PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana TT-2k, 16.06.2010.

Tags:
 1. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

 2. Botcher

  Botcher Member

  Tähän auttoi lopulta kirjautuminen kaverin konsolilla, jonka jälkeen toimi kun kirjautui omalla. Melkoiseen jumiin oli mennyt.
   
 3. SalarymanDaishi

  SalarymanDaishi Active Member

  XBL:
  SalarymanDaishi
  PSN:
  SalarymanDaishi
  Viimeksi muokattu: 31.01.2018
 4. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Jaaha, mitäs nyt kun Knack tulee Plussaan niin mikä on seuraava kinuamis meemi mitä kinutaan ilmaiseksi plusssapeliksi? Voin merkkaa Knackin ostetuksi webbistoressa, mutta en tiedä jaksanko ladata sitä koneelle.
   
 5. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Knack 2 tietysti :D
   
 6. OK

  OK Well-Known Member

  NeoGaffin Knack postaukset kävivät _hyvin_ nopeasti rasittavaksi ja pikaisen vilkaisun perusteella sama meininki edelleen jatkuu ResetEran puolella. Joukossa tyhmyys tiivistyy jne.

  Onneksi Knack 2:sta ei ole tullut samankaltaista meemiä. Osasyy on mahdollisesti se, että jatko-osa on ihan kelvollinen peli toisin kuin sarjan ensimmäinen osa.
   
 7. Jiz

  Jiz Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Paztak
  Olin jostain joskus lukenevinani, että kun tuo PSN + jäsennyden hinta nousi niin jatkossa olisi myös saatavilla yksi ilmainen elokuva kuukaudessa. Pitääkö paikkaansa vai muistelenko omiani?
   
 8. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Enemmän sinne toiveajattelun puolelle kallistuu. On totta, että Sony on vuosien varrella lähettänyt kyselyitä, joissa on ollut erilaisia ehdotuksia Plus-jäsenien lisäeduiksi, ja ilmainen leffa on ollut tapetilla. Mitään konkreettisia muutoksia ei kuitenkaan ole tapahtunut.
   
 9. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Upeat pelit tulossa maaliskuussa PSPlus asiakkaille ilman lisähintaa! Itselle Bloodborne edustaa konsolisukupolven parhaimmistoa.



   
 10. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  Kova lisäys tuo BB. Suosittelen jos tykkäät haasteesta.
   
 11. OK

  OK Well-Known Member

  Normaalisti suosin tuoreita indiepelejä kuin useamman vuoden vanhoja tripla-A julkaisuja, mutta tuleva kuukausi on poikkeus. Valitettavasti juuri muutama viikko takaperin loppui PS+ aika. Kai se on pakko uusia tuo tilaus viim. kuukauden päästä.
   
 12. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  8.3.2019 eli vuoden päästä poistuvat PS3 ja Vita-pelit kuukausittaisesta valikoimasta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018
  HideoMiyamoto tykkää tästä.
 13. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Toivottavasti ei. En halua maksaa leffoista, joita en ikinä katso. Jo nyt itselle suuri osa plus-peleistä menee täysin ohi, ja muutaman kerran vuodessa joku peli vain kolahtaa. Leffoissa tarjonta on vieläkin suurempi, joten en halua mitään hittileffoja backlogiini, jotka olen nähnyt jo joko leffateatterissa, tai johon en halua edes tuhlata aikaani.
   
 14. Har*

  Har* Member

  Kova toi maaliskuun kattaus kyllä. Bloodbornea en kuuluisan vaikeustason vuoksi olisi uskaltanut ikinä ostaa, nyt voi ilman huolta painaa menemään. Ratchetit kokematta kokonaan ja nyt sekin tulee korjattua.
   
 15. Robotti

  Robotti Member

  Ovela veto Sonylta ensin korottaa Plus-ajan hintaa, ja vasta sitten ilmoittaa jättävänsä kuukausittaisista Plus-peleistä kaksi kolmasosaa pois. Profit!
   
 16. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Niin mikä siinä sit on parempi ja mikä ei..
  Vita ollut marginaalinen kohderyhmä kokoajan. Toisaalta ps4:n käyttäjäkunta on jo niin iso, että aika loogista vihdoin jättää edellinen konsoli menneisyyteen.
  Lisäksi ihmiset on jatkuvasti valittaneet ps4:n peleistä..se saattaa muuttua isompiin nimikkeisiin tämän myötä.

  Toisaalta sit me uudet pelit ostava kohderyhmä (useat foorumeilla) kuitenkin valitellaan siitä, miten omistetaan jo kaikki plussaan tulevat AAA-pelit. :D koskaan ei ole hyvä..

  Tosin itse en ole ajatellut missään välissä maksavani plus peleistä mitään. Maksan pilvipalvelusta ja säästän rahaa pelien ostojen yhteydessä. Mulle tulee plussan hinta moninkertaisesti jo alennuksista takaisin vuosittain.
  Plus pelit ja nettipelit on kiva plussa siihen päälle vain.
   
 17. Robotti

  Robotti Member

  Tulevaisuudessa saadaan kaksi peliä kuussa kuuden sijaan, ei siinä ole mistään muusta kuin Sonyn ylimielisyydestä kyse. Tässä on sille hinnankorotukselle vastinetta. Ja siihen nähden, mitä kalliimmalla hinnalla on tähän asti saatu (ei mitään), en usko hetkeäkään että nyt alkaisi jatkuvasti tippua isoja nimikkeitä.
   
 18. Ac3way

  Ac3way Well-Known Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Mitähän tuonne PS3:n ja Vitan PS+ valikoimaan olisi vielä pitänyt lisätä? Samoja pelejä uudestaan?
   
 19. Robotti

  Robotti Member

  Storessa riittää pelejä kummallekin alustalle. Meinaatko, että molemmille koneille on jo Plus-peleinä jaettu koko valikoima, miinus 24 peliä?

  Ja miten Plus-jäsenyys hyödyttää jatkossa niitä, joilla on PS3 ja/tai Vita, mutta ei nelosta? Edelleen pitää olla jäsenyys voimassa voidakseen ladata aiemmin lunastetut Plus-pelit.
   
 20. Ac3way

  Ac3way Well-Known Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Viime vuoden takaista PS+:n PS3 ja Vita tarjontaa katsomalla voisi ainakin kuvitella, että hirveästi Sony ei enää löydä tarjottavaa kyseisille alustoille. Varmaan kuitenkin lisenssi- ja sopimusasiat estävät osan peleistä saapumista PS+ valikoimaan, joten koko Storen valikoima ei välttämättä ole edes mahdollista tarjota PS+:n kautta käyttäjille.
   

Jaa tämä sivu