Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

nedruska

Well-Known Member
Kirby oli justiinsa se, joka paljastui ennen aikojaan. Ihan mielenkiintoisen näköinen, mutta jännästi se mielenkiintoisin asia oli Mario-filmin näyttelijäkaarti. Onneksi ei käynyt mielessä valvoa.
Onneksi tuo Kirbyn paljastuminen etukäteen ei hypännyt mun silmille. Oli tosiaan tässä directissä ainoa asia, joka nosti mun kohdalla innostusta kunnolla ylöspäin. Mielenkiinnolla odotan, minkälainen tuosta ensimmäisestä 3d Kirbystä tulee. Toivottavasti maailma olisi suht avonainen eikä super lineaarinen Mario 3D Worldin tapaan.

Kirbyä lukuunottamatta valtaosa directistä oli sellaista, että tuskin pääsee mun pelilistalle. Hyrule Warriorsin DLC:n saatan ostaa, kun siinä on lisää tarinaa. Hack and slashit ei mun lempparigenre ole, mutta Hyrule Warriorsin pääpelin juoni piti yllä kiinnostusta että pelailin sen kyllä aikoinaan nopsaa läpi. Postgame ja aiemmat DLC:t jäi kuitenkin pelaamatta, kun ei se hack and slash yksinään ilman Zeldan tarinaa niin kiinnosta.

Myös N64 pelit luultavasti tulee pääsemään jossain kohtaa pelattavaksi kuukauden tai parin tilauksen ajaksi. Iso osa N64 parhaimmistoista tulikin jo aikoinaan hankittua Wiille (Mario64, Paper Mario, Zeldat), mutta esim Banjo on sellainen aukko pelisivistyksessä, jonka voisi täytellä. Myös Yoshi's Story on jäänyt pelaamatta. Enemmän kuitenkin odottelen niitä GBA pelejä puhumattakaan Gamecube peleistä. Toivottavasti tulisivat nämäkin joskus palveluun.
 
Viimeksi muokattu:

nedruska

Well-Known Member
Noin 10min Smashin viimeisen dlc-hahmon julkaisuun.:eek:
(Oispa Sora tai Spyro)

Muoks: I'm so happy. :) Ilmeisesti moni muukin Twitterin trendaavien aiheiden perusteella :D

Muoks2: Kingdomheartsit tulee Switchille! :eek:
 
Viimeksi muokattu:

nedruska

Well-Known Member
Pilviversioina tosin..
No höh. Jäi tuo huomaamatta.
KHIII:n kohdalla voin vielä ymmärtääkin jollain tasolla, että pilviversio ainoa tapa saada peli konsolille ilman isoa downgradeausta, mutta nuo muut aiemmat osat... Menee vähän se Switchin hyvä puoli tuossa could versiossa, kun etpä sä missään junassa tai lentokoneessa ole sellaisen netin äärellä, että cloud-versiosta olisi mitään hyötyä.

Höh siis. Tosin oon silti niin iloinen Sorasta Smashissa. Tarkoittaa, että joskus pitäisi tulla Sora Amiibokin sitten. Niin pakko saada se kyllä :)
 

J.Sunderland

Well-Known Member
Odotetun Shin Megami Tensei V:n arvostelut ovat alkaneet tippumaan ja OpenCritic näyttää tällä hetkellä erinomaista 86 keskiarvoa (38 arvostelua), joten näyttää tämäkin julkaisu lunastavan odotukset. Mutta eikö tälle ole kuitenkaan omaa ketjua avattu? Vai enkö vain osannut kaivaa sitä?

Itselläni on vielä mm. Ni No Kunit korkkaamatta odottamassa vuoroaan, joten ihan heti julkaisuun ei tule tähän lähdettyä, mutta ostoslistalla kohtuullisen korkealla tämä tietenkin on.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Varovaisen kiinnostunut ollut tuosta Shin Megamista, mutta vähän mietityttää että kun puhutaan siinä olevan haastavat taistelut niin eikö niissä ole vaikeustason valintaa. Tämä voisi olla yksi ostoon vaikuttava tekijä itselle, muuten vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.
 

Ippenator

Well-Known Member
Nintendon tämän vuoden loppu ja ensi vuosi näyttää omaan makuun aika hyvältä.

Näytä liitetiedosto 7533 Nintendon tämän vuoden loppu ja ensi vuosi näyttää omaan makuun aika hyvältä.
Itselleni ei tulisi mieleenkään pelata Switchillä yhtäkään peliä, joka on saatavilla tehokkaammille konsoleille, joten siinä mielessä tuo Switchin kiinnostavien tulevien pelien lista jää itselleni kovin lyhyeksi. Splatoon 3, uusin Kirby sekä Bayonetta 3 kuitenkin kiinnostavat kovastikin. Toki Bayonettankin kaltaista graafista tykitystä pelaisin paljon mieluummin XSX:llä tai PS5:llä, joten harmi sinänsä, että pelisarjan oikeudet ovat siirtyneet pelkästään Nintendolle.

