Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien vuokrausta postitse

Xbugs

New Member
Suomessa on juuri aloittanut toimintansa PS2- ja Xbox-pelejä postitse vuokraava http://www.hubihubi.com/. Pelejä voi vuokrata joko yhden kerrallaan, jolloin viikon vuokra kustantaa 7 tai 11 tai euroa (pelistä riippuen), tai maksaa kuukausimaksua, joka oikeuttaa 1 - 3 pelin yhtäaikaiseen pitämiseen vuokralla (kuukausimaksu = 25 - 55 € pelien määrän mukaan). Pelin postikulut kumpaankin suuntaan sisältyvät hintoihin.

Pelin vuokraaminen ei ole ollut Suomessa täysin tuntematonta tähänkään asti, mutta Hubihubi lienee maan ensimmäinen postitse pelejä vuokraava yritys. Maailmalla (etenkin USA:ssa) tällainen toiminta on hyvinkin yleistä.

Sivusto näyttää vielä olevan hiukan viimeistelyä vailla: esimerkiksi Xboxin roolipelit -luokka ei tunne Jade Empireä, mutta kyseinen peli kyllä löytyy taistelupelien ryhmästä - kategorian ainoana edustajana...

Puljuun on ilmeisesti saatavana myös ilmaisen kokeilun mahdollistavia alennuskoodeja. Onko kenelläkään tietoa, missä noita koodeja on jakelussa?
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Tossa on oikeasti potentiaalia, varsinkin jos he saavat pelit vuokrattavaksi samaan aikaan kun ne tulevat kauppoihin myyntiin, kyllä useimmat pelit ehtii viikossa vääntää läpi. Montakohan kopiota heillä on suosituimmista peleistä?.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Eninten minua huolestuttaa tuossa miten nuo levyt tulevat kestämään p33l0kansan käsittelyssä.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Mahtaako pysyä kauan pystyssä? Meinaan aika kallitta varmaan nuo vuokrapelit jos firma toimii laillisesti.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Vähän minuakin ihmetyttää, kun nykyisin pelejä ei ole video vuokraamoista löytynyt. Ja kerran yksi liikkeenharjoittaja syyksi sanoi, ettei pelien maahantuojat anna tälläiseen toimintaan lupaa nykyisin.

Ennen moduulipelien kohdalla homma oli vissiin varmempaa ja nykyisin piratismin takia eivät ole tuohon lähteneet.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Hyvä idea, ja hinnatkaan eivät ole kovin kalliita. Voisi tuolta ehkä joskus jokusen PS2-pelin vuokrata. Ja jos hinnat pysyvät samana Xbox360-peleille, niin niitä tulee varmaan vuokrattua useasti (jos pelien hinnat kaupassa ovat kalliita).
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Ihan hyvän oloiset sivut ja idea sellainen jota Suomeen on toivottu jo jonkin aikaa. Pitää varmaan testata jossain vaiheessa, ainoa ongelma on siinä etten itse taida useinkaan ehtiä viikossa vääntämään tarpeeksi peliä päästäkseni sitä läpi. Toisaalta ei nuo hinnat kovin pahoja ole.

Toivottavasti systeemi toimii eikä kuukahda heti alun jälkeen.

edit. (Vaan miksi tuo maskotti näyttää ihan Ty the Tasmanian Tigerilta?)
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Ulkoisesti sivu on oikein nätti ja jopa vetävä. Koodi on kyllä täyttä kuraa, ja vähän kielellisiäkin kämmejä teksteistä löytyi. FAQ on kanssa naurettavan pitkä, kun tarkoitus on kuitenkin myydä.

Minä luonnollisesti veikkaan, ettei pulju pysy pystyssä. Homman onnistuminen vaatisi vähintäänkin erittäin aggressiivista ja tarkkaan mietittyä markkinointia, ja sellaiseen taas en usko tuollaisen lafkan saavan resurssejaan käytettyä. Hinnat olivat kyllä siedettäviä, mutta monien pelien kohdallahan on mahdollisuus ostaa peli käytettynä ja myydä samaan hintaan viikon päästä pois. No, helppous tästä on toki kaukana, että ehkä tämä sitten vetoaa sunnuntaipelaajiin.

Mutta hei, muistakaa: "Hubihubi.com on Suomen ensimmäinen konsolipelien vuokrauspalvelu."

EDIT: Piti vielä sanomani, että tällä verkkopuljulla on ehkä typerin nimi mikä on vähään aikaan tullut vastaan.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Oletteko huomanneet, että Suomen ensimmäinen pelien vuokraus netissä on alkanut? Tätä on odotettu! Vuokraus on ollut muualla Euroopassa ja varsinkin USA:ssa tosi suosittua! Kuulostaa aika hienolta varsinkin, kun vuokrauksesta on tehty helppoa. Itse olen ostanut pari huonoa 60 peliä ja sen jälkeen on sylettänyt. Nyt on mahdollisuus kokeilla paljon erilaisia pelejä mihin ainakaan mulla ei ole muuten varaa.

Hinnatkaan eivät ole pahoja, 24.95/kk ja saat vaihtaa peliä niin usein kun huvittaa.


