Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

Melkein jo luulin, että taaskaan ei ole mitään tarjolla meikäläiselle, mutta on siellä Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita).
Tuo on vaikuttanut kiinnostavalta visual novellilta ja meinannut ostaa sen pari kertaa ale myynneistäkin. Usa puolella lukee, että tuo on cross buy ps4 version kanssa, mutta eu puolella lukee pelkkä vita.
 
Usa puolella lukee, että tuo on cross buy ps4 version kanssa, mutta eu puolella lukee pelkkä vita.
Jostain syystä joidenkin pelien kanssa näin todellakin on, että Cross-Buy on voimassa vain rapakon takana. Niin myös tässä tapauksessa, valitettavasti.
 
Tämä Deus Ex Mankind Divided on pitänyt ostaa moneen otteeseen. No kelpaa se näinkin Olipas hyvä ajoitus ostaa nuo PSVR lasit kun heti saa 2 ilmaispeliä kun sattuu omaamaan plussa tilin. :D
 
No jopas jotakin! Psycho-Pass: Mandatory Happinessin PS4-versio tuli sittenkin maksutta myös valtaisan meren tällä puolella. Pelin pääsee lunastamaan vaikkapa tästä.
 
Cdonilla on banneri, jossa lukee "Download two PS4 games this month and play online" ja kuvassa Batman: The Telltale Series ja Alone With You.
http://cdon.fi/pelit/playstation_4/

Itse banneri:
https://dizw242ufxqut.cloudfront.net/images/content/990x250_PS_Retail_Ad_01_jan2018.jpg

Batman on tämän kuun juttuja, kun taas Twitterin mukaan Deus Ex: Mankind Divided jäi pois Saudi-Arabiassa ja tilalla olisi ollut Alone With You. Jos oikein ymmärsin. Hakutuloksina oli vain pari arabiankielistä twiittiä, jotka tuuppasin kääntäjän läpi.

Joka tapauksessa mietin, mistä hatusta Cdon on nuo pelit tuohon banneriinsa nykäissyt, ja onko Alone With You odotettavissa tännekin Plus-pelinä?
 
Joka tapauksessa mietin, mistä hatusta Cdon on nuo pelit tuohon banneriinsa nykäissyt, ja onko Alone With You odotettavissa tännekin Plus-pelinä?
Jaa-a, enpä osaa sanoa. Mutta sanoisin, että on enemmän kuin mahdollista, että tuo Alone With You jossain kuussa saapuu myös länsimaiseen Plus-tarjontaan. Se on tosiaan kuitenkin ihan faktaa, että AWY korvasi DE:MD:n Saudi-Arabiassa nyt tammikuussa.
 
Moi
Pleikkarin perheturvallisuus lyö taas överiksi. Nyt lasten tileilllä yhtäkkiä ei pääse verkkoon. Herjaa että hallinnoijan eli minun tulee nyt hyväksyä jotkut uudet käyttäjäehdot. Olisi hienoa jos siinä tulisi linkki josta tämän voi suoraan tehdä. nyt olen surffannut ps4 järjestelmän kaikki asetukset läpi ja netissä kirjauduin psn verkkoon enkä sielläkään löydä mitään missä käyttäjäehtoja ruksaillaan. Mitä pitäisi tehdä. On tullut guuglailtua tätä ja NAT portin vaihtoa 3=>2 koko päivä enkä kumpaankaan löydä vastauksia.
 
Nyt lasten tileilllä yhtäkkiä ei pääse verkkoon. Herjaa että hallinnoijan eli minun tulee nyt hyväksyä jotkut uudet käyttäjäehdot. Olisi hienoa jos siinä tulisi linkki josta tämän voi suoraan tehdä.
Oletko kokeillut, että kirjaudut omalla tunnuksellasi ulos PSN:stä suoraan sillä konsolilla ja sen jälkeen kirjaudut heti perään uudestaan? Normaalisti ne PSN:n uudet käyttöehdot pitää hyväksyä juuri tuossa vaiheessa, kun yritetään PSN:ään kirjautua.
 
Kun PSN on yskinyt perjantaista saakka, tässä alkaa jo tuntea saavansa rahoilleen vastinetta. Varsinkin kun Plus-jäsenyyden hintaa korotettiin. Hienoa, Sony.
 
Helmikuun pelit Rime & Knack (ehkä) ellei tuokin ole feikki..

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/7ua6ii/february_ps_plus_games_knack_and_rime/

qcCeuGn.jpg
 
Ylös Bottom