PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

Pystyykö selvittään sähköpostia pelkän pelitunnuksen avulla?
Vaikeaksi menee, ellei ole tallessa edellistä konsolia, jossa samaa tunnusta on käytetty. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti käydä niitä vanhoja sähköposteja läpi ja etsiä sieltä PlayStationilta saapuneita viestejä. Esim. kaikissa ostokuiteissa lukee Online ID -kentässä siihen liittyvä PSN-tunnus.

Jos vanhoja meilejä ei ole jostain syystä tallessa, Pleikkarin tuen kautta voi ehkä saada apua tällaisessa tilanteessa.
 
Psn tunnus on siis tiedossa mutta ei sitä sähköpostia mihin se on liitetty
Mutta jos teillä ylipäätään on pääsy teinin kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, käykää ne läpi ja etsikää PlayStationilta tulleita viestejä. Ei niitä nyt niin älyttömän monta voi olla, tai sitten jotain on tehty taas aivan ihmeellisesti.

Jotta PSN-tunnuksen saa tehtyä, lähtee rekisteröityessä sähköposti, jossa olevaa linkkiä täytyy klikata. Tuolla tavalla varmistetaan, että se osoite on olemassa ja sitä pääsee lukemaan. Ongelmia voi tulla, jos käyttää esim. koulun tai työpaikan sähköpostiosoitetta, eikä enää ole kyseisessä koulussa/työpaikassa. Siinä tapauksessa vain Pleikkarin tuki voi auttaa.
 
Kuukauden pelit tiedossa. Onneksi ei ole tullut Säkkipoikaa ostettua.

Itelle serkku osti joskus syksyllä, oli onneksi vain 5€ jossain tyhjennysmyynnissä PS5 versio. Sain pelin itselle vasta viimeviikolla. Pitää antaa olla muoveissa ja ladata tuo digiversio. Onneksi en tuota aukaissut viikonloppuna kun meinasin asennella valmiiksi.
 
Kuukauden pelit tiedossa. Onneksi ei ole tullut Säkkipoikaa ostettua.

Itselläni taas on muutamaan otteeseen ollut harkinnassa tuon Tales of Ironin ostaminen. Jokaisella kerralla päädyin kuitenkin sitten siihen, että eiköhän tuo tule vielä halvempaan hintaan joskus, tai sitten juurikin jonkin kuukausipalvelun kautta pelattavaksi. Oikein tuli siis ajateltua. Säkkipoika meni jo julkkarissa aikoinaan hankintaan, kun piti pojan kanssa päästä sitä co-oppina pelaamaan heti. Hauska peli oli ainakin meille kummallekin. Tai on se vieläkin. Joskus satunnaisesti yritetään vieläkin löytää piilotettuja juttuja säkkipojan maailmasta.
 
Viimeksi muokattu:
PS Extra ja Premium pelit ovat tässä. Onneks en Kenaa ostanut vaikka monta kertaa pitänyt. Testiin menee kyllä myös Riders Republic ja Doom Eternal. Nyt on mahtava kattaus.

bandicam 2023-04-13 07-08-39-677.jpg
 
Nyt ei ole kahteen kuukauteen tullut sähköposti kuittia lunastetuista plussapeleistä. Mainoksia Sonyltä tulee kyllä.
 
JWE2 ollu itselle rentouttava kokemus, 170h ja kaikki lisäritkin hankittu alesta, toivottavasti jatkavat tätä sarjaa vaikka täältäkään juuri kukaan muu tätä pelaa :D
 
Storessa PS Essential, Extra ja Premium 12kk jäsenyyksistä -25% tarjous Days of Play takia.
Kiitos vinkistä. Otin sitten kokeeksi vuoden premiumia, kun hintaero extraan oli sen verran pieni. Extraa oli aiemmin ja katsellut premiumin puolella olevia että voisi kokeilla. Saa nyt nähdä sitten mitä tulee kokeiltua, iso läjä sieltä nyt latautuu kuitenkin.
 
Latasin NBA:n ja selvisi että se vie 150 gigaa ssd tilaa. Ilmankos lataus kesti niin kauan. Täytyy poistaa se ja ladata PS4 version, jonka saa laitettua 2 teran usb kovalevylle.
 
Onkos siinä sitten hirveä määrä päivityksiä ladattavaksi? Itse katselin eilen, että PS5 oli se 150 ja PS4 vain 47,6 gigaa.
Katsoitkohan vain sen ns. alkulatauksen kokoa? Vaikea kuvitella pelin paisuneen pelkillä päivityksillä kolminkertaiseksi.

Storesta tulee joka tapauksessa aina suoraan uusin versio, joten ei tuosta voi päätellä, paljonko päivitykset vaikuttavat kokoon.
 
Katsoitkohan vain sen ns. alkulatauksen kokoa? Vaikea kuvitella pelin paisuneen pelkillä päivityksillä kolminkertaiseksi.

Storesta tulee joka tapauksessa aina suoraan uusin versio, joten ei tuosta voi päätellä, paljonko päivitykset vaikuttavat kokoon.
Varmaankin. Se tarjosi latausta aloittaessa PS5:lle sen ~150 gigaa ja PS4:lle 47,6 gigaa. Siis samassa ruudussa, josta sai valita kumman vetsion lataa. Erikoinen tapa kyllä ilmoittaa nuo latausten koot, jos PS5 on oikea, lopullinen koko ja PS4:lle koko sitten vielä kasvaa 2,7-kertaiseksi. Mitä katselin Googlella, niin moni paikka kertoo PS4:lle tuon 47 tai 47,6 gigaa ja sitten jotkut 124 gigaa tms.

Sen verran alkoi kiinnostamaan, että ilmeisesti 1.04-pätsi on ollut 35-37 gigaa PS4:lle. Jotain hassua tuossa 47,6 gigassa on kun Xonellakin tämä piti olla jotain 95-100 gigaa. Silti jotkut sivustot mainitsevat PS4:n ja Xonen lukemat samassa lauseessa kiinnittämättä siihen mitään huomiota. Joka tapauksessa, mahdottoman kokoisia nuo urheilupelitkin kyllä nykyään..
 
Ylös Bottom