PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Voi olla että olen sokea enkä nähnyt mutta sellaista kysyisin kun ostaa plus ajan niin sehän mahdollistaa pelitallennusten lataamisen pilveen. Ja plusajan käytön lopettaa niin,

A. Häviääkö ne tallennukset pilvestä vai
B.Säilyykö ne siellä mutta niitä ei vaan voi käyttää ennen kun tilaa plusajan uudelleen?
Matkalle lähtee Neiti B - tosin sillä varauksella, että jos jäsenyydessä tulee kovin pitkä katko, Sony pidättää oikeuden poistaa Online Storageen kopioidut tallennukset. Mutta ainakin puoli vuotta säilyvät aivan varmasti.
 
Otin selvää hinnoista, vuosimaksu on kuukausmaksua halvempi. Verkkopelaaminen taitaa vaatia PS Plus-jäsenyyden kaikissa peleissä?
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Ihmettelen, kun painan F1 2017:sta multiplayer-kohtaa ja Madden 18:sta play now liveä, niin kone laittaa ilmoituksen plus-jäsenyydestä. Mitä tuos tilanteessa pitäisi tehdä?
Hankkia Plus-jäsenyys? F1 2017 tai Madden 18 eivät ole ilmaispelejä eikä betatestiversioita, joten niissä Plus-jäsenyys vaaditaan verkkohippoja varten.
 

maukka1234

New Member
Sanokaas viisaat miten asia on:

Jos liityn ilmaiseksi 14 päivää ps plus jäseneksi niin voinko ostaa tarjouksesta FIFA18 pelin ps plus jäsenille Black Friday kampanjasta. Mulla on PS3 ja himottais tuo uusin Fifa 18. Kiitos vastauksista ;-)
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Jos liityn ilmaiseksi 14 päivää ps plus jäseneksi niin voinko ostaa tarjouksesta FIFA18 pelin ps plus jäsenille Black Friday kampanjasta.
Jos kerran 2 päivän Plus-kokeiluajallakin Plus-alennuksia voi hyödyntää, uskoisin saman koskevan myös 14 päivän kokeiluakin.
 

Miika_-

Well-Known Member
Joulukuun PS Plus pelit:
  • Darksiders II: Deathinitive Edition (PS4)
  • Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends (PS4)
  • Until Dawn: Rush of Blood (PS Plus bonus – PS VR Required)
  • That’s You! (PS Plus bonus – PlayLink)
  • Xblaze Lost: Memories (PS3)
  • Syberia Collection (PS3)
  • Forma 8 (PS Vita & PS4)
  • Wanted Corp (PS Vita)
https://blog.eu.playstation.com/2017/11/29/darksiders-ii-deathinitive-edition-headlines-decembers-playstation-plus-line-up/
Miksi osa titteleistä on noin tuttuja varsinkin kun ne on ladannut omalle konsolille plus edun nimissä? (tämä oli sarkasmia)
 

Mika73

Active Member
Harmi että tuo tarjous taisi ehtiä jo mennä. Enkä saa tilattua edes 14 päivän ilmaista kokeilua. Varmaan käyttänyt sen aikanaan PS3 kanssa.
 

Ixus

Member
Kertokaas amatöörille vastaus tähän..
Eli jos päätilillä ostaa jonkun pelin niin tietenkn se on myös pelattavissa muilla tileillä jotka on pleikkaan luotu, mutta kuinka käy esim pelin lisäsisällön kanssa. esim nyt kun storessa on tarjouksessa gran turismo jossa tulee pelin sisäistä rahaa mukana niin onko ne ainaostaan käytössä sillä tilillä jolla peli on ostettu.
 
Ylös Bottom