että nyt viikonloppuna mutta ilmeisesti codin beta on nyt viikonloppuna niin voi olla, että sen takia vasta maanantaina, beta ainakin löytyy jo ps4/ps5 tietokannoista.
 

DestiZ

Well-Known Member
Huomenna alkaa beta klo 20.00 ja kestää ilmeisesti koko viikon :) siis niille jotka ilmoittautuivat siihen betaan
 

lake79

Well-Known Member
Kukaan saanut koodia? Vastatkaa vain jos olette, ei tarvitse alkaa spämmätä ketjua täyteen "en" vastauksilla.
 

DestiZ

Well-Known Member
Nyt kun betaa testaillut niin aika samanlaiseltahan tuo tuntuu kun edeltäjänsä, samat kasvot näkyy olevan hahmoa luodessa, sama musiikki kun viime betassa, samat maalitkin tuntuu menevän ja maalivahdin rebound controlkin samaa tasoa (eli surkea), enemmän tämä tosiaan tuntuu juuri joltain pieneltä slider (syötöt vaikeampia) + pieni grafiikka päivitys kun, että täysin uusi peli. Pettynyt fiilis tosin ei niinkään yllättynyt. Tosin tätä World of Chel:iä ei tule hirveästi pelailtua joten olisi ollut mukavaa päästä testaamaan ihan Versusta, mut jos peli on käytönössä sama peli kun viime vuonna niin ehkä he eivät uskaltaneet laittaa tähän sitä Versusta. katsotaan sitten miltä pelin muut osa alueet ja pelimuodot vaikuttaa EA Accessin kokeilujaksolla, mutta tälle betalle antaisin

3/5

katsoin aiemmin jo tämän angry joe rant review madden 22:sta jossa ikävä kyllä Madden 22 toistaa nämä samat asiat. eli sama peli vuodesta toiseen.

'
 
Viimeksi muokattu:

Petruska

New Member
No. Olisi edes turnausmode, niin voisin ostaa.. Mutta viime änärin jälkeen musta tuli FIFA mies ja se onkin sitten ihan eri peli..
 

Ac3way

Well-Known Member
Kävin suoraan vertaamassa NHL21 lampilätkään niin silloin ero tuntui aika isolta. Uusi beta vaikutti aika paljon realistisemmalta.

Muuten toki peli pitkälti vanha vain käännettynä uudelle pelimoottorille. Pitää sitten myöhemmin testata EA:n palvelun kautta koko versiota ennakkoon niin saa paremman käsityksen kunnon NHL-matseista, kun itseäni ei mikään lampilätkä kiinnosta eikä nykyään enää edes 6vs6 klubit. Ainoastaan Franchise Mode ja Be a Pro yksinpelinä sekä veljen kanssa pelaten.

Isoimmat muutokset toivottavasti tulevina vuosina on veto animaatioiden fiksaus ja maalivahtien kunnollinen uudistaminen sekä tekoälyn kehittäminen.
 

JDinvasion

Member
Onkos miten nihkeetä ollu ps4/ps5/Series X:llä löytää pelejä betassa, Onella 6v6 käytänössä mahdotonta ja 3v3 saattaa hyvällä tuurilla löytyä peli (pelimuoto pa***n mahollinen)
 

Ac3way

Well-Known Member
Sen mitä vähän jaksoin noita nettipelejä pelailla niin ainakin PS5:lla löytyi pelejä ihan aamupäivällä ja iltapäivällä. Aktiiviseen ilta-aikaan en testannut tai muutenkaan erityisen paljon pelaillut netissä, joten sen tarkemmin en osaa sanoa miten hyvin pelejä löytyi.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Edit: iltapäivä tuli, kysymykset meni

(Sori, että tulee näin yllättäen ja lyhyellä varoitusajalla, mutta jos on NHL 22:n X-Factorista kysymyksiä, niin iltapäivään asti voi pistää tänne. Clement Kwong olisi sähköpostin päässä vastailemassa. Ja aiheena VAIN X-Factor, ei muut pelimuodot tai ominaisuudet.)
 
Viimeksi muokattu:

kapise

Member
Yritin miettiä pääni puhki kysymystä aiheesta, mutta jotenkin päädyin vaan siihen et miksi ihmeessä on taas tuollainen höpöhöpö-lisäys tehty ja oikeita pelaajien toiveita (esim. GM Connected, crossplay jne.) edelleen vaan sivuutetaan..? Ei mahda kannattaa kysellä moisesta, mutta kyllä mua edelleen se jaksaa ihmetyttää tää touhu.
 

Ac3way

Well-Known Member
Onhan se hyvä, että jos edes tuon uuden X-factorin kautta saadaan jotain eroja pelajiin enemmän. EA:n rosterit, kun sitä eroa pelajiin ei oikein saa aikaseksi.

Itse muokkasin NHL 21:ssä pelaajien kykyjä aidommaksi ja loin vähän isompia eroja pelaajien välille niin kyllä ne myös pelatessa ihan kohtalaisesti huomasi. Joten sinäänsä EA:n pelit kykenee kyllä hieman mallintamaan pelaajien eroja, mutta surkeasti tehdyt rosterit eivät sitä oikein mahdollista. X-factor tuo tähän varmasti apua yksinpelin puolle ja onlinen puolella se keräsikin jo vähän kehuja Betan jälkeen.
 

lake79

Well-Known Member
Yritin miettiä pääni puhki kysymystä aiheesta, mutta jotenkin päädyin vaan siihen et miksi ihmeessä on taas tuollainen höpöhöpö-lisäys tehty ja oikeita pelaajien toiveita (esim. GM Connected, crossplay jne.) edelleen vaan sivuutetaan..? Ei mahda kannattaa kysellä moisesta, mutta kyllä mua edelleen se jaksaa ihmetyttää tää touhu.
X-Factor siis ei olisi mikään höpöhöpö, jos se olisi vain sivulisäys peliin. Mutta kun tuntuu että on koko pelin päälisäys ja suurin asia koko planeetalla, niin hohhoijaa. Toki uusi moottori on se myyntivaltti, mutta sen lisäksi pitäisi saada juurikin GMC jne mukaan. Nyt ilmeisesti saadaan taas kerran sama peli, jota syvennetty, vaikka vaihtuu jo konsoligenikin.
 

fcnurmes

Active Member
GM connected ei varmasti tule mukaan, niin pitkään kun HUT pelimuoto on pelissä. Sehän olisi itsensä ampumista omaan jalkaan, koska pakkatulot tippuisi. Pelimuotona olisi varmasti mielenkiintoinen, jos toteutus olisi parempaa kuin silloin joskus.
 
Ylös Bottom