Onnea vaan perustajille, itse ainakin kokeilen!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

werty sanoi:
Eikä varmana oo mainostusta, ei oo.

Heh joo minäkin veikkaan, että tolta kaverilta ei nähdä hirveästi postauksia muihin asioihin liittyen. :) ja sopivasti rekisteröityikin juuri nyt.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Sen verran nolo tuo firman oman hännän nostatus, että omassa mielessäni yrittäjän tyylipisteet rapsahtivat miinuksen puolelle... Plussapisteitä sen sijaan siitä, että viestejä kirjoittamisen lisäksi ilmeisesti myös luetaan, sillä nyt on Xboxin taistelu- ja roolipelikategoriat viilattu parempaan kuntoon. :)

Toivotan kyllä onnea yritykselle, vuokraus on erinomainen lisävaihtoehto uusien ja käytettyjen pelien tarjonnalle. Palvelu ei ole joutunut lähtemään liikkeelle edes ihan matalalla profiililla, vaan mainostaa Pelit.fi:n etusivulla.

Toivottavasti pelien toimitukset säilyvät jatkossakin ripeinä (ainakin yksi vastaavalla tavalla DVD:itä postitse vuokraama suomalaisfirma joutui hiljattain siirtymään halvempaan ja hitaampaan postitukseen). Samaten voisi toivoa, että levyjen kunto tarkistetaan ennen postitusta ja tarvittaessa rasvaiset sormenjäljet pyyhkäistään pois ennen pelin lähettämistä uudelle asiakkaalle.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Knight sanoi:
EDIT: Piti vielä sanomani, että tällä verkkopuljulla on ehkä typerin nimi mikä on vähään aikaan tullut vastaan.
Typerin nimi, mitä ikinä on tullut vastaan, mutta toisaalta kaveri on rekisteröitynyt tänne tunnuksella, joka on alusta loppuun capseja, mikä myös on ainutlaatuisen urpo suoritus.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

TSTINKINGMUU sanoi:
Oletteko huomanneet, että Suomen ensimmäinen pelien vuokraus netissä on alkanut?
Emme suinkaan. Tämä ketju syntyi sattumalta näppistä pahoinpitelemällä.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Kyselin, tuleeko vuokrausvalikoimiin myös xbox360-pelejä lähitulevaisuudessa. Vastaus ohessa

Terve xxxxx,

Kiitos yhteydenotostasi. Pahoittelemme, että ennakko-odotuksista huolimatta emme saa Xbox360 pelejä vuokraukseen konsolin julkaisun yhteydessä. Valitettavasti ajankohta on siirtynyt ensi vuoden puolelle.
Neuvotteluja xbox360:n saamisesta valikoimiimme käydään jatkuvasti.

Olemme luottavaisia siitä, että ko. pelit tulevat valikoimiimme ja pyrimme toki tekemään sen mahdollisimman nopeasti. Loppujen lopuksi asia ei kuitenkaan valitettavasti ole meidän päätettävissämme.

Kaikesta huolimatta, tulemme päivittämään sivustoamme jo ensi viikolla.
Tuossa yhteydessä lisäämme sivuillemme GameCuben ja xbox360:n. GameCuben osalta vuokraus alkaa välittömästi, mutta uusi Xbox jää odottamaan myöntävää päätöstä toimittajilta.


Ystävällisin terveisin,

Team Hubihubi
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

tiong sanoi:
Tuossa yhteydessä lisäämme sivuillemme GameCuben....GameCuben osalta vuokraus alkaa välittömästi

No niin, vihdoinkin. Näköjään keskiviikkona (23.11) päivittelevät sivujaan. Pitäisikö jo torstaina vuokrata ensimmäinen peli :p
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Minä ainakin pelaan sen verran pitkään yhtä peliä, kun ei ehdi monta tuntia päivässä pelata, että tulee paljon halvemmaksi ostaa peli ja myydä / vaihtaa pois, kun on läpi. Itse ostan usein vanhempia huippupelejä, kun niitäkin on monta pelaamatta, ja ne saa ihan pysyvästikin omaksi hubin kuukausimaksua halvemmalla. Mutta jos haluaa uutuuspelejä, niin pelikaupoista saa parhaimmillaan viikon päästä julkaisusta pelejä n. 35 eurolla. Kunhan ei mene Tiltiin, siellä käytetytkin on älyttämän hintaisia. Tulee tilt ja game over, kun kuulee hinnan =) Mutta järkevän hintaisia pelikauppoja on Suomessa kymmeniä.
 
Vastaus: Pelien vuokrausta postitse

Jihuu, eilen tuli ilouutinen mailiin.

Xbox 360 pelejä tällä viikolla!

Hyvää hiihtoloma aikaa kaikille!

Pitkään kestänyt uusien Xbox360 pelien odotus, alkaa viimein tuottaa tulosta. Ensimmäinen erä uuden Xbox360:n pelejä on tulossa varastoomme vielä loppuviikon aikana. Siitä eteenpäin varastoa pyritään kasvattamaan jatkuvalla syötöllä.

\o/
 
Ylös Bottom