PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

Juke85

Member
Ymmärsin muistaakseni asiakasomistajapäivänä (ei kanta-asiakaspäivä(t)!!!), että tuollaiset esimaksetut (eng. pre-paid) kupongit ja setelit eivät kuulu minkään alennusten piiriin. Konsolit olivat -5 %:a, pelit -15. Poikkeuksia oli pitkä luettelo mainoskylteissä. Olen täällä kuullut aiemminkin, että joku hakee noita asiakasomistajapäivinä. Ehkä on eroavaisuuksia alueen mukaan? Nuo Suomen Prismat kuuluvat moneen eri osuuskauppaan, siksi maanlaajuisia hintoja niille ei ole. Onhan siitä ollut joskus jotain juttuakin, että täällä pohjoisessa Arinan alueella oli järjestään ruokatuotteet kalliimpia kuin pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Suomessa.
Kyllä itse ainakin saanut prismasta asiakasomistajapäivillä tuon -15% alennuksen peleistä ja ps storen kupongeista. Juuri ottaakin päähän kun oliko ne juuri viime viikolla ja hain 12kk plussa aikaa ja nyt tuli tietysti tuo gigantin tarjous.. :(
 

m_vierimaa

Well-Known Member
Kyllä nuo psn kortit kuuluu -15% piiriin. Monesti olen ostanut Oulussa. Kerran kassalla vähennettiin vaan -5% eikä kassa suostunut parempaan. Kävin asiakaspalvelun puolella sitten korjaamassa tämänkin.
 

Uuha

Member
Mitään järkeähän asiassa ei ole eikä noita ole tarkoitettu alennukseen. Sama koskee esim. esimaksettua puheaikaa matkapuhelimeen ja muuta "rahalla ostettavaa rahaa". Osuuskauppa tekee tappiota tuolla. Tappion välttämiseksi osa tuotteista on vain viiden prosentin asiakasomistajatarjouksessa ja osa ei ollenkaan.
 

m_vierimaa

Well-Known Member
Se onko se järkevää vai ei, taitaa mennä jo aika vahvasti tämän ketjun ulkopuolelle. :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

Ac3way

Well-Known Member
Huomasin PS4:saa mainoksen HBO Nordic 2kk ilmaiseksi PS+ käyttäjille. Todennäköisesti koskee vain uusia HBO:n asiakkaita, joten pitää varmaan faijalle hommata HBO ;)
 

Kain

Well-Known Member
Ei koske vain uusia. Itselläni on kyseinen tarjous käytössä juurikin nyt ja olen "vanha asiakas".
 

Ac3way

Well-Known Member
Ei koske vain uusia. Itselläni on kyseinen tarjous käytössä juurikin nyt ja olen "vanha asiakas".
No katos, niinpä onkin. Ehdin jo tehdä uuden tilin, mutta en vielä laittaa maksutietoja. Koodi kävikin omalle tililleni. No sitten, kun tuo tarjous on loppu niin voikin ottaa sen HBO:n perustarjouksen, 1 kk ilmaiseksi uusille asiakkaille.
 
Mulla ollu 2 ps4 sta jo 4vuoden ajan ja aina toiminut moitteetta. Olen pojalle tehnyt oman tilin ja laittanut konsolit ristiin ensisijaisiksi jotta voidaan pelata samoja pelejä samaan aikaan sekä menee vain yksi plus jäsenyys. Ostan siis minun tilille kaikki pelit ja plus jäsenyyden. Tänään kuitenkin tuli ongelma, sisältöä ei voida avata ja lukon kuva peleissä. Palautin asetuksista "palauta käyttöoikeudet" tein tämän molemmilla konsoleilla. Silti bugaa. Soitin myös pleikkari tukeen missä eivät edes tienneet tuosta primary kikasta. Myös ps tunnuksen taivuttaminen oli heille hankalaa 1/5 palvelu. Mikähän tässä mättää onko kokemuksia samoista ongelmista? Kysyn samalla myös että miten tuo perhetili toimii kun omistan kaksi konsolia, kokeilin tehdä jo yhden lisä accountin perhetiliin mutta sepä tarvitsisi silti oman plus jäsenyyden..
 

payjay83

Well-Known Member
Mulla on auttanut uudelleen käynnistys. Muutaman kerran ollut sama vika. Plussan loppuminen sitten pistää plus pelit lukkoon. Mutta se tuskin oli nyt kyseessä.
 
Ps tuki otti yhteyttä. Oli kuulemma laajempi vika enkä ollut ainut asian kanssa. Nyt toimii. Pakko vielä moittia ps tukea kun ei tiennyt henkilö siellä mistään mitään
 

Bandicoot

Well-Known Member
Hmm, mites tämä nyt menee. Mulla on plussa ja olen koneen ensisijainen käyttäjä. Olen luonut oman tilin lapselleni ja mukula pelaa Fortnitea ja Overwatchia. Hänelle en ole ostanut plussaa, mutta noiden verkkopelien pelaaminen onnistuu kuitenkin hänen tunnuksilla. Eli ilmeisesti minun plussan ansioista hän niitä pystyy pelaamaan?

Nyt kun menin poitsun Storeen ja yritin ladata ilmaista PSN Fortnite sälää, niin herjaa että osta plussa. Entäs jos teen ostoksia poitsun Storesta? Ilmeisesti mahdotonta, ellen syötä omia korttitietoja vai pitääkö ostoklset tehdä pääkäyttäjän puolelta?

Sori sekavuus, mutta aivan pihalla noiden pääkäyttäjien ja lisäkäyttäjien Storen ostosten suhteen...
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Eli ilmeisesti minun plussan ansioista hän niitä pystyy pelaamaan?
Kyllä.

Ilmeisesti mahdotonta, ellen syötä omia korttitietoja vai pitääkö ostoklset tehdä pääkäyttäjän puolelta?
Helpoimmalla pääset, kun ostat ne omalla tunnuksellasi. Sen jälkeen ne toimivat sillä ensisijaisella PS4-järjestelmällä myös muilla PSN-tunnuksilla.
 

Aksu

Well-Known Member
Kannattaa kyllä ihmeessä edes testata tuota Somaa mikä on nyt +pelinä.
Tuossa on ihan huikea scifi tarina ja jos haluaa kokea pelkän tarinan niin nykyään löytyy easy mode, örkit ei tapa.

Ei tätä muuten vaan hehkuteta Steamissa 95% suosittelee.

 
Ylös Bottom