Palaute striimeistä

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
#3
Vaikeimmalla vaikeustasolla lähdetään liikkeelle keskiviikkona 25.10. klo 18.00. Jos tässä on samankaltaista tunnelmaa kuin esim. Dead Space ykkösessä aikoinaan, niin kelpaa vallan mainiosti. Keskiviikon jälkeen tietää enemmän, sillä EW:n ykkösosaa en pelannut juuri ollenkaan - kerran kokeilin. Idea vaikuttaa kuitenkin kiinnostavalta.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
#4
Huhti-toukokuusta toimessa ollut nykyinen striimitiimi kaipaa palautetta reilun puolen vuoden jakson jälkeen. Antakaa Lauralle ja Tonille palautetta, minkälaista sisältöä kaipaisitte suoriin lähetyksiimme? Kommentaattoreita pelaajalle, vierailevia katsojia mukaan lähetyksiin kommentoimaan, online-vääntöä, tarinapelejä alusta loppuun, joidenkin tiettyjen peligenrejen ottamista mukaan? Sana on vapaa, antakaa palaa :). Rohkeasti mukaan, niin risujen kuin ruusujenkin osalta.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
#6
Nykyiset sapluunat ovat hyvät. Perusstriimiin voisi aina väliin kysyä mitä kansa haluaa, kuten nyt tapahtui onnistuneesti. Uutuuspelit lähtökohtaisesti ovat aina kiinnostavia, heti kun embargo sallii. Olla ajassa.
 
Ylös Bottom