Nintendo Switch -ongelmat

Remeded

Well-Known Member
Turha sitä koko vempainta laittaa huoltoon jos vika vaan joyconissa, semmonen vaan pakettiin ja uusi tilalle siks aikaa jos semmonen löytyy.
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Switch oledissa oikea joycon nilkuttaa. Onko iloa laittaa huoltoon ja jos on niin joycon vai konsoli vaiko molemmat? Onko mitään hyötyä?
Itse kun lähettelin samasta syystä vuosia sitten laitteen huoltoon, niin koko laitetta taisivat pyytää pistämään matkaan. En tiiä onko tilanne vielä sama, mutta vähän hassulta tuntui. Silloinkaan ratkaisu ei ollut kovin pysyväluontoinen, ostin myöhemmin uuden palikan vaan tilalle.
 

JTahti

Well-Known Member
Nyt tuli tälläinen ongelma että kun hankin uuden Mäkki tietokoneen, kun laitan Switchin sd kortin usb kortin lukijaan jotta voi kopioida kuvat tietokoneelle, vierailulla tietokoneella sd kortti jotenkin korruptoituu, niin että Switch ei enää näe kuvakaappauksia. Kokeilin Redditissä olevaa ohjetta, jolloin kuvat tulevat näkyviin, mutta pelidata korruptoituu ja kortti pitää formatoida. Kokeiltu on kahdella kortilla joista toinen on uusi. Pitäisikö kuvakaappaukset siirtää tästä edespäin usb kaapelilla kun sellainen mahdollisuus tuli päivityksen mukana?

edit, tai pitäisikö käyttää muistikortti adapterin kirjoitussuojaa, niin kone ei pääse kirjoittamaan mitään omaa paskaa kortille? Eli adapterista lock liukukytkin päälle.
 
Viimeksi muokattu:

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
... tai pitäisikö käyttää muistikortti adapterin kirjoitussuojaa, niin kone ei pääse kirjoittamaan mitään omaa paskaa kortille? Eli adapterista lock liukukytkin päälle.
Tämä kuulostaa varteenotettavalta suojautumiskeinolta.
 

JTahti

Well-Known Member
Tämä kuulostaa varteenotettavalta suojautumiskeinolta.
Kerkesin jo tekemään pikatestin. Otin yhden kuvakaappauksen Mario Kartista, laitoin sen kirjoitussuojattuna tietokoneeseen ja kopioin kuvan koneelle. Sitten kortti takaisin Switchiin ja kaikki toimii kuten ennenkin.
 

Remeded

Well-Known Member
Jo päälle 2 vuotta vanha switchin vasen joycon tatti alkoi jotenki olemaan "jäykkä" ja kun yritti liikuttaa esim alas tai sivuille, jäi joycon vähä niiku jumiin eikä mennyt pohjaan asti kun teki sen joycon testin sekä jumittelua esiintyi myös peleissä. Luulin että vika on itse tatissa, mut ku aloin valoa vasten kattoo nii sen joycon tatin alla on semmonen pienen pieni silikoni lärpykkä suoja mikälie (varmaa joku pölysuoja) nii se oli jotenki alkanu röpsöttää ja syy löytyi miks se tatti jumitteli kun se vaa jäi väliin joka jarrutti tattia liikkumasta niiku sen kuuluu liikkua. Noh mähä otin pikku pinsetit ja revin koko silikoni lärpykän v***n nii johan alkoi taas toimii.

Tatti nyt tuntuu hieman löysemmältä kun oikea varmaa kun se silikonikumi lärpykkä ei oo ns "jarruttamassa" En tiedä miten oleellinen koko lärpykkä edes on siinä olla, kai se suojaa pölyltä mut jotenki vaikuttais olevan ihan turhaan siinä just semmonen halpa made in china ratkasu. Noh kattoo nyt et alkaako sen kumin puutteesta sit driftaa tai hajoo helmpommin. Varaa joyconit paketissa vielä uutena mut nehä otetaa käyttöön sitten kun näistä alkuperäisistä irtoo tatit tai jos ne räjähtää käsiin. :p
 
Ylös Bottom