Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
Tuota PS5 pitää muutenkin miettiä, ei se huonon näköinen laite ole mutta kuin vitusti nuo tasot kerää pölyä!'

Tässä on on ehkä muutenkin paras biisi
 
Ihan onnistunut setti, tosin ei juurikaan Xboxin vastaavaa kummallisempi kokonaisuudessaan.
Näemmä asiat voi nähdä hyvinkin eri lailla. Mun mielestä näillä kahdella showlla ero oli kuin yöllä ja päivällä, ihan jo tuotantoarvoista lähtien siihen mitä esiteltiin ja miten. Tässä showssa gameplay oli hyvin läsnä.

Oli myös Sonylla sen verran pelisilmää, että kustansi jokaiselle showssa esiintyneelle nykypäivän standardit täyttävän web-kameran. :D

On kyllä hauskoja nämä konsolien julkaisut aina. Ne on joko helvetin rumia tai hienoja. Mitään välimaastoon sijoittuvaa mielipidettä ei ihmisillä ole. :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Näemmä asiat voi nähdä hyvinkin eri lailla. Mun mielestä näillä kahdella showlla ero oli kuin yöllä ja päivällä, ihan jo tuotantoarvoista lähtien siihen mitä esiteltiin ja miten. Tässä showssa gameplay oli hyvin läsnä.

Oli myös Sonylla sen verran pelisilmää, että kustansi jokaiselle showssa esiintyneelle nykypäivän standardit täyttävän web-kameran. :D
Joo olihan tuo laadukkaamman oloinen. Tosin kuvattu etukäteen kun Microsoft lähetti livenä, vai muistanko väärin? Pelien puolesta ei ollut paria isoa nimikettä kummallisempi, suurin osa tylsää tauhkaa. Jos jaksaa innostua säkkipojasta ja kissapeleistä niin toki sai enemmän irti, makuasioita. Ilman tuota konsolin näyttämistä lopussa olisi jäänyt hypemittari melko pieniin lukemiin itsellä. Ei tämä siis mikään farssi munkaan mielestä ollut, mutta ei myöskään täystyrmäys Xboxille.

 
Muotoilusta ensireaktio oli, että "Miksi tuosta piti tehdä noin futuristinen?". Hetken aikaa, kun tuota on nyt katsellut, niin oikeastaan se näyttää jopa ihan hyvältä! Ei tuo nyt lopulta mikään liian futuristinen tai räikeä ole ja kyllä minä olohuoneeseen mieluummin tuollaisen muotokieltä esittelevän laitteen otan kuin pelkän neliskanttisen laatikon. Neliskanttisten VHS-nauhureiden aika oli kuitenkin 1980- ja 90-luvulla ja nyt mennään jo 2020-lukua.
 
Nyt kun on yön yli nukuttu niin kyllähän toi kuitenkin oli aika hyvä tilaisuus, esiteltiin tukku kovia Sonyn yksinoikeuksia ja paljon uutta. Myös konsolin näyttäminen tuli aika puskista. Ainoaksi ongelmaksi jäi että ei oikeen mitäön syytä tullut hankkia julkaisussa. Horizon, ressu, GT7, ratchet vaikka ovat varmaan kaikki 90+ tason pelejä niin ei niiden julkaisusta ole mitään tietoa. Spiderman on ainut joka tulee loppuvuodesta mutta siitäkään ole mitään tietoa onko täyspitkä vai joku DLC tyylinen.

Konsoli on niin valtavan kokoinen myös että vähän hirvittää. No oli tämä paljon parempi kuin mikkiksen mutta heillä on isot pelit vielä julkistamatta.

EDIT: Sen verran täytyy risuja antaa että uuden sukupolven esittelyn aloittaminen GTA V oli surkein aloitus historiassa, ikinä.
 
Viimeksi muokattu:
On kyllä hauskoja nämä konsolien julkaisut aina. Ne on joko helvetin rumia tai hienoja. Mitään välimaastoon sijoittuvaa mielipidettä ei ihmisillä ole. :D

Kyllä ne siitä rauhottuu kun saavat järjellä miettiä eikö vaan mölyä tunteella koska ensi reaktio on aina ensi reaktio, on kuitenkin jonkinnäköinen odotus miltä sen pitäisi näyttää ja jos onkin jotain muuta niin TäÄ oN iHaN hIrVeE laITe.
 
Korona aikaan suhteutettuna hieno esitys noin tyylin, äänimaailman ja toteutuksen suhteen. Ei ollut surkeita 3€ mikkejä ja 320p webbikameroita.

Kuulokemainostus.. en huomannut mitään normaalista poikkeavaa?? Vaihtelin 5.1 ja kuulokkeiden välillä..

