Overwatch

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Overwatch

Viikonlopun pääsee Overwatchia pelaamaan ilmaiseksi. Alkaen perjantaista klo 21. Kannattaa laittaa testiin viime vuoden paras ja tämän vuoden kuuma eSports-peli.
Viikonlopun ilmainen versio tuli nopeasti kuitenkin ostettua PC:lle hintaan 25 €, muutaman matsin vakuuttaessa kaiken rullaavan nätisti. Resoluutiolla 2560x1440 ja EPIC-asetuksilla. Freimit jatkuvasti siinä 60 pinnassa ja kuvanlaatu kaikenaikaa erinomainen. Tähän on tullut vuodessa uusia kenttiä ja hahmoja, joka pitää kokemuksen tuoreena. Huippupeli yhä edelleen ja yllättäen tietokoneella ohjaus ei tuntunut lainkaan hankalalta, jota vähän kuitenkin pelkäsin vrt. konsoliohjaimen vaivattomuus.
 

Subi

Active Member
Vastaus: Overwatch

yllättäen tietokoneella ohjaus ei tuntunut lainkaan hankalalta, jota vähän kuitenkin pelkäsin vrt. konsoliohjaimen vaivattomuus.
Että mitä :D mutta joo edelleen aivan loistava peli. PC:llä olen pelaillut julkkarista lähtien, vaikka toki välillä ollut pidempiäkin taukoja. Mappeja ja heroja on tullut lisää, mutta myös säännölliset herojen tasapainoon liittyvät päivitykset pitävät pelin tuoreena.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Overwatch

Halloween-bileet käynnistyivät tänään. Mukana neljän pelaajan cooppi, joka vedettiin heti normal-tasolla läpi. Skinejä luvassa juhlaan liittyen. Juhlat kestää aina marraskuun alkuun asti.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Overwatch

Eteenpäin! Sanoi mummo lumessa. Päätyyyn asti sisulla.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Eilen BlizzConissa julkistettu seuraava uusi sankari, Moira. Menee tukijoukkoihin, jakaen keppiä ja porkkanaa ansion mukaan.

 
Viimeksi muokattu:

Ecorx1

New Member
Etsin ps4 tiimiini dps pelaajaa ja yhtä subia (flex). Ikä +16v, Sr: High gold/platina, Motivaatio kohdillaan, Aikaa pelata. Tiimi treenaa aktiivisesti ja pelaa harkkapelejä muita joukkueita vastaan sekä on mukana Overguardin liigassa. Jos kiinnostaa niin laita mulle viestiä pleikkarilla (ecorx1).
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Käynnistyneen the Liigan ja siellä pelaavien suomalaisten kunniaksi tein videon aiheesta Overwatch, diivana ja Los Angeles Gladiatorsin skineillä.

Luvassa pockethiilaajan vakioraget sekä syvällistä analyysia:

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Oma jengi Gladiators meni häviämään Soulin pojille. Hyviä olivat molemmat.

On nautinto katsoa peliä, jossa pelataan tiiminä tiiviissä nipussa objektia.
 

Tikiti

Active Member
Overwatch tulee vain kasvamaan tämän liigan myötä. Pelit on olleet todella tasokkaita, kuvaus ja kamerakulmat selostuksineen loistaa ja peliä on helppo seurata. Tuo pelin seuraamisen helppous on varmaan suhteellista, itsellä jotain 700h peliä takana niin ei tuota vaikeuksia :D Mukavasti on myös suomalaisia mukana
Dallas Fuel: Taimou = DPS/FLEX
Houston Outlaws: Linkzr = DPS/Widowmaker
Florida Mayhem: Zuppeh = Support
Los Angeles Gladiators: Shaz ja Biggoose = Support
Philadelphia Fusion: Fragi = Tank.
Kaikki on joukkeissaan isossa roolissa ja ekojen pelien perusteella pakko nostaa esille tuo Gladiatorsin suomalainen support pari. Ne pelaa ihan helvetin hyvin ja Shazia hehkutetaan top-3 zenyattaksi maailmassa. Linkzr ja Taimou on taas maailmassa top-10-15 joukossa DPS pelaajista. Toivottavasti kausien välissä mukaan otetaan Gigantista rannalle jääneet jäsenet Zappis ja Davin. Kumpikin pärjäisi ihan varmasti hyvin liigassa mukana.
Korealaiset on ainakin ensimmäisen viikon valtiaat ja en usko että niitä sieltä hetkeen syrjäytetään. Fleta, Profit, Pine, Ryohuejong, Jjonak... Ensimmäisen viikonlopun tähdet. Dallas Fuelilla ongelmia tiimin synergiassa ja uudet pelaajat ovat vain sekoittaneet pakkaa. Houston oli kanssa yksi ennakkosuosikeista korealaisten ulkopuolelta, mutta huono support ja tank pelaaminen on ollut isona syynä häviöihin.

