Nintendo Network -verkkopalvelu

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Gameskeeper, 17.02.2016.

 1. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Nintendon uuteen verkkopalveluun Nintendo Networkiin voi nyt rekisteröityä:
  https://accounts.nintendo.com/login

  Palveluun voi joko luoda uuden käyttäjätunnuksen (ei tosin suomalaisilla osoitetiedoilla) tai linkittää siihen jo olemassa olevan Nintendo Network ID:n. Suomalaista NNID:tä ei kuitenkaan pysty vielä yhdistämään Nintendo Network -tiliin ("This Nintendo Network ID cannot currently be used due to its country setting.").

  Samoin tulossa olevaan mobiilipalvelu Miitomoon voi nyt ennakkoilmoittautua:
  https://miitomo.com/en/

  Miitomo ei kuitenkaan välttämättä koskaan avaudu suomalaisten käyttöön:
   
 2. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  No tämä palveluhan alkaa hyvin. :D
   
 3. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  No näinpä! Jos jaksaa VPN-kikkailua, kannattaa ehkä kokeilumielessä ennakkorekisteröityä eurovaluuttaa käyttävänä irkkuna, koska siitä on luvassa jotain pikku porkkanaa:
  Varmuuden vuoksi kannattaa kuitenkin käyttää eri meiliosoitetta kuin omalla Nintendo Network ID:llä, jottei vaaranna varsinaisen tilin myöhempää siirtämistä uuteen palveluun.
   
 4. JTahti

  JTahti Well-Known Member

 5. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  In the early afternoon, My Nintendo will go live at https://my.nintendo.com

  Jos joku bongaa että palvelu on auki niin viestiä tähän ketjuun.
   
 6. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  No nyt.

  Uutta tiliä luotaessa ei määritetä salasanaa lainkaan, vaan luotetaan sähköpostiin lähetettävään (vain nelinumeroiseen) PIN-koodiin. Salasana kannattaakin käydä asettamassa heti tuoreeltaan omalla asetussivulla:
  https://accounts.nintendo.com/

  Muoks: Flipnote Studio 3D ei ollut ihan heti ladattavissa, mutta nyt sen voi jo lisätä tililleen täällä. Samalla paljastuu, että ostoksistaan saa nykyään kuitin myös sähköpostiin kuten kilpailijoillakin. Hieno parannus.
   
 7. frozzu

  frozzu Member

  XBL:
  frozzu
  PSN:
  frozzu
  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Joo nyt toimii. Tuli tehtyä tili
   
 8. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Tunnukset on tosiaan tehty. Vielä on haussa, että mitäpä niillä nyt pitäisi tehdä.
   
 9. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Ellei yksityisyysasetusten nysväily vielä riitä viemään hurmioon, niin platinakillinkienkin keräilyn voi nyt aloittaa. Platinakolikoiden säilyttämisestä tosin rokotetaan kertaluonteinen maksu samaisella platinavaluutalla...
   
 10. Har*

  Har* Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Kai tuo platinakolikkohomma oli eräänlainen tutoriaali. 300 pinnaa sai kerättyä perusklikkailuilla. Siitäkin sai 30 platinakolikkoa, kun painoi platinakolikkoa platinakolikkolaatikon edessä. Onnistuu vissiin joka viikko eShop- ja Miiverse -kirjautumisten tapaan.
   
 11. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Nuo My Nintendo -alennukset vaikuttavat varsin hyviltä. Kunhan vain Rewards-valikoimasta löytyy sopivia pelejä tai muita palkintoja, niin tarjolla on mielekästä bonusta digipelien ostamisesta eikä pelkkää digitarrojen keräilyä. Nyt vain Nintendo tarvitsisi lisää sitä itse mielekästä sisältöä: pisteitä on hankala kerryttää, jos ei ole mitään ostettavaa. Harmillisesti myös suuri osa Virtuaalikonsolin valikoimasta on suljettu pistetilin ulkopuolelle. Useimmat NES-, Gameboy- ja Gamegear-pelit ovat siinä 5 euron rajan alapuolella, joten klassikkopelikokoelman kartuttamisesta ei välttämättä kerry lainkaan pisteitä, jos keskittyy noihin retroalustoihin. Uudemmat laitteet kuten SNES, GBA, DS ja Wii sitten jo antavatkin pisteitä, ja palkintoihin näyttää tulevan myös Virtuaalikonsoli-pelejä, joten My Nintendo -bonukset voivat kasvattaa retrokokoelmaa nopeastikin. My Nintendo -bonusjärjestelmä on siis lupaava, mutta nyt Nintendo tarvitsisi niitä pelijulkaisuja, jotta tällä lupaavasti rakennetulla bonusjärjestelmällä olisi jotain käyttöäkin.
   
