Palautteet foorumin toiminnasta

Tykkäyksestä tulee aina virheilmoitusta ja uusista, seuratuista viesteistä ei tule enää ilmoitusta tuohon ylös kellokuvakkeeseen huoltokatkon jälkeen. :)

Edit. Näköjään myös viestin lähetyksestä tulee virheilmoitus vaikka viesti kyllä lähtee. Ei vaan tyhjää kirjoituskenttää ja nakkaa virheen mutta ilmoittaa samalla, että sivulla uusia viestejä.
 
Pientä alku yskää vaan taitaa olla, muistelisin että aikoinaan oli samanlainen siirto, tai sitten se oli foorumi softan vaihto, niin aiheutti kanssa jotain pikku köhää. Mutta elpy siitä muutaman päivän kuluessa silloinkin.
 
Jyri teki jotain taikojaan. Toivottavasti nyt toimii paremmin. Ainakin mulla toimii viestin lähetys ja tykkäykset ihan sukkana jälleen.

Jos vielä jotain hikkaa jostain löytyy, koettakaa raportoida mahdollisimman täsmällisesti, että missä ja millaisella laitteella/selaimella.
 
Juu, tosiaan kaikkia tuollaisia pikkufiboja voi tulla vastaan, koska jouduin asentamaan kaiken tyhjään Linux-purkkiin alusta alkaen. Esim. noiden push-ilmoitusten puuttuminen johtui siitä, että en ollut huomannut asentaa GMP-laajennusta (tulee varmaan jostain "Google Messaging Protocolista" tai jostain sen sukuisesta). Se on nyt korjattu.

Ja osa virheistä voi liittyä sihen, että kun päivitin domainin (eli konsolifin.net) ohjautumaan uuteen IP-osoitteeseen, niin tuo tieto leviää internetiin vähän epätasaisella vauhdilla. Itselläni selain ei osannut hetkeen aikaan päättää, että ottaako yhteyttä uuteen vai vanhaan palvelimeen, joten se arpoi joka latauksella jomman kumman. (Tekniikka on joskus ihme noitatohtoriutta — en usko, että kukaan tosissaan ymmärtää, miten Internet toimii...)
 
Ylös Bottom