Ehkä jokunen muukin kiinnostava nimike tuolla listalla on, mutta niistä en ole vielä oikein varma. Esim. uusin Mario & Rabbids-peli - ensimmäinen ei mitenkään erityisesti kolahtanut kuitenkaan, joten siksi hieman varovaisena tuostakin.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Määrää tuossa ei kyllä ainakaan itselleni juurikaan ole, kun en pelaa Nintendolla mitään muuta kuin sen yksinoikeuspelejä. Ei tulisi mieleenkään pelata mitään tehokkaammille konsoleille julkaistuja pelejä Switchillä. Mutta toki itseänikin innostavat varsin paljonkin Splatoon 3 ja uusin Kirby

Itselleni ei tulisi mieleenkään pelata Switchillä yhtäkään peliä, joka on saatavilla tehokkaammille konsoleille, joten siinä mielessä tuo Switchin kiinnostavien tulevien pelien lista jää itselleni kovin lyhyeksi. Splatoon 3, uusin Kirby sekä Bayonetta 3 kuitenkin kiinnostavat kovastikin. Toki Bayonettankin kaltaista graafista tykitystä pelaisin paljon mieluummin XSX:llä tai PS5:llä, joten harmi sinänsä, että pelisarjan oikeudet ovat siirtyneet pelkästään Nintendolle. Ehkä jokunen muukin kiinnostava nimike tuolla listalla on, mutta niistä en ole vielä oikein varma. Esim. uusin Mario & Rabbids-peli - ensimmäinen ei mitenkään erityisesti kolahtanut kuitenkaan, joten siksi hieman varovaisena tuostakin.
Juu, en minäkään pelaa Switchillä oikeastaan mitään sellaisia pelejä mitä voin pelata tehokkaammilla laitteilla. Lukuun ottamatta nyt jotain ei niin graafisesti vaativia pelejä ja/tai sellaisia, jotka ovat erityisen sopivia kannettavaan pelaamiseen lyhyissä sessioissa.

Tästäkin huolimatta listaus näyttää aika hyvältä.

Shin Megami Tensei V, Pokemonit (eritoten Legends), Triangle Strategy, Bayonetta 3, Kirby ja Zelda BTOW jatko-osa. Listalle voi vielä lisätä samassa kuvassa näkyvät jo julkaistut Eastward, Metroid Dread, Mario Party ja ehkä myös Ace Attorney, vaikka sen saakin muille alustoille.

Tuossa on itselle tosi monta kiinnostaa nimikettä, vaikka sieltä jättää multiplattareita pois.
 

JTahti

Well-Known Member
Kävin tekemässä vuosipäivityksen Switchin suosikkipeli listaan ja kaikki mainitut pelit ovat joko indiepelejä, jotka eivät hyödy lisätehosta tai Nintendo-genren pelejä, joita ei ole saatavilla muille alustoille.
 

OMI3R

Well-Known Member
Ite ostan poikkeuksetta kaikki indie pelit nykyään switchille, siinä ne vaan toimii mun mielest paremmin ja voi sängyssä löhöen pelaa. Multiplattareita en myöskään osta switchille (ne harvat mitä siihen tulee) kun ne voi pelata tehokkaammal koneel , paitsi Fenyx Risingin ostin switchille kun halusin leikkiä että pelaan BOTW kakkosta" :p

Listalta eniten odotan Triangle Strategy, Bayonetta 3, sekä tietenkin "The Sequel to the game we all know as The Legened Of Zelda Breath Of The Wild But Now We Just Call It The Sequel To That Game For Whatever Reason But Soon We Will Reveal The Real Name "Probably The Legend Of Zelda Breath Of The Wild 2 But now We are Not sure And This Game Will Be Out Probably In Holidays 2022 Or Not"... "We'll see"
 

nedruska

Well-Known Member
Mulle tuolta julkaisulistalta löytyy vaan kolme kiinnostavaa peliä mutta ne onkin tosi sitten superkiinnostavia;
-Pokémon Arceus: en ole oikeasti Pokémon pelien iso fani enkä ole niitä silver/gold jälkeen pelannut (tosin pitäisi joskus kyllä testata uudempia) mutta tämä uusi konsepti kiinnostaa ja menee kokeiluun.
- Kirby: kirbyn tuominen 3D puolelle on myös tosi kiinnostava. Hyviä 3D tasohyppyjä tulee nykyään ihan liian harvoin ulos. Ja kun tämä on Nintendon oma IP niin uskoisin että kyllä tämä tulee olemaan hyvä. Saa nähdä onko 3D marion tasoinen hyvä jopa.
- Zelda BotW2. Mun eniten odottamani peli millekään konsolille. BotW on mun listoilla peleissä nro1. Jos voisin unohtaa jonkun pelin sisällöt niin että pääsisin kokemaan pelin ”uutena” toiseen kertaan, niin tämä olisi se peli, jonka haluaisin kokea uusiksi. Jatko-osa toivottavasti jatkaa samaa linjaa ekan osan kanssa.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Alun perin marraskuussa vuonna 2019 Japanissa ja vuoden myöhemmin maailmanlaajuisesti PS4:lle julkaistu 13 Sentinels: Aegis Rim saa nyt Switch version. Julkaisu 12.4.2022.

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Steamissa ihastusta nauttinut Loop Hero julkaistiin nyt myös Switchille.

SwitchUpin arvosteluMuutaman kerran on käynyt lähellä PC-version osto, mutta taidankin ostaa Switch-version.
 
Ylös Bottom