Itse konsolin ulkonäön julkistus, hienoa että se tapahtui nyt. Ulkonäkö ihan tyylikäs pystyasennossa mutta vaakatasoon laitettuna aika lelun näköinen.
Digi versiota en ymmärrä ollenkaan, miksi.. asema maksaa varmaan kympin, pari.. meinaako ne alentaa roimasti hintaa tuolla digisitomisella
kun on selvää että katteet on paremmat digipeleissä ja alemman konsolihinnan hyöty kuittautuu helposti vaikkapa vuodessa? Sen jäkeen Sony nauraa partaansa.
Mikä virka "HD kameralla"? Näytti että olisi joku vanhan kameran uudelleen paketointi.

Sitten pelit. Noin keskiarvolla menee sinne "meh" luokkaan lähinnä totaalisen epäkiinnostavien pelien takia jolloin haarukkaan jäi pari toimivan oloista ja
se ei oikein silleen kyllä myy varsiaisesti konsolia pakko ostoksena. Lisäksi monet pelit ei edes tule julkkariin..
Ja sitten pelit yksitellen esitysjärjestyksessä:

GTA/online: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 0/5, nextgen 0/5, nähty, koettu, en ymmärrä suosiota enää.

Spiderman: kiinnostus 3/5, visuaalisuus 3/5, nextgen 2/5, eipä muuta visuaalisesti kuin terävämpi/tarkempi, ei nyt erityisesti next geniä huutanut.
Peter Parker on minulle se ainoa spiderman joten ei riitä ymmärrys hahmon vaihtoon.


Gran Turismo 7: kiinnostus 3/5, visuaalisuus 4/5, nextgen 2/5, Taaskin hiukan terävämmän näköinen ja raytracing bongattu (hyöty melko 2/5, eli eipä juuri näy pelaamisen aikana)
mutta jotenkin niin samaa pelillisesti (dynaamisuus autosta puuttuu) ja visuaalisesti näytti olevan.. tuskin ilmestyy muutamaan vuoteen.


Ratchet ja clank: kiinnostus 1/5, visuaalisuus 4/5, nextgen 3/5, terävämpi ja rikkaampi maailma vs. vanhat versiot. Mainostettiin ehkä SSD puolta eri maailmojen latauksissa. (Edit: piste lisää nextgeniin mahdollisesta SSD käytöstä)

Project Athia: kiinnostus 3/5, visuaalisuus 4/5, nextgen 3/5, vähän kuin Unreal demo.. uutuutena ja graafisesti kiinnosti mutta en tiedä mitään pelillisesti.

Stray?: kiinnostus 2/5, visuaalisuus 2/5, nextgen 1/5, ok.. kiva miljöö, mutta en oikein saanut mitään koukutusta.

Returnal: kiinnostus 5/5, visuaalisuus 4/5, nextgen 2/5, näytti asialliselta, semmonen nextgen 0.5, scifi kiinnostaa, aikaloopit nam.

Sackboy: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 0/5, ei napannut yhtään, en näe syytä miksi tuota pitää herätellä enää, ollutta ja mennyttä.

Destruction allstarts: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 1/5, ei napannut yhtään räime romuralli hyperaktiivisuus etc.. plääh.

Kena: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 3/5, nextgen 2/5, sarjaan nätti mutta tuskin pelaan vaikka ilmaiseksi saisin.

Goodbye volcano high: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 0/5, nextgen 0/5, WTF, miksi tälläistä edes esitellään...

Oddworld: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 2/5, nextgen 2/5, tavallaan ihan terävä mutta muuten epäkiinnostava peli, turha uudelleen herätys tämäkin.

Ghostwite tokyo: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 1/5, näitä outoja, peruspeli, ei kiinnostusta miltään kantilta.

The far shore: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 0/5, näitä outoja, peruspeli, ei kiinnostusta miltään kantilta.

Godfall: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 1/5, joku mättöpeli joka näytti nykygeniltä.

Solar ash: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 0/5, nextgen 0/5, sarjaa niche taidepeli.

Hitman: kiinnostus 1/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 0/5, eipä mitään pelikuvaa ollut joten ei oikein voi visu/nextgen pisteitä kohottaa,. edellisetkin pelaamatta joten..

Astrobot: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 0/5, eipä mitään koukkua mistään osa-alueesta.

Little devil inside: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 1/5, outo peli, hiukan terävämpi kuin vastaavan oloiset pelit.

NBA: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 2/5, nextgen 1/5, sarjaa: varmaan hienompi kuin edellisvuoden pläjäys.

Bugsnax: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 0/5, nextgen 0/5, ei tälle sanoja löydy noin ps5 esittelynä.

Sould remaster tms: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 2/5, nextgen 0/5, joku vanha epäkiinnostava mättö.

Deathloop: kiinnostus 0/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 0/5, joku peruspeli...?

RE village: kiinnostus 1/5, visuaalisuus 1/5, nextgen 1/5, ei enää oikein uppoa RE sarja , nextgen oli tarkemmissa naamoissa?

Pragmata: kiinnostus 3/5, visuaalisuus 2/5, nextgen 1/5, scifi joten kiinnostus heräsi mutta eipä juuri mitään nextgeniä huutanut.

