Paradox Interactiven rakentelupelivalikoima kasvaa – Cities: Skylines -julkaisija osti Prison Architectin

  • Viestiketjun aloittaja Isaarou
  • Aloituspäivämäärä
I

Isaarou

Guest


Ruotsalainen Paradox Interactive on ostanut Prison Architect -nimikkeen oikeudet Introversion Gamesiltä. Paradox vastaa jatkossa pelin kaikkien versioiden kehityksestä ja mahdollisista tulevista julkaisuista. Kauppasummaa ei paljastettu.

Yhtiön toimitusjohtaja Ebba Ljungerud arvioi, että vankilan rakentamiseen ja ylläpitoon keskittyvä Prison Architect sopii hyvin heidän tuoteluetteloonsa, sillä firmalla on jo ennestään kokemusta managerointipeleistä. Paradox on aiemmin julkaissut muun muassa Surviving Mars -siirtokuntasimulaattorin sekä kotimaisen Colossal Orderin kehittämän Cities: Skylinesin.

Paradox lupaa jatkaa Prison Architectin kehittämistä. Lisäksi yhtiö harkitsee sarjan viemistä vankilaympäristön ulkopuolelle.

Pelin kehittänyt brittiläinen Introversion Software suuntaa puolestaan uusien projektien pariin. Studion perustajiin kuuluva Mark Morris muistelee lämmöllä Prison Arctitectin parissa vietettyä aikaa. Hänen mukaansa he ehtivät viedä nimikkeen lähes kymmenen vuoden aikana niin pitkälle kuin kykenivät.

Introversion Software julkaisi Prison Architectin alfa-version vuonna 2012. Pelin kehitettiin loppuun joukkorahoituksen turvin ja julkaistiin vuonna 2015 Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Sittemmin teos on nähty myös Switchillä ja mobiililaitteilla.

Lue sivustolla...
 

MAINOS

Ylös Bottom