PlayStation Classic (Mini)

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Ilmestyy myös Euroopassa samaisena päivänä ja hintaa 99 euroa. Mukana tulee kaksi ohjainta (tai "ohjainreplikaa" kuten traileri niitä kutsuu), jotka ovat todellakin aivan sitä alkuperäistä mallia, eli ei analogitatteja taikka värinätoimintoa. Ja Nintendon tapaan virtalähdettä ei tule messissä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Täytyy nähdä lopullinen pelilista ennen ostopäätöstä, noista nyt julkistetuista tekken 3 ja RR4 ovat kuuminta hottia. FF VII voi pelata jo niin monella alustalla paranneltuina versiona jotta sille nyt ei olisi ollut tarvetta toki jos sen ihan alkuperäisenä haluaa kokea niin antaa mennä.
 

Jogi

Well-Known Member
Lienee joku emulaattori?? miten tuossa hoituu lisäpelit, ei tukene vanhoja levypelejä??
 

OK

Well-Known Member
Todennäköisesti jää ostamatta. Tekken 3, MGS ja GT2 olivat oman aikansa helmiä, mutta nykypäivänä näiden pelaamisesta tulisi vain paha mieli kontrollien ja/tai suttuisen 3D grafiikan takia.
 

Kain

Well-Known Member
Ihan sama mitä pelejä mukana tulee kunhan orginaali pleikkarin käynnistys soundi tulee niin ostan! :D
 

Kirai

Toimitus
Wild Arms ainoa kiinnostava näistä mitä nyt julki tuli. Aikamoisia helmiä pitäsi sisällä olla, jotta tulisi moinen pömpeli tähän talouteen. Suikoden 1 ja 2, Azure Dreams, Breath of Fire 3 tai 4 niin voisi jo ostosukka väpättää ;)
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tein oman unelma pelilistan jotka olisin valinnut siihen. Jätin pois joitain pelejä koska niistä on remaster/remake versioita.

MGS
GT2
Vagrant Story
Tomb Raider 2
Soul Reaver
RR4
Driver
Tekken 3
Silent Hill
RE 2
Tony Hawk 2/3
Castlevania: SotN
Tenchu 2
Twisted Metal 2
Medal of Honor
Parasite Eve
Crash team racing
Dino Crisis
Legend of Dragoon
Front Mission 3
 

SalarymanDaishi

Active Member
Pelit taitaa ratkaista täälläkin, joskin myös antialiasointi ja mitä kaikkea nyt tarvitsevatkaan, jotta nuo saadaan näyttämään nostalgisilta vielä tämän päivän isoissa HD-töllöissäkin. Aiemmssa retrokonsoleissa tuo ei ole ollut kummoinenkaan ongelma kun pikseligrafiikka on kuitenkin pikseligrafiikkaa mutta heti kun siirrytään polygoneihin ja 3D-maailmoihin niin vaatinee jo enemmän yritystä saada ne näyttämään edes etäisesti yhtä valloittavilta kuin aikanaan CRT-ruuduilla. Kiraita kompaten Suikodenit ois kyllä kiva :p
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pistin nyt verkkokaupasta tilaukseen, perutaan sitten jos ei lopullinen pelilista/hinta miellytä. Kumma ettei niitä pelejä voitu vielä julkistaa vai eikö niitä ole vielä lyöty lukkoon mitä siihen tungetaan.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Peruutukseen lähti tilaus, löyty ehkä 7-8 peliä jotka edes jollain tapaa kiinnostais.

 • Battle Arena Toshinden
 • Cool Boarders 2
 • Destruction Derby
 • Final Fantasy VII
 • Grand Theft Auto
 • Intelligent Qube
 • Jumping Flash
 • Metal Gear Solid
 • Mr. Driller
 • Oddworld: Abe's Odyssee
 • Revelations: Persona
 • Rayman
 • Resident Evil - Director's Cut
 • R4: Ridge Racer Type 4
 • Super Puzzle Fighter II Turbo
 • Syphon Filter
 • Tekken 3
 • Tom Clancy's Rainbow Six
 • Twisted Metal
 • Wild Arms
 

Prisoner

Active Member
Joo pakko sanoa, että ei tällä kattauksella liiku kone tännekään. Noh, niitä saa varmaan aika nopeesti kovalla alennuksella sitten..
 

Kain

Well-Known Member
Itse olen kahden vaiheilla. Harmillisesti kyllä todella moni huippupeli jäi uupumaan. Miksi piti yleensäkin vain 20 peliä laittaa koneeseen? Haluaisin kyllä tämän jo pelkästään käynnistysäänen vuoksi, mutta onko se satkun arvoista? Nämä kaikki pelit joita haluan pelata löytyvät kuiteskin jo PSP:ltä
 

Jani-P

Member
Harmi että tuosta listasta puuttuu sen ajan isoimmat 3D tasohyppelyt ja toimintapelit: Crashit, Spyrot, Tomb Raiderit, Medievilit, Soul Reaverit.
Sekä Ps1 eniten myydyin peli Gran Turismo on kans poissa.

Ehkä poissaolon syynä on se että osa niistä peleistä on saanut remaster päivityksen tai tulee saamaan lähiaikoina, tai Gran Turismon kohdalla lisenssit autojen ja musiikkien kohdalla tuottaa ongelmia.
Oli miten oli, on vähän laimee lista omasta mielestä.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Jotenkin mielessäni tämän arvasin. Tuo on jo niitä koneita, että graafinen anti on sellainen ettei se ikäänny kauniisti. Toisin kuin SNES/NES 2d grafiikat, jotka on tänäpäivänäkin ”samaa” tasoa. (Tai no ovat täysin pelattavia noin”, mutta eipä tuosta listasta mua kiinnosta kuin GTA, sekin johtuu kuvakulmasta.
Muutama muu voisi remasteroituna kiinnostaa, mutta kokonaisuutena sellainen ettei oikein kiinnosta vaikka kympillä saisi, vaikka nuo Nintendon minit löytyy. Siirränpä katseeni N64 miniin, siltä sieltä saattaa vielä löytyä ok pelejä.
Näistä uudemmilta ei oikeastaan sit löydykään mitään konsolia mistä kokosin mitään järkeä tehdä mini versiota.
 

pelle

Well-Known Member
Tuskin se gta sen jälkeen enää kiinnostaa kun sanon, että pleikkari versiossa sitä hahmoa ohjattiin kuin autoa. X liikuttaa eteenpäin, kolmio taaksepäin ja dpad kääntää. En ole varmaan paskempaa ohjausta missään top down pelissä kokenut
 

MAINOS

Ylös Bottom