Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL-jääkiekko

Vastaus: NHL-jääkiekko

Marleau Thornton Pavelski
Clowe Couture Havlat
Wingels/McGinn Handzus Mitchell
Winchester Desjardins A.Murray

Boyle D.Murray
Burns Vlasic
Demers White/Vandermeer

Niemi
Greiss

AHL:ssa Ferriero, Braun, McCarthy
IR Niittymäki
Onhan tuo Sharksin kovin rosteri ikinä :cool:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

Noniin, kausi pyörähti käyntiin ja vaikka millaista juttua on ollut nyt NHL Gamecenter Live palvelun kohtalosta niin kyllä se nyt pelittää ainakin. PS3 sovelluksenkin USA-storesta latasin ja toimiihan tuo. Arkistopelejä ja viimeyön matsien highlitsit nyt katottuna. Täytyy sanoa, että kyllä tää GCL on mahtava palvelu, kunhan nyt pysyy toiminassa, kun jotain ihme kiistoja ollut noista lähetysoikeuksista eri yhtiöiden välillä. :)

Hyvää NHL-kautta tasapuolisesti kaikille faneille! :)
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Olipa kyllä ponneton esitys Anaheimilta.
Toki Sabres oli vahva kaikilla osa-alueilla, ilo oli katsella Leinon ja muiden pörrääjien menoa.

Huomenna kaatuu sitte NYR ruåttissa, ja Teemu voisi samalla siirtyä Marion edelle yv-maaleissa euroopan reissun lopuksi :)
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Olipa läpsyttelyä Hartwallilla, varsinkin Ducksien puolelta. No, onneksi tuli mestaruus vedot laitettua Detroitille (oma favourite since ´95) ja juurikin Buffalolle (sai ihan ok kertoimen; 25), joka ankkoja höyhensi.
Pitkävetoon kyllä pistin Anaheimille, koska Teemu ja Saku :eek:

Leinokin pisti ihan komean byyrin, viimeksi kaverin maaleista päässyt areenalla nauttimaaan nelisen vuotta sitten. Nyt kuumeista odottelua kello kahteen asti, kunnes kiekko Joe Louis areenalla tippuu jäähän. On toi änärin GameCenter live vaan huikea palvelu, onneksi ehdin ajoissa hommata, kun ei taida pohjoismaissa pystyä enää (tällä hetkellä ainakaan) hommaamaan änärin televisio/netti streami oikeus sotkujen takia.

Let´s go DETROIT!!!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

On toi änärin GameCenter live vaan huikea palvelu, onneksi ehdin ajoissa hommata, kun ei taida pohjoismaissa pystyä enää (tällä hetkellä ainakaan) hommaamaan änärin televisio/netti streami oikeus sotkujen takia.

Let´s go DETROIT!!!

Jos on DNA:n kaapeli, niin pelit näkyvät paikalla 451 boksilta ilmaiseksi tämän kuun ajan.Tosin, en tiedä, että mitä matseja näyttävät. :D
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

GCL näyttää kaikki. Voit katsoa neljää matsia samaan aikaan näytöltä. Voit valita koti, tai vieras selostuksen. Katon just tällä hetkellä OTW-DET, TBL-CAR & NAS-CBJ matseja. Onneksi Detroitin peli on itselle se tärkein, niin ei tarvitse turhautua selostus arvonnan kanssa... I L:DVE THIS SH*T!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

No empä katsonutkaan kun noi pari Ankkolinnan peliä. Mutta ilmaisia streamejä mä kyllä kaipailisin. :)

