Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

En tiedä oliko täällä jo kysytty tätä mutta jos päivitän nyt tuosta Essentialista Premiumiin niin maksanko vain sen erotuksen, joka siltä ajalta tulisi mille minulla on tuota PS Plussaa ostettu? Vai voiko sitä edes päivittää vain ”jäljellä olevalle ajalle”?
Juuri noin se menee. Eli jos on jo Plus-tilaus olemassa, ei sitä voi päivittää korkeammalle tasolle esim. vain kuukaudeksi, vaan muunto menee nykyisen tilauksen koko jäljellä olevalle ajalle.

Sen sijaan jos ei ole nyt Plus-jäsen lainkaan, voi ostaa Extra- tai Premium-tason 1, 3 tai 12 kuukaudeksi.
 
Ei näy nappulaa päivitykseen,plus käytössä 22.11.2022,sit painaa jatka niin tulee CE117773-6,ja jokin meni pieleen ilmoitus
 
Ei näy nappulaa päivitykseen,plus käytössä 22.11.2022,sit painaa jatka niin tulee CE117773-6,ja jokin meni pieleen ilmoitus
Tuo virhekoodi kertoo, ettei Plus-jäsenyyden jatkaminen onnistunut. Tuota alkoi tulla keväällä siinä vaiheessa, kun Sony esti Plus-ajan kerryttämisen Plus-koodeilla.

Hieman tuntuu, että tunnuksesi on jäänyt johonkin limboon, eikä ole päässyt mukaan uudelle Plus-aikakaudelle. Sanoisin, että parasta olla yhteydessä Pleikkarin tukeen. Siellä toivottavasti näkevät, mikä tunnusta vaivaa.

PS. Onhan se varmasti suomalainen PSN-tunnus, eli tunnusta luodessa kotimaaksi on valittu Suomi? Entä onhan konsoli siirtynyt kesäaikaan?
 
No niin tänään tuli PS+:n tuplamaksusta toinen takaisin tilille. Hieman ehtisin juhannuksena ruohoa jo leikkamaankin simulaattorissa, sekä paljon latailemaan PS+ Extran pelejä.

World Tour Tennis 2:sen PS5-versiossa on edelleen pelkästään maksamisen mahdollisuus, sitä ei pääse pelaamaan. Joku sekaannus, kun olen PS4 version ladannut aikoinaan PS+:sta. Project Cars 3 myös pelkästään maksua vastaan.
 
Tälläinen vastaus ,ei paljon auttanut..
Kiitos yhteydenotostasi PlayStation-tukeen, koskien PlayStation Plus.
Huhtikuun 21. päivästä alkaen ja uuden PlayStation Plus -palvelun julkaisun jälkeen useiden kuponkien ennakkomaksu tai pinoaminen poistetaan tilapäisesti käytöstä
Voit olla varma, että kuponkikoodisi on edelleen voimassa ja voit lunastaa koodisi joko kun nykyinen tilauksesi päättyy ja deaktivoituu tai kun uusi PlayStation Plus -palvelu julkaistaan alueellasi sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

Jos et ole Playstation Plus tai Now palvelun jäsen, voit lunastaa kuponkisi PS4:llä, PS5:llä, Webillä ja mobiilisovelluksella. Jos liityt PlayStation Plus -palveluun ja sinulla on edelleen aktiivinen jäsenyys uuden PlayStation Plus -palvelun julkaisun jälkeen, siirryt PlayStation Plus Essentialiin. Jos liityt PlayStation Now -palveluun ja sinulla on edelleen aktiivinen jäsenyys uuden PlayStation Plus -palvelun julkaisun jälkeen, siirryt automaattisesti PlayStation Plus Premiumiin.

Aktiivisille PS Now- ja PS Plus -kuluttajille lähetetään sähköposti, jossa on tiedot tästä muutoksesta alla kuvatulla tavalla. PlayStation-blogin kautta löydät viimeisimmät tiedot palvelumuutoksesta.

Yksityiskohdat löytyvät täältä - https://blog.playstation.com/2022/0...june-with-700-games-and-more-value-than-ever/

Pahoittelemme vielä aiheutunutta vaivaa.

Toivottavasti tämä auttaa, mutta jos sinulle tulee muuta kysyttävää, olethan yhteydessä PlayStation tukeen ja joku tiimeistämme auttaa sinua mielellään.

Kiitos,


The PlayStation Support Team
 
Eikös god of warin pitäisi olla vielä ps+ pelinä?
Koitan web storen kautta ottaa sitä ja siellä on vaan 30e hinta ja lukee, että se sisältyy ps5 omistajilla siihen collection pakettiin.

Edit: Täytyi näköjään selata parin ruudullisen verran alaspäin ja siellä oli erikseen kirjastoon lisääminen.
 
Ei näy nappulaa päivitykseen,plus käytössä 22.11.2022,sit painaa jatka niin tulee CE117773-6,ja jokin meni pieleen ilmoitus
Mulla on vastaava tilanne myös. PS5 kun käytän niin käy sama mutta kun avaan ps4:n niin sielä taas näyttää kaikki kuten kuuluukin.
Tältä näyttää siis mun keissi.
 

Liitetiedostot

  • 20220627_215048.jpg
    20220627_215048.jpg
    848,4 KB · Lukukerrat: 38
  • 20220627_215056.jpg
    20220627_215056.jpg
    352,4 KB · Lukukerrat: 37
Viimeksi muokattu:
Ei taida muuten pystyä hankkimaan Spidermanin Remasteria eli käytännössä sitä Miles Morales Ultimate Editionia, jos lunastaa PS+:sta tuon Miles Morales peruspelin.

No jospa Sony vaikka laittaisi sen Remasterin erikseen PS+ Extraan jossain vaiheessa (PC version julkaisun jälkeen?), vai menisikö se peräti PS+ Premiumin Remaster/Classic valikon alle? Komiat on systeemit Sonylla :D

No pääasia, että on hyviä pelejä pelattavana. Aika nopeesti saisivat kyllä korjata nuo viat pelivalikoimasta ja sitten pidemmällä ajalla kehittää palvelua vielä hiotummaksi.

Pelit ja hinta julkaisussa 4/5 , palvelun laatu sekä käytettävyys 2/5. Mielenkiintoisinta on nähdä miten hyvin päivittävät sisältöä jatkossa, pysyykö asiakkaat tyytyväisinä.
 
Essential Plus heinäkuun pelit:
FWbiYHiWQAAI5gj

PlayStation Plus Monthly Games for July: Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Man of Medan, Arcadegeddon -psblog
 
Crash kiinnostaa kovasti. Alkuperäisiä tuli aikoinaan hakattua peukalot verillä ja kyllä noita remakeja on jaksanut fiilistellä tuntikaupalla :) Toivottavasti tämä ihka uusi on samalla tasolla noiden kanssa :)
 
Mistähän saa parhaiten seurattua ps plus extran pelikirjaston kehittymistä, mitä on tullut ja mitä tulossa yms.?
 
Miksi niin surkeat ps1/ps2 pelit PS plus premiumilla? Missä esim. Gran Turismo? Tai muut legendaariset pelit, en ymmärrä.
 
Miksi niin surkeat ps1/ps2 pelit PS plus premiumilla? Missä esim. Gran Turismo? Tai muut legendaariset pelit, en ymmärrä.
Lisää klassikkopelejä tulee joka kuukausi lisää. OG-Gran Turismossa voisi kuvitella sopimullisten lisenssiongelmien painavan päälle jonka myötä pelin lisääminen palveluun ei välttämättä niin yksinkertaista olekaan.
 
Miksi en löydä storesta (pitäisi sisältyä premiumiin) pelejä The Toy Story Mania ja I.Q Intellingent Qube?
 
Jostain syystä Super Star Warsia ei pysty lataamaan. Antaa vain suoratoistaa. Olis nostalgiahammasta kolottanut, mutta suoratoistossa on liikaa viivettä.
 
Ylös Bottom