Pelimiehen Päiväkirja

Rah1ka1nen

New Member
Tervehdys Konsolifiniläiset!

Olen Suomessa pelialalla työskentelevä myyntimies ja tuotereppuuni kuuluu mm. Turtle Beachin kuulokkeet, näppäimistöt, hiiret ja hiirimatot sekä Gioteckin, PDP:n, BD&A:n, PowerA:n, Kontrol Freekin ja monien muiden pelitarvikevalmistajien brändejä.
Näiden lisäksi myös muutamia pelivalmistajia.

Olen alalla ollut n. 8-vuotta ja tässä viime päivien aikana olen aloittanut YouTubessa ihan harrastusmielessä tällaisen Pelimiehen Päiväkirja Vlogin.

Pelimiehen Päiväkirja tässä alkumetreillä keskittyy pelitarvikepuoleen ja tarkastelee mitä pakkausten sisältä löytyy. Jokaisen jakson spesiaalituote/tuotteet arvotaan videota kommentoineiden kesken.

Toivottavasti täältä yhteisöstä löytyy ihmisiä joita videoni mahdollisesti voisivat kiinnostaa. Tulkaahan seuraamaan ja heittämään kommenttia videoille niin voitte saada tuotteet itsellenne.
Näin alkuun tuoterepertuaari on vielä tuolla halvemman hintaluokan pelitarvikkeissa, mutta kunhan tästä vauhtiin päästään ja seuraajia kanavalle, niin saadaan varmasti huipputuotteitakin katsottavaksi ja jaettavaksi.

Tervetuloa ja kanava löytyy täältä https://www.youtube.com/channel/UCmCt5NGplQ4qwPs115dSKWw

Ja viimeisin video tältä päivältä jossa katsastettiin Gioteckin PS3 pädiä ja Bluetooth chat kuuloketta: https://www.youtube.com/watch?v=UKSHo8OsNgI

Palaute myös tervetullutta. :)

Terveisin,
Rah1ka1nen
 

TuxuAnkka

New Member
Vastaus: Pelimiehen Päiväkirja

Hyvää duunia painat näiden revikoiden kanssa. Mikä itselläni pistää huomioon näissä esittelyissä, niin voisit koittaa omalla äänellä pikkuisen piristää videoita. Välillä meinaat kuulostaa jotenkin tylsistyneeltä noissa videoissa. Tulee vähän sellainen fiilis, että haluaakohan toi edes esitellä näitä youtubessa?
Eli pikkuisen iloisempi tai pirteämpi äänenkäyttö.
Muuten kyllä erittäin hyvä kanava ja kiva seurailla, että mitäs sieltä seuraavaksi löytyy.
 
Ylös Bottom