Podcast 111: Ampuu haulikolla, näyttää keskisormea

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Kuukauden peliksi valikoitui lähes luovutusvoitolla Far Cry 3: Blood Dragon, joka erinomaisen hilpeän trailerin lisäksi kunnostautui myös aidosti hauskana pelinä. Kasarihenkisyydestä vaikutteita ottaneen toimintaräiskyttelyn höpsölle läpälle kerääntyivät naureskelemaan jryi, Paavi ja TUHOMURSU.

Spoilerivaroitus! Vaikka pelissä on tarinaa suurinpiirtein saman verran kuin Predatorissa tai Commandossa (molemmat erinomaisia toimintarainoja), siinä tapahtuu juttuja, ja näistä jutuista kerrotaan yksityiskohtia. Ihan äärimmäisestä spoileriallergisuudesta kärsivä saattaa siis saada minimaalista ihottumaa.

Jakson voit ladata tästä: latauslinkki. Voit myös tilata kaikki podcastit joko RSS-feedinä tai iTunesissa.


Kesto 1:49:54


Jos Blood Dragon on täysin tuntematon suuruus, niin vilkaise vauhtiin päästäksesi pelin julkaisutraileri:Palautetta saa antaa tähän ketjuun tai osoitteeseen podcast@konsolifin.net. Voit myös seurata Twitteriämme (@KFINPodcast) tai käydä tutustumassa Facebook-sivuumme. Jaksolle voi jopa antaa tähtiä podcast-alisivulla
 

Jokk3

New Member
Vastaus: Podcast 111: Ampuu haulikolla, näyttää keskisormea

Tuo traileri oli ihan jäätävä. Far Cry ei ole ensimmäisen osan jälkeen kiinnostanut, nyt laitoin pelin heti ennakkotilaukseen. Saa nähdä miltä lopullinen tuotos näyttää.
 

digiheppu

Member
Vastaus: Podcast 111: Ampuu haulikolla, näyttää keskisormea

Nyt onnistuitte myymään minulle loppupäässä mainitun Tron soundtrackin. Hinta oli 6€, eikä tarvinnut pahemmin harkita. Toimiihan se. Joissain kohdissa tulee XCOM takaumia, which is nice. Taitaa olla kyseisen leffan parasta antia.
 

hynde

Active Member
Vastaus: Podcast 111: Ampuu haulikolla, näyttää keskisormea

Hyvä jakso höystettynä hyvällä kasarimusiikilla(lienee itse pelin soundtrackilta). Demon perusteella vähän samanlaiset fiilikset Mursun kanssa, neonit alkoi iskeä verkkokalvolle liiaksi. Jakson ehdottomana kohokohtana Paavin ja Mursun lanseeraama Pizza-button, take it away Microsoft.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Podcast 111: Ampuu haulikolla, näyttää keskisormea

Varmaankin pelistä joo.

Taisin jotain synaelektropoppeja luetella jaksossa. Enkö? Tässä jotain mitä omilta soittolistoilta löytyy: Cinnamon Chasers, Russ Chimes, Daroc, Futurecop!, Michael Cassette, Parallels, Anoraak, Tesla Boy, Keenhouse, The Outrunners, Human Life, Lazerhawk, Mitch Murder, Miami Nights 1984.

Mikä parempaa kuin aurinko, synapoppi ja olut?
 
Ylös Bottom