Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
Tuohon langattoman VR:n patenttiin liittyvä kuva. Viitteellinen.

Wireless-PSVR-Patent-1024x583.jpg


Lähde: https://uploadvr.com/wireless-psvr-patent/
 
Luultavasti tlou part 2 julkastaa kylkiäisenä. Olisi paras mahdollinen promo ps5 myynnin edistämiseksi
Itse Veikkaan, että Last of us 2 tulee jo ensi syksynä, ei vaan ole julkistettu, eikä julkisteta ennen kuin Days gone on saatu kauppoihin..Ovat aiheeltaan niin lähellä toisiaan.. Joulukuussa - 17 peli oli jo 60% valmis Naughty dogin mukaan ja syksyllä siitä on sen lähes 2v..PS5 voi saada oman versionsa myöhemmin toki.. Kuten viimeksikin kävi ykkösen kanssa..
 
Ihan ok näköinen, mutta itselle on ulkonäköä tärkeämpää se, ettei ole taas kovaääninen masiina.
 
Kulkeeko tän tulevan konsolin kehitys yhtä matkaa sen langattoman PSVR version kans? :)

Kulkee siinä mielessä, että prosessoriboksi on todennäköisesti nyt sisäänrakennettu. Tuo langaton patentti on yksi monista. Se mikä niistä realisoituu tuotteeksi PS5:n rinnalle on toinen asia. Aivan hyvin voi tulla langallinen.
 
Oli hieman arpomista mihin ketjuun viesti olisi hyvä laittaa, mutta ehkä täällä syntyy keskustelua (toisin kuin PC-ketjussa):

Tänään Epic Games Storeen on ilmestynyt Quantic Dreamin kolme edellistä peliä:




Samaiseen kauppapaikkaan on aiemmin tuotu myös thatgamecompany pelitalon tuotoksia:



Aluksi ajattelin, että julkaisuoikeudet ovat siirtyneet Sonylta pois (tai vaihtoehtoisesti nämä ovat aina pysyneet studioilla), mutta nähtävästi näin ei ole käynyt:

Beyond: Two Souls™ ©2013-2019 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Quantic Dream. “Beyond: Two Souls” and “Beyond” are trademarks or registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Detroit: Become Human™ ©2018-2019 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Quantic Dream. “Detroit Become Human” is a trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

© 2009-2019 Sony Interactive Entertainment LLC. Flower is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by thatgamecompany. Conversion development by Inline Assembly Ltd. Published by Annapurna Interactive.

© 2012-2019 Sony Interactive Entertainment LLC. Journey is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by thatgamecompany.

TL;DR: Jatkossa TLoU Part II, Death Stranding, God of War 2 ym. PS4/PS5-pelit julkaistaan myös PC:lle.

No ei vaan, mutta voisiko tämä kuitenkin viitata siihen, että Sony alkaa jatkossa tuoda pienemmän profiilin pelejä hieman jälkijunassa PC:lle? Myös sitä tuli mietittyä voisiko kahden pelijätin keskuudessa olla jotain muita yhteisiä suunnitelmia? Kuitenkin tässä tapauksessa Epic Games on se osapuoli, joka hyötyy eniten em. pelien PC-käännöksistä.
 
Sonylta Amiibon kaltainen patentti, jolla digitaalisen omistajuuden voi helposti siirtää toiselle. Tarvitaan RFID-tunnisteella varustettu fyysinen esine, esimerkiksi peliin liittyvä figuuri. Tähän tunnisteen sidotaan x-määrä sisältöä. Periaatteessa digipelejä voitaisiin tulevaisuudessa myydä tähän tapaan?

Patentti: http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/search-bool.html&r=6&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1="sony+interactive"&OS="sony+interactive"&RS="sony+interactive"
 
Kehitysyksikön peliohjaimen voisi kuvitella olevan visuaallisesti erillainen ja paljon halvemman oloinen sekä rumempi kuin lopullinen tuote, mutta ominaisuudet luultavasti samoja. Tuo nyt voi olla mikä vain, todennäköisesti feikki.
 
Varmaankin feikki, mutta tietyllä tavalla jopa tyylikkään näköinen. Jämerän oloinen padi.
 
Pitäisin kyllä tuommoisesta näytöstä ohjaimessa. Siihen vaikka minimap tai muuta infoa. En tiedä sit tuleeko kuinka kalliiksi tuommoiset ohjaimet, joku 70-80e olisi itselle ainakin ihan passeli, mutta ei ainakaan yli satasta.
 
Devkit kuvaa mutta varauksella tulee tähänkin suhtautua

 
Ylös Bottom