Palaute striimeistä

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Vaikeimmalla vaikeustasolla lähdetään liikkeelle keskiviikkona 25.10. klo 18.00. Jos tässä on samankaltaista tunnelmaa kuin esim. Dead Space ykkösessä aikoinaan, niin kelpaa vallan mainiosti. Keskiviikon jälkeen tietää enemmän, sillä EW:n ykkösosaa en pelannut juuri ollenkaan - kerran kokeilin. Idea vaikuttaa kuitenkin kiinnostavalta.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Huhti-toukokuusta toimessa ollut nykyinen striimitiimi kaipaa palautetta reilun puolen vuoden jakson jälkeen. Antakaa Lauralle ja Tonille palautetta, minkälaista sisältöä kaipaisitte suoriin lähetyksiimme? Kommentaattoreita pelaajalle, vierailevia katsojia mukaan lähetyksiin kommentoimaan, online-vääntöä, tarinapelejä alusta loppuun, joidenkin tiettyjen peligenrejen ottamista mukaan? Sana on vapaa, antakaa palaa :). Rohkeasti mukaan, niin risujen kuin ruusujenkin osalta.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Nykyiset sapluunat ovat hyvät. Perusstriimiin voisi aina väliin kysyä mitä kansa haluaa, kuten nyt tapahtui onnistuneesti. Uutuuspelit lähtökohtaisesti ovat aina kiinnostavia, heti kun embargo sallii. Olla ajassa.
 
Ylös Bottom