Open Country

Omenanraato

Well-Known Member
602A65BF-5F21-405A-9B92-7276D883F32F.jpeg


Nimi: Open Country
Kehittäjä: Fun Labs, 505 Games
Julkaisija: 505 Games
Alustat: PC, PS4, Xbox
Lajityyppi: Avoin maailma, selviytyminen
Julkaisu: Kesäkuu 2021
Moninpeli: Kyllä, mutta pääidea tarinallinen yksinpeli
Hinta: 14,95eur
Kotisivut: https://opencountrygame.com/
KonsoliFIN Pelisivu:

You're in the wild now!​

With your backpack stocked and rifle loaded, you are ready to leave city life behind. Make sure you set up camp and a fire before the sun goes down...the wolves and bears are starving and you look like dinner. The Ranger needs some guidance from a skilled outdoorsman, and Gary at the Snowridge Lodge could really use some more game to get him through the rough months. Are you up for the challenge of surviving in the Open Country?

A Full Outdoor Adventure​

SteamHunt.gif

Hunt, Explore, and Survive as you weather the elements and harsh conditions.

Hone Your Skills​

SteamCamp.gif

Build a Campsite and set up shelter when you're too far from home base. A real Hunter can find a spot that doubles as a look out post.

Help The Ranger and Protect the Valley​

SteamDog.gif

Gary and the locals will give you plenty of tasks to keep you busy, and you might even make a four legged friend along the way.

Level Up​

SteamLevel.gif

Better weapons, better equipment, and tougher missions - are you worthy of being called the Master Outdoorsman?

Jostain syystä en löytänyt mistään suomenkielistä keskustelua tästä pelistä. Esimerkiksi Steamissa arviot on ”ensimmäiseen kielteinen”. Ymmärtääkseni ainakin Pc versio oli julkaisussa aivan hirveä ja lähes pelikelvoton. Itse ostin pelin toissapäivänä ja peli on jo saanut päivityksen (puhun PC versiosta, muista en tiedä) ja mulla ei ole osunut kuin yksi bugi. Rakensin vedenkeruupisteen itseni päälle, jolloin jäin jumiin ja jouduin lataamaan edellisen tallennuksen. Muutoin ei ole ollut valitettavaa. Toki siellä on typeryyksiä matkassa. Esim osa linnuista lentää siinä asennossa kun uivat vedessä, mut ei tollanen jaksa itseni häiritä. Mönkijän ajomalli on toki aivan hirveä, mutta kyllä sillä toimeen tulee.

Olen aivan koukussa peliin…Miksi?
Koska tämä on kuin Dayz, mutta yksinpelinä tarinalla (moninpeli toki kyllä löytyy) ja mikä tärkeintä. Ilman älyttömiä zombeja tai vastaavaa. Toki ei ole Dayzin tasolla realismissa ja craftauksen monipuolisuudessa, mutta mulle tää tarjoaa sitä mitä toivoin Dayz:ltä.

On todella siistiä vain metsästää, kalastaa, tehdä tarinajuttuja, hankkia materiaalia parempaan leiriin. Selviytyä susista, karhuista ja miettiä miten selviää ruokamyrkytyksestä, mistä löytyy juoksevaa vettä, ehditkö saamaan majapaikkaan tarvittavat materiaalit ennen kuin väsymys koituu kohtaloksi.
periaatteessa lähes kaikki Dayziin elementit mukana, mutta tosiaan yölläkin näet liikkua ja ei tarvi kärsiä yliluonnollisuudesta.

Tähän hintaan näin alkuvaiheessa oleva peli, niin olen todella todella tyytyväinen. Harmi jos julkaisun ongelmat tuhosivat pelin mahdollisuudet pärjätä markkinoilla. Tämä nimittäin on peli jollaista olen kaivannut vuosia. Ei voi kuin suositella tän tyyppisistä pitäville ja etenkin konsolipelaajille ei ole ollut tarjolla oikeen tälläisiä.
 

Revolveri

Well-Known Member
Tämä kiinnostaa paljonkin mutta pleikkari versio ilmeisesti niin pahassa kunnossa vielä että täytyy katsoa syksymmällä. Mutta ehdottomasti tulee hommattua kunhan päivittävät parempaan kuosiin.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Tämä kiinnostaa paljonkin mutta pleikkari versio ilmeisesti niin pahassa kunnossa vielä että täytyy katsoa syksymmällä. Mutta ehdottomasti tulee hommattua kunhan päivittävät parempaan kuosiin.
PC versio oli myöskin, eikö pleikka saanut samaa pätsiä vai eikö pätsi korjannut samoissa määrin kuin pc:llä?
 

Revolveri

Well-Known Member
PC versio oli myöskin, eikö pleikka saanut samaa pätsiä vai eikö pätsi korjannut samoissa määrin kuin pc:llä?
Jos nyt ymmärsin oikein niin taitaa vähän jäljessä tulla konsoli päivitykset. Saven korruptoitumista, paljon pelin kaatumista ja viime patchissä tullut bugi ettei invert tähtäys pysy päällä. Ja sit on sellainen ettei branchejä löydy mistään kuin muutamia. Ja niitä ilmeisesti tarvitaan kaikkeen craftaamiseen. Youtubesta kattelin noita ps4 videoita ja redditistä lukenut näistä. Kaikkihan nuo korjataan ei siinä mitään täytyy seurailla tilannetta
 

Chucky_

Member
Pari kertaa meinannut tämän ostaa, mutta onneksi tuli etsittyä tietoa pelistä ensin ja Redditissä oli joku 505 Gamesilta vastannut, että peli ei tule saamaan kolmatta päivitystä heikkojen myyntien takia ja kehitys ilmeisesti lopetettu. :confused:

Unfortunately, it doesn't look like there will be a third update to the game. We had a post-launch plan, but given the low number of players and the cost of continuing development, it isn't a (feasible) option.
 
Ylös Bottom