Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä

pelle

Well-Known Member
^ Ei ole. Koko pelissä ei ole photomodea ollenkaan joten kaikki kuvat joissa ei näy hahmoa on otettu vaan first person kuvakulmassa ilman hudia.
 

Routa

Well-Known Member
A Plague Tale: Innocence (PS4 Pro)Days Gone (PS4 Pro)Ps. Miksi nuo kuvat näkyy pieninä, kun ei ole kirjautuneena?

Edit: Oli pakko fiksata, häiritsi liikaa. Lisätään vielä yksi Days Gone kuva.
 
Viimeksi muokattu:

JTahti

Well-Known Member
Ps. Miksi nuo kuvat näkyy pieninä, kun ei ole kirjautuneena?
Kuvat on ladattu Konsolifin palvelimelle. Täällä ilmeisesti säästetään tietoliikennekuluissa, että ainostaan rekisteröityneet käyttäjät näkevät KFiniiin ladatut kuvat kunnolla. Jos kuvat lataa johokin kuvapalveluun, vaikka Abloadiin, niin sitten kaikki saavat nähdä kuvan kunnolla, koska siitä ei tule kustannuksia KFinille.
 

Gimble

Well-Known Member
Hauska End game moment Hunt quickplayssä. Itsekin mennyt joskus torniin piiloon kun on voiton avaimet taskussa, mutta tämä kaveri oli oikein satsannut piikkilanka-miinoilla ja ihan äijänä veteli siellä kellojen naruista. Ei sitä pystynyt oikein mitenkään haastamaan_paitsi yhdellä tavalla. Kirkonkellojen ajoitus aika täydellinen :D

 

Gimble

Well-Known Member
Lähtee Butcher lauluun kätevän nopeasti yksinkin jos sulla sattuu olemaan vähän tota tynamiittia taskussa :)

 

Gimble

Well-Known Member
Tiimikaveri tällä kertaa kaatui taistelussa joka yleensä ei kuitenkaan ole game over Hunt Showdown pelissä. Toinen tiimi päätti kuitenkin polttaa downissa olevan poloisen joten sen jälkeen nosto ei ole enää mahdollista, Hunter on iäksi menetetty kun se poltetaan...

No ei siinä, peli jatkui ja pysyttelin piilossa koska suora 1 vs 2 taistelu tässä pelissä on lähtökohtaisesti huono idea. Sankarit jatkoivat siitä vartiksi kykkimään Bounty paikalle, mutta en kuitenkaan kävellyt siihen miinaan vaan jäin odottamaan että tulevat pois kolostaan ja lähtevät extractionille. Kyllähän ne sieltä sitten lopulta lähtivät liikkumaan, siinä vaiheessa ei muuta kuin Chuck Norris yksinäinen susi ilme naamalle ja tasoittamaan tilit! :cool:

 

JTahti

Well-Known Member
Mad Max (PS4, huhtikuu 2018 plussapeli)
Kaadetaan variksenpelättimiä, käydään öljypumppujen kimppuun ja haastetaan korstoja.

 
Ylös Bottom