Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

Tarkan euron tyyppinä kävin ostamassa prisman asiakasomistaja päiviltä 50e psn-rahaa 15% alennuksella ja sen jälkeen ostin storesta plussaa tarjouksesta. :)
Nyt tuli hylsy. Paikallinen Prisma tulkitsi 50€ psn-rahan varmaa lahjakortiksi, kun ei suostunut minkäänlaista alennusta antamaan vaikka asiakasomistajapäivät menossa. Muistan kyllä itsekin aiemmin etua käyttäneeni.
 
Sano asiasta infopisteessä. Minulle kerran kassa ilmoitti että antaa vain -5% näistä, koetin sanoa että näissä on -15% mutta eihän kassa suostunut mielipiteestään perääntymään. Asia jäi sen verran korpeamaan kun kolme ostin, että palasin päivää myöhemmin ja sain infopisteen kautta loputkin -10% huomioitua.

Ei nuo kassat aina osaa, tai on huono päivä, tai ei pärstä miellytä tai millon mitäkin.
 
Näissä -15% joutunut muidenkin tuotteiden kanssa leikkimään aika useasti ja normaalisti kassa ei tiedä mitään.
 
Jep, probleema oli että kone näytti 50€ hintaa eikä mokoma masiina suostunut alennusta antamaan vaikka vihreää korttia vingutti.
 
Täällä lähti 2x20 eur setelit -15% alella eli 34 eur jäi hintaa. Loput 2 egee sitten luottokortilta, kun itse en diginä mitään pelejä Storesta osta niin menisi aivan haaskuuseen 50 euron latauskortti.
 
Verkkokauppa.com ja muutamat muut reagoineet hintaan.
Toimitus 2.90 ja 5-7 päivää ...
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20200603-211604.png
    Screenshot_20200603-211604.png
    316,2 KB · Lukukerrat: 58
Kysytääs täältä. Pelasin aiemmin tänään Pro Evolution Socceria netissä, nyt sitten menin pelaamaan niin peli ohjasi minut PS Plus-kauppaosioon, jonka peruttuani ilmoitti vaan "virheestä", kun yritin uudelleen. 11.6. päättyy PS Plus, joten pitäisi kai toimia normaalisti sinne asti?

Ei sillä että otin itse tuon Storen tarjouksen ja tuon jälkeen kaikki toimi täysin normaalisti pelissä. Asiakaskorttia ei ole Prismaan, joten tuo ei ollut itselleni vaihtoehto.
 
No niin näyttää olevan. Melkein 120gt.
Muutenhan en olisi tätä edes ladannut, mutta haluan päästä pelaamaan sen yhden vr tehtävän joka taitaa kestää jopa 15 minuuttia :D

Jaa onkos tässä 2 osassakin vr-tehtävä? Itse pelasin aikoinaan Battlefront ykkösessä sen vr-lentelytehtävän.
 
Onkohan tämä joku tunnettu bugi? Ostin eilen storen tarjouksesta vuoden lisää plussaa. Piti nyt mennä laittamaan automaattinen uusiminen pois päältä, mutta eipä onnistu. Kävin myös nettisivuilla, mutta sanoo että ei voimassa olevia tilauksia. Noh eipä tässä mikään kiire ole :)
IMG_20200613_171142__01.jpg
 
Kauan ostamisesta on kulunut aikaa? Lähinnä, että osa tiedoista kakutetaan erilaisiin välityspalvelimille, joten eri laitteilla käytettäessä tiedot eivät välttämättä ole veti synkronoituneet. Käy tässä iltasella uudelleen kokeilemassa, jos nyt näkyy oikein.
 
Onkohan tämä joku tunnettu bugi? Ostin eilen storen tarjouksesta vuoden lisää plussaa. Piti nyt mennä laittamaan automaattinen uusiminen pois päältä, mutta eipä onnistu. Kävin myös nettisivuilla, mutta sanoo että ei voimassa olevia tilauksia. Noh eipä tässä mikään kiire ole :)
Näytä liitetiedosto 3211
MInultakin puuttuu nappi josta poistaa tuo automaattinen uusiminen. Ei löydy plussan kohdalta eikä myöskään EA Accessin kohdalla.
Edit: Kannatti täällä valittaa, heti alkoi toimimaan. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Mitä toiveita teillä on ensi kuun pleikka+peleiksi? Ja mistähän sais halvalla kolmeks kuukaudeks ps+? <15€ :)
 
Ylös Bottom