 12. Tinkee

  Tinkee Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  My Nintendo on nyt otettu käyttöön esimerkillisesti. Pisteitä kertyi jo ilman FB ja Twitter -linkityksiäkin aika läjä. Yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä joka toimii hyvin mobiiliselaimessa. Viikottaisia missioneita keräämällä saa aina kasaan 4 x 30 platinum points, joten varsin anteliasta Nintendo :). Toivottavasti jatkossa fyysisten pelien mukana tulee pistelappusia yms. joilla voi lisätä kultakolikkosaldoa. Palkinnoista nyt en heti löytänyt mieleisiä, jos Pullblox alennus koskisi myös 3DS versiota niin sitä olisin havitellut. Toivottavasti päivittävät palkintovaihtoehtoja tiuhaan. Nyt tuli napattu My Nintendo Mario 3DS -teema ja tietenkin Flipnote siihen kylkeen. Aikatyhjänpäiväistä mutta laitetaan nyt palvelu testiin kerta heitolla.

  Yleisesti ottaen olen ollut positiivisesti yllättynyt miten hienosti Nintendon verkkopalvelut toimivat mobiiliselaimessa (Miiverse, Super Mario Maker Bookmark ja My Nintedo), ja kaikki Nintendo ID:n tilin takana.
  Käytössä Android 5.1.1 / Nexus 4

  Tästä on hyvä jatkaa (Miitomoa odotellessa..)!
   
 13. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Eilisen pikatestailuni perusteella tuon ongelman saattaa pystyä kiertämään. Saattaa tietty olla, että kyseessä on vain järjestelmän käyttöönottoon liittynyt bugi, joten lisätestailua tarvitaan.

  Eilisen saldoni karttui seuraavasti:
  1. Ostin 9,99 € hintaisen tarjouspelin lisäämällä samalla luottokortilta tilille 20 €. Tästä kertyi 30 kultakolikkoa. (Lisäämäni summa oli epäoptimaalinen, tiedetään.)
  2. Ostin jäljelle jääneellä tilisaldolla 4,99 € maksaneen tarjouspelin, josta yllättäen herui 10 kolikkoa lisää.
  3. Kokeilumielessä lisäsin tilille vielä 10 €. Ei tullut kultakillinkejä.

  Tästä voinee päätellä seuraavaa:
  • Rahan lisääminen tilille lasketaan ostotapahtumaksi, jos samalla ostaa pelin. Hyvityskolikot saa tilille lisätyn kokonaissumman mukaan.
  • Myös tilillä jo olevalla saldolla ostamisesta kertyy bonuksia.
  • 99-hinnat ilmeisesti pyöristetään ylöspäin ainakin joissakin tilanteissa, hämmästyttävää kylläkin.
  • Pelkästä rahan tilille lisäämisestä ei saa bonusta.

  Kuten sanottu, lisätutkimusta tarvitaan.

  Muoks: Voisinpa sittenkin veikata, että ostohintoja ei pyöristellä. Sen sijaan saatavat kolikot taitavat määräytyä ostoksen normaalihinnan mukaan. Valitettavasti tämä taitaapi tarkoittaa myös sitä, että rahaa lisäämällä ostaen ei saakaan ylimääräisiä bonuksia. Aluksi ostamani pelin normaalihinta vain oli sen verran korkea, että sillä tienasi 30 lanttia.

