Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras konsoli ikinä?

Nykyään on muuten vaikea löytää DC:n omistajaa, joka pitäisi konetta huonona. Siis pelaamisesta ja peleistä jotain tietävää.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
Nykyään on muuten vaikea löytää DC:n omistajaa, joka pitäisi konetta huonona. Siis pelaamisesta ja peleistä jotain tietävää.

Ehkä niin ka täytyyhän se DC:n hyvyys myöntää, mutta fakta on, ettei DC oikein tarjoa mitään enää. Parhaat pelit on käännetty tai niihin on tullut parempi jatko-osa tai joku muu peli mikä pistää paremmaksi. Totta kai jos marakassit ja muut iskee niin sitten. Itselleni riittä EyeToy ja ehkä tanssimatto jossain välissä.

DC on silti upea konsoli. Itse sen hankin Shenmuen takia ja kyllä kannatti.
 
Harva enää nykyään jaksaa innostua DC:stä, mutta sen ilmestyessä ja sen elinaikana se tarjosi niin paljon uutta ja innovatiivista, että oksat pois. Vaikka harva tästä tietoiseksi, siksi DC on säilynyt lähinnä harrastajien keskuudessa.
 
NES on henkilökohtaisesti se konsoli, josta on jäänyt parhaimmat muistot, osaksi varmastikin siksi, että se oli ensimmäinen konsolini. Myös PSone ja PS2 ovat tarjonneet paljon unohtumattomia hetkiä.
 
GameCube

Sillä on monia hyviä pelejä esim. Super Smash Bros. Melee, Super Mario Sunshine, Legend of Zelda: The Wind Waker ja Ocarina of Time.
 
Onhan noita konsoleita kahlattu lävitse, mutta ehkä eniten pelitunteja kului N64:n ja Golden Eyen kanssa. Tietenkin pelikonsolien ulkopuolelta C64 ja Amiga500 olivat mahtavia, mutta eivät tähän kyselyyn tainneet kuulua. Nykyään pelailen Xboxia...
 
SNES oli ensimmäinen konsolini, joten eiköhän se ole se kaikista legendaarisin. Ainakin omasta mielestäni.
 
Kyllä vanha kunnon nipa 8-bittinen on paras *kumartaa* mutta PSX on kyllä myös klassikko, mutta sanon tämän vain siksi että olen lähes koko ikäni pelannut sitä (ja onhan sillä hyviä pelejä).
 
Konsolikilpailua eniten uudistaneet koneet on ehdottomasti NES ja PSX.

Mutta kyllä se NES kuninkuus ravit vie mennen tullen. Siitä se kaikki oikeestaa lähti. Löytyy kaapista n. 19 vuotta vanha NES ja toimii muutes vieläki täydellisesti. Eipä o XBox kestäny yhtä vuottakaa ehjänä, ei varsinkaa ohjaimet.

Toisin se oli vanhoina hyvinä aikoina...
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Nes
Sillä tuli pelattua Mario Bros.ia ja SMB 3:ta kauan
Megaman pelit oli todella hyviä
Zelda 2:ta pelasin PALJON
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Herojuana sanoi:
Löytyy kaapista n. 19 vuotta vanha NES ja toimii muutes vieläki täydellisesti. Eipä o XBox kestäny yhtä vuottakaa ehjänä, ei varsinkaa ohjaimet.

Olet oikeassa. Mitä vanhempi konsoli, sitä kauemmin / paremmin se tuntuu toimivan...
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kyllähän tuo NES on ihan nostalgiasyistä paras konsoli ikinä ja tulee varmasti aina olemaan. Voi vain muistella kaiholla sitä riemua mitä NESillä pelaaminen tuotti. Ehkä se johtuu osittain myös siitä etten itse koskaan omistanut NESiä vaan pääsin pelaamaan sitä vain kavereiden luona tai lainaamalla koneen ja pelejä videovuokraamosta. Parasta mitä penskana pystyin kuvittelemaan oli juurikin se, että viikonloppuna haettiin kone vuokralle ja sitä sitten pelailtiin kavereiden kanssa pari päivää putkeen. :(

-Lasse-
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Mitenköhän tämä aihe on mennyt minulta ohi..Noh vastaan Dreamcast. Syistä että siihen minulla on reilusti eniten pelejä , se on ainoa konsoli jonka olen ostanut julkaisupäivänä ja totta sekin vaikuttaa, että olen vaihtoehtopelle. Tosin olen ajan myötä hieman rauhoittunut mutta EA:n pelit jäävät vieläkin hyllylle DC:n sorsimisen takia.

+ tietysti Samba de Amigo ja Seaman.

edit: no tuo sigusta löytyvä EA:n SimCity 3000 oli lahjapeli..
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Täytyy vastata Nintendo 64. Sillä on vain tullut pelattua enemmän kuin millään muulla konsolilla koko elämäni aikana, mutta retroilussa Nes on huippukamaa.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

C64:stä se kaikki alkoi. Tietenkin kasettiasema ja helvetisti pelejä... mutta asiaan.

Kaikki konsolit ovat tuntuneet aikanaan todella hyville. Oi niitä aikoja kun paukutti NES Marioita ym. legendaarisia pelejä. Ehkä tuon voisi nostaa "parhaaksi"

Nyt tietenkin paras on tuo Xbox. Pelit alkavat jo näyttämään aika näteille ja muutenkin varsin toimiva vehje.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

GameCube

Moni mieltää Cuben lastenkonsoliksi, mutta sepä ei estä sitä olemasta hyvä pelikone. Nintendo-laatu näkyy ja tuntuu; hyviä pelejä kyllä löytyy (vieläpä yksinoikeudella), kuten Wind Waker, Super Mario Sunshine, Metroid Prime ja F-Zero GX. Lisäksi ohjain on mitä mainioin. Arvostan pelikonsoleissa enemmän pelien laatua kuin valtavia tehoja. Varsinkin uudet ideat ovat selvää plussaa. Ah, miten monet tunnit ovatkaan vierähtäneet Mariota tai Zeldaa pelatessa.

PS2:llakin on hyviä pelejä ja EyeToy on nerokas idea, mutta se ei silti yllä Cuben tasolle.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

NES & DC
Olihan niiden välissä muutama kone, ja uudempiakin on pöydällä, mutta vain noilla on pelejä joita muistaa hyvillä mielin.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kyllä se on se kuuluisa nes ja siksi että sen peli wizard and warios 3 on paras! :)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Nes tai Snes, todella vaikea valita. Snes oli eka konsoli, ja sillä tuli jokaista uutta peliä pelattua niin innoissaan että huhhuh, koskaan en sen jälkeen oo uudetpelit iskeny samalla tavalla. Johtuiko sitten siitä että uusia pelejä sai harvoin, niin oli se aika herkkua kun vaikka kummi lähetti Amerikasta pari uutta peliä. Nes taas on niin legendaarinen, ja saa aikaan kylmiä väreitä kun sen näkee, sillä tuli pelattua Super Mario Brossia, vaikkei sitä kotona ollutkaan mutta kylässä käydessä kyllä katoin tosi tarkkaan näkyikö harmaata kulmaa :D ja jos näkyi niin ah sitä tunnetta kun pääs taas Mario pelaamaan!
 
Ylös Bottom