NHL-videopelitutkimus

Rami Mähkä

New Member
Hei,

toivottavasti tämä on korrekti postaus foorumillenne!

Olemme tekemässä NHL-pelitutkimusta mainitun pelisarjan pelaamisesta. Pelisarja on ollut Suomessa huikea menestys, mikä liittyy osittain jääkiekon suosioon Suomessa. Mutta peli on samalla itsessään tärkeä.

Jaan kyselytutkimuslinkin alle, sekä artikkelini Roenick ja NHL 94 -tapauksesta, joka on taustoittava juttu tutkimuksellemme. Molemmat ovat osa laajempaa aihepiiriä koskevaa tutkimustamme.

Olen Turun yliopiston (Porin yliopistokeskus) digitaalisen kulttuurin yliopisto-opettaja ja peli(kulttuuri)tutkimus on yksi alamme painopisteistä. Tämän kyselyn on laatinut opiskelijamme Iiro Sillanpää, joka kerää aineistoa graduaan varten. Se tulee luettavaksi aikanaan open access -periaatteella. Tutkimustulokset julkaistaan myöhemmin osana englannikielistä tutkimusartikkelia.

Tarkemmat tiedot löytyvät tutkimuslomakkeen sisältävästä linkistä, mutta haluan tuoda heti esiin, että emme kerää henkilötietoja, emme s-postiosoitteita jne, emmekä voi vastauksista voi päätellä, kuka vastaaja on. Huomaattehan, että yhdessä harvoista "pakollisista" kysymyksistä koskevissa vaihtoehdoissa, sukupuolessa, voi myös valita "en halua kertoa". Meitä kuitenkin kiinnostaa myös tämä muuttuja. Vastaajaa ei markkeerata edes nimimerkin tasolla, anonyymisyyden turvaamiseksi. Olemme kiinnostuneita vain suomalaisten NHL-videopelaamisesta.

Olisi upeaa, jos moni teistä osallistuisi tutkimukseen. Kiitos jo etukäteen vastanneille!

Linkkiä saa jakaa vapaasti kaikille Änäripelaajille!

Minulta saa mielellään halutessa lisätietoja, rami.mahka@utu.fi

t. Rami Mähkä

Tutkimuslomake:


Roenick & NHL 94 -artikkelini (vapaasti ladattavissa oleva PDF löytyy sivulta):

displayId=Fin1941578&fbclid=IwAR1E5Wmk67BcSzHeKRFGDLjJnwfmg_bMv3vKUgftnEm2PQiD-enUE68J48U[/URL]

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom