Nonpoint

Karri

New Member
Mitä porukka diggaa rock-bändistä nimeltä Nonpoint? Omalta kannalta täytyy sanoa, etten ole miesmuistiin kuullut mitään yhtä rimmaavaa, energistä ja loistavaa musaa.

Yhtyeen eka single What a Day tulee kuunneltua joka päivä, puhumattakaan kipaleista Endure, Mindtrip, Back Up ja Levels.
Laatua levystä toiseen.

Täytyy tunnustaa, etten ole ikinä ostanut minkään tietyn yhtyeen levyä. Ekaa kertaa siihen tuli aihetta.

Nonpoint Network
Nonpoint.com
Nonpoint keskustelu
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Karri

New Member
Höh

Tällä threadilla on jo yli 80 lukukertaa eikä kukaan teistä ole koskaan kuullut Nonpointia?! Tiesin, ettei bändi ole kovin tunnettu Euroopassa, mutta tämä on jo hassua.

Aina minä keksin kaikki super-erikoiset aiheet joihin muilla ei ole mitään sanottavaa... :(
 

CHAOS

New Member
Tjuu, tuon Nonpointin Enduren oon kuullut ja se löytyykin meikäläiseltä ja halavatan hyvähän se on. :cool: Odotan innolla päästä kuuntelemaan muitakin bändin kipaleita...
 

Karri

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kumppe
Kuuntelin koko levyn kahdesti lävihte, eikä kyllä hääppöseltä vaikuttanu.
Mikäs levy oli kyseessä? Statement ja Development ovatkin lähes täydellisiä, joskin Struggle jää hieman jälkeen.
 

Shaban

New Member
No kerrotaan nyt sitten se mielipide. Todella mitäänsanomaton ja mielikuvitukseton bändi. Soitetaan matalalta ja rääytään/räpätään päälle. Ihan kun tuota samaa sontaa ei tulvisi muutenkin jokaisesta suunnasta.
 

Karri

New Member
Nonpointilta on tulossa kesällä 13.7. uusi levy, joka on bändille järjestyksessä kolmas pääalbumien saralla (Statement - 2000, Development - 2002). Uuden levyn nimeksi tulee Recoil (kimmahdus, potkaisu, ponnahtaa takaisin).

Uuden albumin kunniaksi lafka on julkaissut trailerin, jossa nähdään pätkiä Nonpointin parhaista musavideoista/biiseistä, sekä yksi uusista kappaleista, "The Truth". Video antaa kokonaisuudessaan hyvän kuvan siitä, millainen ja miten moniulotteinen bändi on kyseessä.

Lataa video tästä (oikeaklikkaa linkkiä ja tallenna nimellä).

Formaatti: Quicktime movie
Koko: 12,1 Mt
Pituus: 02:14
 

Karri

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Shaban
No kerrotaan nyt sitten se mielipide. Todella mitäänsanomaton ja mielikuvitukseton bändi. Soitetaan matalalta ja rääytään/räpätään päälle. Ihan kun tuota samaa sontaa ei tulvisi muutenkin jokaisesta suunnasta.
Huomaan, ettet ole sitten vielä kuullut Developmentia. Siinä ei rääytä eikä räpätä päälle, jos sellaisesta menosta ei pidä. Mitä mielikuvitukseen tulee, ei ihan joka bändi pysty hallitsemaan näin montaa musiikin kategoriaa, kuin Nonpoint.

Mutta suosittelen vakavissaan kuuntelemaan Developmentin, se on täysin erilainen kuin Statement. Development on melodisempi, popimpi, tasaisempi. Mutta kuka tykkää sitten mistäkin. Itse pidän molemmista, vaikka levyjen tyylierot ovat valtavia.

Edit: Katos tuo video, linkki aiemmassa viestissä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Karri

New Member
Kerrassaan loistava.
Recoilin julkaisu muuten hieman myöhästyi elokuun puolelle. Mutta pitkä odotus yleensä palkitaan...
 

Simppa

New Member
Öö, jos kyseinen bändi on ensimmäinen jolta levyn ostat, annat vaikutelman omasta tietämättömyydestäsi musiikkimaailmaan. Olen toki kuullut joistain moraalittomista paskiaisista, jotka latailevat musiikkia netistä ilman korvausta artisteille, mutta silti... ;)

Kokeile vaikkapa tätä: Ayreon - The human equation
 

Shaban

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gambler
Huomaan, ettet ole sitten vielä kuullut Developmentia.
En muista mitä olen kuunnellut, mutta sen luokan tuubaa, ettei huvita mitään muuta levyä kuunnella.
 

Karri

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Simppa
Öö, jos kyseinen bändi on ensimmäinen jolta levyn ostat, annat vaikutelman omasta tietämättömyydestäsi musiikkimaailmaan.
Nah. Kun radion avaa, niin sieltä saa ihan ilmaiseksi sen päivittäisen peelopoppiannoksensa. Joskus aniharvoin alelaarista saattaa tarttua mukaan jotain hittikokoelmia, ja nekin menee yleensä kirpparille. Onhan niitä muitakin suosikkeja, mutta yksi jyrää ylitse muiden tasaisella laadullaan ja ansaitsee pennoseni viimeistä senttiä myöten.
 
Ylös Bottom