  Mitä tästä opimme? Osta aina alesta.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 01.04.2016
 14. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Ainakin Yhdysvalloissa vanhan Club Nintendon etuja lunastaneille on lähetetty koodi, jolla voi lunastaa parisataa platinakolikkoa:

  http://nintendoeverything.com/new-n...latinum-points-for-old-club-nintendo-members/

  Ei taida Suomessa olla luvassa tällaista täkyä, kun Club Nintendoonkaan ei voinut liittyä, ainakaan virallisesti.
   
 15. Har*

  Har* Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Homma menee niin, että kultakolikoita jaetaan pelin normaalihinnasta oli peli sillä hetkellä tarjouksessa tai ei. Ostat siis vaikka normaalisti 8,99 euroa maksavan indiepelin tarjouksesta hintaan 3,49, niin saat sen 10 kultakolikkoa. Toisin sanoen kaikki mikä normaalisti maksaa 5,00 euroa tai enemmän saa killinkejä.
   
 16. Har*

  Har* Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Jos joku ei vielä tiennyt, niin 10 platinakolikkoa saa myös näin:

  Klikkaa my.nintendo.com oikeasta alalaidasta löytyvää laatikkoa.

  Mii-hahmon käteen sivuston yläosassa ilmestyy lahjapaketti. Klikkaa pakettia 10 kertaa --> kymmenen platinakolikkoa.
   
 17. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Juurikin näin. Valitettavasti siis noista 4,99 maksavista NES-peleistä tai halvemmista ei saa pisteitä, koska se raja menee sentintarkasti siinä 5 eurossa. Alennetuista peleistä pisteet sen sijaan saa juurikin alkuperäishinnan mukaan. Tämä koskee myös Virtuaalikonsoli-"päivityksiä". Wii U:llahan VC-pelien päivitykset menevät niin, että jos Wii-puolella on ostettuna jokin VC-peli, niin Wii U -puolelle voi ostaa kopion alennetulla hinnalla, ja Wii-originaalikin säilyy Wii-puolella. Esimerkiksi SNES-pelien normaalihinta on 7,99, mutta jos sama peli löytyy jo Wii-puolelta, niin Wii U -puolelle saa (suunnilleen) saman pelin hintaan 1,49. Tämäkin kuitenkin lasketaan täysihintaiseksi SNES-pelin ostoksi, ja pisteet saa sen mukaan. Ja vastaavasti NES-peleistä ei saa pisteitä tälläkään tavalla, koska kaikkien "päivitettäväksi" saatavilla olevien NES-pelien hinta on sentin verran sen pisterajan alapuolella.

  Lisäksi pisteiden kerryttämisestä kannattaa huomioida, että pisteet umpeutuvat puolessa vuodessa:

  https://my.nintendo.com/about_point
   
 18. nirvuuttaja

  nirvuuttaja Member

  PSN:
  jjpork
  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Kirjauduin tähän palveluun Nintendo ID:n kautta, mutta kun sain edes tutoriaalia loppuun asti vedettyä, niin firefox kaatuu ja tulee ilmoitus odottamattomasta ongelmasta. Mitä ihmettä tuohon ongelmaan voi tehdä, kun olen nyt useamman kerran yrittänyt kirjautua My Nintendo -palveluun Nintendo ID:n kautta ja koko paska kaatuu alkumetreissä?
   
 19. Tinkee

  Tinkee Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Minulla ei ole suoranaista ratkaisu Firefox -ongelmaan, mutta kokeileppa piruuttasi kirjautua mobiiliselaimella. Nykyiset Nintendo sivustot ovat selkeästi suunniteltu kännykkä käyttöön, itsekkin huomasin että My Nintendo skaalautuu oudosti firefoxilla. Käytössä chrome (android) ja toimii hienosti.
   
 20. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

  Toimisikohan Firefoxin unohda tämä sivusto toiminto? Eli Sivuhistoria -> Näytä sivuhistoria ja MyNintendo sivun kohdalla hiiren oikeaa nappia ja Unohda tämä sivusto. Se poistaa tallennetut evästeet kyseiseltä sivulta jos vaikka eväste on pilaantunut tai jotain.
   

Jaa tämä sivu