Overwatch

Barca11910

Well-Known Member
Pelaako tätä joku Pleikarilla? Opiskelen Pelialaa ja opettaja sanoi että Overwatch on yks peli mitä kannattaisi ainakin kokeilla pelata :)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Olisi mielenkiintoista tietää, miten Liiga on vaikuttanut pelaajamääriin? Omalla kohdalla on lisännyt peliaikaa ja samalla nostanut ehkä rimaa, jonka haluaa ylittää omassa pelaamisessa.

Onko muilla havaintoja tähän suuntaan?
 
Viimeksi muokattu:

Tikiti

Active Member
Olisi mielenkiintoista tietää, miten Liiga on vaikuttanut pelaajamääriin? Omalla kohdalla on lisännyt peliaikaa ja samalla nostanut ehkä rimaa, jonka haluaa ylittää omassa pelaamisessa.

Onko muilla havaintoja tähän suuntaan
Rima joo on ehkä noussut, mutta tunnit ollut jo aiemmin niin korkeat, että ei niihin vaikutusta. Tuntuu että muut pelaajat osaa nykyään paremmin toimia tiiminä. Konsolilla negatiivisena puolena nuo Fletan, Pinen, Linkzrn matkiminen Widowmakeria pelaamalla, kun eihän se nyt mitenkään ole niin hyvä kuin pc:llä :D Varmaan tuli 80% matseista katsottua ja paljon suorana, vaikka oli aamulla kouluun lähtö.
 

Ixus

Member
Nyt kun tämä kokeilujaksi on ohi, niin ostin tämän pojalle. Mutta ongelma on se että nyt kun peliä yrittää käynnistää niin ilmoittaa vaan että ilmainen viikonloppu on ohi. Mikä meni pieleen.?
 

Tikiti

Active Member
Gladiators tulee ehdottomasti pärjäämään paremmin kun mercy meta meni ohi ja saivat Fissuren. Shaz pelaa zeniä ja biggoose luciota kovalla tasolla. Ja kukahan maailman parhaista dps pelaajista sanoi aikanaan että kukaan lucio ei ole niin vaikea tappaa, kuin Biggoose. Kumpikin ilmeisesti on hyviä myös Moiralla. Hienoa että zappis pääsi mukaan ja seuraavaksi sitten Davin. Lhcloudy gigantilta on myös potentiaalinen nimi tulevaisuudessa Owl:n mukaan. Ikävästi nuo matsit vaan tulee niin huonoihin aikoihin euroopan katsojien näkökulmasta. No huomenna taas väsyneenä arjen askareisiin :D
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Juttelin tuossa viime viikolla Team Gigantin jäsenien kanssa. Siellä ollaan ylpeitä omien poikien pärjäämisestä Overwatch liigassa. Taannoisesta rosterista on vain yksi jäljellä, kun viisi muita siirtyivät valtameren taakse. Esimerkin voima innostaa uusia nuoria panostamaan lajiin tosissaan.

Hankalaan aikaan tulee pelit, mutta se tehdään mitä voidaan lajin seuraamisen eteen.
 
Viimeksi muokattu:

Tikiti

Active Member
Pakko hiukan hehkuttaa tuota Iltasanomien Overwatch uutisointia -> https://www.is.fi/haku/?query=overwatch
Juttuja on tullut todella paljon, jopa 40kpl tämän vuoden puolella jossa aiheena overwatch. Jutuissa käsitellään niin suomen tilannetta ja sceneä, mutta myös todella paljon Overwatch liigaa. Lisää vaan ihmisten tietoisuuteen niin hyvä tulee.

Blizzard julkisti miten voi matseja katsomalla saada tokeneita, mutta Suomi ei ole ainakaan vielä ikävä kyllä mukana tuossa. Listalta löytyy esim: Norja, Ruotsi, Tanska, Uusi-Seelanti, mutta ei Suomea tai vaikka Australiaa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kaunista, paikoin jopa dominoivaa oli Los Angeles Gladiaattoreiden peli tänään San Fransisco Shockia vastaan. Näkyvässä roolissa oli London Spitfirestä siirrossa saatu Fissure, joka Windstonillaan teki tuhoisaa jälkeä vastapuolen selustassa. Tuosta yrittää poimia omaan pelaamiseen ideoita.

Los Angeles Gladiators 4 - 0 San Fransisco Shock.

 
Viimeksi muokattu:

Zousi

Member
Hienoa että zappis pääsi mukaan
No hyvä homma, että se Turkkusenkin oma flexaaja pääsi sinne isojen valojen paisteeseen. Herran aiempien tiimien pelaamista tuli kyllä seurattua ihan mielenkiinnolla, kun puitteet oli vielä niissä pienemmissä mittasuhteissa. Niissä matseissa ja turneissa oli vaan sitä jotakin, mitä en ole vielä löytänyt (tai jaksanut löytää) näistä liigakuvioista. Se oma pelaaminenkin kun on jäänyt jo aikaa sitten, niin mielenkiintoa mitataan kyllä siltäkin kantilta.

Ehkä tuo zappiksen ensimmäinen näytönpaikka pitää kuitenkin väijyä viikonloppuna, jos nyt herra päästetään aloituskokoonpanoon. Z:t yhdessä taas, joten eikun nousuun!
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tiimin sisäistä keskustelua tässä korealais, suomalais, kanadalais, puerto ricolais ja brasialaisessa porukassa @ Overwatch Liiga. :)

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tornbjörnin tytär, Brigitte, julkaistaan pelin 27. hahmona maaliskuun 20. päivä. Laitetaan testiin tämä kilven ja ketjukuulapään yhdistelmä.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Ensimmäiset pelit otettu Brigitalla. Lyö ketjulla, käyttää kilpeä ja osaa parantaa. Ei vielä oikein päässyt jyvälle onko lintu vai kala. Lisää peliä.

 
Ylös Bottom