Suosittelen kyllä kaikille katsomaan. Peliin pääsee nopeasti kärryille ja koko ajan sattuu ja tapahtuu.
 

Tikiti

Active Member
Veikkauksen kertoimet viikonlopun peleihin: https://www.veikkaus.fi/fi/pitkaveto?sportId=47&selectedLeagues=47-all

Laitetaan pientä vetoa lisäämään jännitystä. Suomalaiset gladiaattorit ovat tärkeässä asemassa aivan kuten Tikiti tuossa aiemmin ansiokkaasti kirjoitti.
Kiitos tuosta veikkauksen peli-infosta! Täytyypä laitella parit vedot silloin tällöin vetämään, kun kuitenkin on tullut sceneä seurattua ahkerasti jo reilun vuoden. Ikävä kyllä nuo kertoimet näyttää melkein siltä mitä pitääkin. Isoja suosikkeja Spitfire ja Excelsior, mutta silti lapulle Los Angelesin tiimeille voitot kotiedun ja suomalaisten takia. Voipahan nyt jännittää enemmän. Ensimmäinen peli tosiaan Valiant - Spitfire klo 21 ja Gladiators - Excelsior klo 23. Hyvään aikaan pelit joten suosittelen katsomaan!
Linkit mistä voi katsoa:
https://overwatchleague.com/en-us/
https://www.twitch.tv/overwatchleague
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yön pelit eivät menneet aivan nappiin, oman suosikin hävitessä selvästi paremmalleen. New York pieksi mennen tullen ja vain paikoin pystyi gladiaattorit lyömään takaisin. Upeat yksilösuoritukset näyttelivät näkyvää roolia. Suomalaiset häärivät taustalla ja eivät pääse aivan eturiviin huomiota herättämään.

Vedonlyönnissä kotiutettiin Lontoon Spitfiren lyödessä Los Angeles Valiantin. Muut vedot kilahtivat Veikkauksen pohjattoman kassaan.

Toivon todella esimerkin voiman näkyvän myös randomien kanssa pelatessa. Itse poimin liigapeleistä ideoita talteen ja niitä on jo saatu.

Ensi viikolla tiedossa kova peli, kun gladiaattorit lyönyt NY Excelsior ottaa erää Seoul Dynastya vastaan.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Uusi kenttä Blizzard World. Tulihan nostalgiset fiilikset World of Warcraftin ihmisten pääkaupungista, Stormwindistä. Sama musiikki soi paikoin taustalla ja miljöön tunnisti heti. Pelikaverit huomasivat myös viittaukset Diabloon ja Starcraftiin. Tämä teemapuisto voisi olla hyvä syy lähteä käymään Valtoihin.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kiinalaisen kalenterin mukaan siirrymme ensi viikolla Koiran vuoteen. Overwatch ottaa tässä varaslähdön ja on jo siellä. Uutta skiniä, spraytä ja kenttääkin on paketissa mukana. Vanhat kentät saaneet kiinalaisen kasvojen kohotuksen. Uutena prlimuotona lipunryöstö, joka eilisten pelien pohjalta ei vielä temmannut mukaansa.

 
Ylös Bottom