Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
Eipä ole konsoli puolella huijareita tullut vastaan tai sitten ovat niin susipaskoja että eivät edes huijaamalla pärjää. Tiän ihan siitä syystä, että 99,99999% olen aina voittanut jokaisen matsin ja kaksintaistelun verkkopeleissä konsolilla.
No ei se tee vastustajasta paskaa, koska noilla statseilla olet todennäköisesti koko maailmanhistorian paras konsolipelaaja.
 
Tästä käyttöjärjestelmän Activities -kohdasta pääsee hyppäämään suoraan pelaamaan, ilman että ensin ladataan pelin päävalikkoon. Ollut aiemminkin esillä ketjussa ja tullut patenteista ilmi.

EeAysQvXYAAglh9


Lähde
Miksi muistan tämän saman spekulaation seitsemän vuoden takaa PS4:n kohdalla ”lataa ensimmäinen kenttä, ala pelaamaan ja loput valuu itsestään perässä”. Ilmeisesti patentti ei ole kauhean uusi, mutta kukaan ei ole sitä vielä hyödyntänyt vaan pelit tulevat könttänä, koska se on ilmeisesti helpompi pakata ja pistää verkon yli.

edit: seison korjattuna sanojeni takana, ominaisuus on jo käytössä nykypolvessa ja puhuin vieläpä seipäästä kun nisu puhui aidasta... ei pitäisi vasemmalla kädellä lukea ja kirjoittaa kun tekee muuta...

Edelleenkin nettiyhteys on se suurin pullonkaula vaikka nopeudet ovat tähtitieteellisiä esim. PS2 aikakauteen verrattuna...
 
Viimeksi muokattu:
Itselläni ainakin PS4 lataa monista pelistä pienemmän osan ensin, jotta peliä pääsee pelaamaan nopeammin. Harvoinpa sitä kuitenkaan jaksaa hyödyntää, mutta aina joskus näin tulee tehtyä.
 
Itselläni ainakin PS4 lataa monista pelistä pienemmän osan ensin, jotta peliä pääsee pelaamaan nopeammin. Harvoinpa sitä kuitenkaan jaksaa hyödyntää, mutta aina joskus näin tulee tehtyä.
Ja parhaimmillaan tuo on ollut todella loistava. Esim F1 sarja joskus aloitti latauksen Australiasta ja loput radat ladattiin järjestyksessä. Vaikka uran aloitti lyhyimmillä kisoilla, ehti seuraava rata jo latautua.
 
Sony on julkistanut patentin, jolla tekoälyn ja koneoppimisen avulla voidaan kuvan ulkoasua parantaa samaan tapaan kuin Nvidian DLSS tekee (deep learning super sampling).


Ilmeisesti patentti ei ole kauhean uusi, mutta kukaan ei ole sitä vielä hyödyntänyt vaan pelit tulevat könttänä, koska se on ilmeisesti helpompi pakata ja pistää verkon yli.

Taitaa olla kustantajan valinta miten haluaa pelinsä jaettavan. Tätä on kuitenkin nähty, mikä on mahdollistanut pelaamisen vaikka peliä ei ole kokonaan vielä ladattu. Jatkossa toivoisi pilvipalvelun tulevan tähän kaveriksi niin, että kun on pelin ostanut pääsisi heti pelaamaan. Tai vähintään tarjoamaan mahdollisuuden kokeilla peliä hetken aikaa ennen ostopäätöstä.
 
Sony on julkistanut patentin, jolla tekoälyn ja koneoppimisen avulla voidaan kuvan ulkoasua parantaa samaan tapaan kuin Nvidian DLSS tekee (deep learning super sampling).

Luin itsekin tuosta, olisi kyllä hyvä lisä, XBoxillehan myös on tulossa jokin vastaava. Ilmeisesti jo PS4 Pro käytti tuon tyylisiä avustuksia,
kuten checkerboarding. Ei jäisi nämä uudet konsolit niin nopeasti jalkoihin kun PCn puolella nämä alkavat yleistyä.
 
Eipä ole konsoli puolella huijareita tullut vastaan tai sitten ovat niin susipaskoja että eivät edes huijaamalla pärjää. Tiän ihan siitä syystä, että 99,99999% olen aina voittanut jokaisen matsin ja kaksintaistelun verkkopeleissä konsolilla. Se että olet pelannut 20v pädillä, niin se nyt ei tarkoita sitten yhtään mitään.

Mutta muuten kirjoituksesi ansaitsee täydellisesti vuoden höpö höpö tarinan tittelin.
Sanoisin, että sitten sun täytyy olla vaan erittäin hyvä. Kyllä näitä xim-pelaajia on konsolilla niin kuin pipoa. Mulla on vanha pelikaveri, joka osti emulaattorin ja FPS-pelit on naurettavia hänen kanssaan tämän takia. Itseä henk.koht. ärsytti niin paljon, että lopetin ammuskelujen pelaamisen tyypin kanssa kokonaan.

Kyllä tämmöiselle keskivertopelaajalle kuin itse oon, tekee kovin tiukkaa taistella FPS-peleissä ohjaimen kanssa sellaista vastaan, jolla on hiiri ja näppis käytössä.
 
Muuten olen alustavasti tyytyväinen tuohon PS5 konsoliin, mutta miksi ihmeessä Sony laittaa vaan noin pienen kovalevyn (tilan puolesta). Se on kyllä pettymys
 
Toki ei se poista sitä että ei tuohon montaa peliä sitten kerralla asenneta
Totta. Onneksi PS5-pelejä voi siirtää jemmaan USB-kiintolevylle. Vaikkei niitä sieltä voikaan suoraan pelata, saa ne siirrettyä takaisin SSD:n puolelle nopeammin kuin kokonaan PSN:stä uudelleen lataamalla (tai BD-levyltä asentamalla).
 
Okei. No sitten tietenkin ymmärrän. Toki ei se poista sitä että ei tuohon montaa peliä sitten kerralla asenneta

Ainakin teoriassa tuon ssd:n pitäisi myös vähentää pelien tilan tarvetta. Toisaalta voi olla, että uudessa genissä käytetään sitten taas parempia assetteja, jolloin tuo taas lisää tilan tarvetta.
 
EeFwg0hWkAE_iZr

I like how Sony published this slide in May 2019, and it's now almost August 2020, ~3 months from launch, and we still don't know about half of the stuff at the bottom. Won't be too long hopefully. But this has certainly been the longest lead up to a console launch I can remember.
zhuge twit
 
EeQy60pXgAEQ7zg


EeQ01wAX0AIxnVZ
 
Ylös Bottom