Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paluu Dyyni-elokuvasta tuttuihin maisemiin tapahtuu jo tänä vuonna – ensimmäistä liikkuvaa kuvaa Dune: Spice Warsista julki

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Mikäli haluaa palata kehutun Dyyni-elokuvan tutuksi tekemiin maisemiin jo ennen filmin jatko-osan saapumista, on se mahdollista Dune: Spice Wars -pelin muodossa.

Kyseessä on PC:lle julkaistava tosiaikastrategianimike Shiro Gamesilta, jonka käsialaa on muun muassa aiemmin julkaistu Northgard-strategiatuotos. "Dune: Spice Wars on ensimmäinen peli kahteen vuosikymmeneen, joka tuo pelaajat takaisin Arrakisin epävieraanvaraiseen maailmaan. Täällä pelaajien on johdettava yksi suurista ryhmistä valtaan hallitsemalla maailmankaikkeuden arvokkainta ja strategisesti tärkeintä resurssia: rohtoa", kertoo nimikkeen virallinen kuvaus.

Frank Herbertin tieteisromaaneihin perustuvasta tuotoksesta on nyt saatu ensimmäistä pelikuvaa, jonka voi katsoa alta. Nimike saapuu tänä vuonna Early Accessiin, kertoo nimikkeen Steam-sivu.






Lue juttu sivustolla...
 
Jaahas, olisiko aika siirtää itseni takaisin PC-pelaajaksi? Edellinen PC-peli mitä tullut väännettyä oli EA:n Dune 2000 kahden vuosikymmenen takaa, mutta sen jälkeen käytössä on ollut vain työläppäreitä ja pelaaminen on hoidettu konsoleilla.

Ilmeisesti pakko kun Dunen RTS-strategioissa on ollut läsnä aina se puuttuva ”jokin” Amigan Dune II:sta alkaen.
 
Ylös Bottom