Horizon zero dawn 2: kiinnostus 5/5, visuaalisuus 4/5, nextgen 3/5, tuttu peli, haluaa lisää, tarkkaa ja runsasta graafisesti, toivottavasti uusiutuu riittävästi.


Noh, yksi peli siis oli semmonen oikein kiinnostava mutta ei varmaan tule julkkariin...
 
Viimeksi muokattu:
Does it come in black, well i sure hope so.

PS5-bLACK.jpg
 
Voin vain kuvitella että miten ne pölyt pitää pyyhkiä, tuo on aivan käsittämätön ratkaisu, näyttää vitun hyvältä mutta käytettävyys on lähellä 0
 
Nyt kun on ohjain ja konsoli nähty, niin voi todeta, että onneksi ulkonäöllä ei ole väliä. Ja jos on lämpöongelmia, nii tuossa ei ainakaan kuoren taipuilut paista pahasti silmään.
 
Ei tuomoisia lirpakkeita sais ikinä tehdä, ei tuossa ole mitään järkeä, ne muodostuu isoiksi ongelmiksi lopulta.
 
Näin jälkeenpäin, mitä hienoa, uutta ja ihmeellistä kuulokkeilla sai showsta irti?
On kyllä jännä, että tavan stereo-kuulokkeista ei nyt kuulunutkaan 3D-ääntä. Ainakin ennen tilaisuutta ajatus tuosta upposi porukkaan kuin kuumaveitsi sulaan voihin. Mut en tiedä, jos uskoo vaan riittävän kovasti nii voihan se toimia.
 
olipa huono toi Re8 ja taas noita remastereita tulee ei kiinosta yhtään toi demons souls ei oo kiinostanyt ps4 aikoihin ja ei myöskään ps5 aikoihin iske toi
 
olipa huono toi Re8 ja taas noita remastereita tulee ei kiinosta yhtään toi demons souls ei oo kiinostanyt ps4 aikoihin ja ei myöskään ps5 aikoihin iske toi

Demon's Souls on Remake elikkä peli tehdään kokonaan uusiksi.
 
Joo olihan tuo laadukkaamman oloinen. Tosin kuvattu etukäteen kun Microsoft lähetti livenä, vai muistanko väärin? Pelien puolesta ei ollut paria isoa nimikettä kummallisempi, suurin osa tylsää tauhkaa. Jos jaksaa innostua säkkipojasta ja kissapeleistä niin toki sai enemmän irti, makuasioita. Ilman tuota konsolin näyttämistä lopussa olisi jäänyt hypemittari melko pieniin lukemiin itsellä. Ei tämä siis mikään farssi munkaan mielestä ollut, mutta ei myöskään täystyrmäys Xboxille.


No ei varmasti ollut live se Xbox Inside. :D

Miksi puhut kissapeleistä kun showssa esiteltiin Spiderman, Horizon, Bluepointin Demon's Souls, GT7, Ratchet and Clank, RE8 ja ties mitä muuta.

Suotta noin kärkkäästi vähättelet showta vaikka sieltä ei mitään tajunnanräjäyttävää juuri sinulle löytynytkään.

Sen myönnän, että ei tämä nyt mikään täystyrmäys ollut heti kättelyssä vaikka hyvä show olikin. Herra Grubb muuten myös mainitsi heti shown jälkeen ResetErassa, että yksi iso julkaisija puuttui tapahtumasta joten tuskinpa Sonykaan on vielä kaikkia tulevia pelejään ennen julkaisua esitellyt. Huhuissahan on elokuussa jonkin sortin tapahtuma.
 
Ei toi ny ruma oo muttei mikää kauniska, hieman PS3 pöytägrilli fiiliksiä. Noh, ehkä silmä tottuu, vaik ei pelates sitä vempaita möllötä. Digi ja levyversio hommelia en ymmärrä, paljon se ny muka voi halvempi olla? Tulee mielee se turha ps3 20 ja 60 gigaset versiot, myöhemmi halvempi 40 gigane, en tiedä turhia musta noi eri versiot. Noh samapa tuo, kuha hinta ei oo 799 aseman ja 699 ilman nii kaikki ok, julkasus en osta kuten en mitää aikasempia konsoleita. Katotaa se alkufiasko pois alta ja ootellaa hieman lisää pelejä, gta onlinee pelaan vieläki joten siitä plussaa että se elämä jatkuu, vaik gta6 ei olis täs vaihees enää ehkä liikaa pyydetty? Kattellaa ja ihmetellää, PS4 pelejä viel tulos ja paljon kesken, ei kiirettä yömyyntiin teltan kanssa.
 
Ihan hyvät fiilikset jäi. Konsoli menee varmasti hankintaan, kunhan enemmän itseäni kiinnostavia pelejä ilmaantuu. Ainakin on koko aamun saanut nauttia jengin luovuudesta näiden meemikuvien suhteen :D

HHobjHI.jpg


3KQ2Dnu.jpg


 
Ylös Bottom