Atdhe ainakin sellainen paikka, mistä jokunen osa otteluista näkyy. MyP2P myös oli sellainen, mutta nykyään sivusto on jostain syystä suljettuna.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Kylläpäs on lähtenyt Sharksin kausi käyntiin taas paskimmalla mahdollisella tavalla. Viimekautisen alun tapaan tavoite pelata mahdollisimman paskasti? Silti näytti. Viimeöinen Anaheim peli oli omaan silmään edes vähän parempi, mutta St. Louisia ja Anaheimia vastaan pelatut aiemmat ottelut olivat kyllä aivan suoraansanoen perseestä. Pelistä puuttui rentous ja muutenkin oli vähän väkinäistä menoa. St.louisia vastaan Sharks vei laukaukset 36-20, viimeyönä Anaheimia vastaan 43-22. Otteluita hallitaan, mutta paikoista ei tehdä maalia. Hyvä esimerkki viimeöisestä 22.6 sekkaa peliä jäljellä ja Brent Burns tykittää tyhjistä ohi. Okei, veskarit on ottanu haamukoppeja Sharksia vastaan, mutta musta tuntuu, kaikki pelit kattoneena, että me tehdään siitä mokesta hyvä. Joe Thornton neljään peliin 0+1, Jumbo on ollut ihan hyvä, mutta tehoja ei ole tullut.

Havlat pelannee pe-la yön Devils ottelussa, ja silloinkin koko hyökkäyksen TOP -6 kasassa. Pitäisi kyllä alkaa voittoja tulemaan, kun maalilla ykkösvahti ja kaikki parhaatkin mukana.

Huhuh, olipahan tekstiä ja onneksi kausi on pitkä.

Colorado ainakin omaksi yllätykseksi pelannut hyvin ja Winnipegin kotipeleissä meno on kyllä aivan käsittämätöntä. Tunnelma hallissa aivan katossa, mieletöntä! Onneksi Winnipegikin nappasi viimeyönä kauden avausvoiton. Lisäksi Anaheim ja Dallas aloittanut hyvin, Idässä muuta outoa, kuin, että Bostonin kone kestää vähän käynnistyä ja NY Islanders ja Toronto aloittanut aikas hyvin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

On toi änärin GameCenter live vaan huikea palvelu, onneksi ehdin ajoissa hommata, kun ei taida pohjoismaissa pystyä enää (tällä hetkellä ainakaan) hommaamaan änärin televisio/netti streami oikeus sotkujen takia.

Oletko kokeillut tuota pleikkarin GameCenter-sovellusta? Siitä puuttuu mm. tuo neljän pelin seuraaminen ja ikkuna ikkunassa -toiminto, mutta muuten pelien seuraaminen on varsin vaivatonta. Valikoista pääsee kätevästi hyppimään livepeleistä vaikka viime päivän highlighteihin tai klassikkopeleihin. Peliä katsoessa L1 ja R1 hyppii highlightien välillä ja nuolinäppäimillä voi skippailla eteen- ja taaksepäin 30s välein.

Tuon sovelluksen voi siis ladata jenkkien storesta (ilmainen), ja se pitää linkittää omaan GCL-tunnukseen, mutta itse sovelluksen käyttö onnistuu normaalisti EU-tunnuksen kauttakin. Asennettu sovellus näkyy pleikkarin TV-valikossa Yle Areenan ym. vastaavien tavoin. Ihan näppärä sovellus, vaikka itsekin pääasiassa PC+telkkarin kautta matseja katsonkin.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Juuri tuli mainos Nelonen Sport Pro kakkoselta, että esittävät suoria NHL otteluita noin 5 per/viikko tahtia.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ihan näppärä sovellus, vaikka itsekin pääasiassa PC+telkkarin kautta matseja katsonkin.
Näemmä NHL.comissa näkyvät ilmaiset highlight-pätkät voi katsoa tällä PS3-sovelluksellakin ilman mitään tunnuksia. Muutoinhan tuo on aika torso, jos ei ole maksava asiakas.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Itselläni, kun on tuo GCL palvelu, ja kun pleikalla katsoo niin häiritseee aikalailla, kun välillä kesken matsin peli meneekin pari sekuntia taaksepäin eli sama tilanne tulee kahteen kertaan ja tätä esiintyy useasti, niin itse katon pelit mielummin koneelta. Onko muilla samanlaista, että hyppää taaksepäin ja näyttää jonkun tilanteen kahdesti?

Tänään taas mennään. Vihdoinkin Sharksilla rosteri kunnossa, ja jos ei nyt tulosta synny, on kumma. Let's go Sharks!
 
Ylös Bottom