Podcast 123: Toimistorotat

daniela

KonsoliFIN Alumni
KonsoliFINin heilahdus Gamescomiin on takanapäin. Revanssi saksalaisen veljeskansan kanssa tarjosikin ainakin periaatteessa asiasisältöistä substanssia KonsoliFIN Podcastille. Se, onnistuivatko Waluigi, Daniela, Maagiset ja SkyPolaris vastaamaan tähän arjalaisen sotilaalliseen huutoon, onkin toinen asia.

MOPP:n ja uutisosion kaltaiset turhakkeet ovat saksittu jorpakkoon, joten tällä kertaa tiedossa on ainoastaan Gamescomiin keskittyvä parituntinen epistola. Mitä nähtiin, mihin eksyttiin, mitä tarjoiltiin ja kannattiko käydä? Niin pelit kuin itse messutapahtumakin saavat yllättävän positiivista huolenpitoa.

Jakson voit ladata tästä: latauslinkki. Voit myös tilata kaikki podcastit joko RSS-feedinä tai iTunesissa.

Kuunteluohje

Kesto: 1:49:00

0:00:00 Alkuplörinät ja nähdyt pelit
1:12:45 Gamescom yleisesti

Palautetta saa antaa tähän ketjuun tai osoitteeseen podcast@konsolifin.net. Voit myös seurata Twitteriämme (@konsolifin) tai käydä tutustumassa Facebook-sivuumme. Jaksolle voi jopa antaa tähtiä podcast-alisivulla
 

SkyPolaris

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Tuli mainittua muutamasta videosta podcastissa joten linkitän ne tänne.

Tässä on mainitsemani South Park kohtaus:
[video=youtube;2kmfncG7OHo]http://www.youtube.com/watch?v=2kmfncG7OHo[/video]

Neogaft gif kokoelma:
[video=youtube;2cqmhMcRO9I]http://www.youtube.com/watch?v=2cqmhMcRO9I[/video]

Mark Cernyn essee:
[video=youtube;xHXrBnipHyA]http://www.youtube.com/watch?v=xHXrBnipHyA[/video]
 

pate74

New Member
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Tuli tehtyä rento nojatuolimatka messuille ilman hikistä väenpaljoutta ja jonottelua teitä kuunnellessa, ihan mielenkiintoista oli kuulla messukokemuksistanne matkablogien lukujen lisäksi. Voittaa sukulaisten diaprojektori-esityksen viimeisimmästä Mallorcan lomasta. ;)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Kiitos erinomaisesta podcastista. Tämä tuli kuunneltua kokonaan alusta loppuun ja fiilisteltyä siinä mukana. Olitte myös jokainen hienoa seuraa siellä paikan päällä. Yhteisöllisyys on asia jota sopii vaalia ja hyödyntää myös tulevaisuuden tapahtumissa. Otetaan yhteisön jäsenet mukaan niissä puitteissa kuin se vain on mahdollista, jo pelkät yhteiset illanvietot ovat retkeä rikastuttavia kokemuksia. Danke schön!
 

daniela

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Olitte myös jokainen hienoa seuraa siellä paikan päällä. Yhteisöllisyys on asia jota sopii vaalia ja hyödyntää myös tulevaisuuden tapahtumissa. Otetaan yhteisön jäsenet mukaan niissä puitteissa kuin se vain on mahdollista, jo pelkät yhteiset illanvietot ovat retkeä rikastuttavia kokemuksia. Danke schön!
Oli kyllä oikeasti mahtava nähdä paikan päällä! Äänestän, että jatketaan samaan malliin! Eli ensi vuonna uudestaan Ramazottissa. :D
 

sph

Member
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Nintendon anti oli kieltämättä taas kerran melko vaisu. Sinänsä siinä ei ole mitään ihmeellistä, että samalla viikolla julkaistava Wonderful 101 oli näytillä, olihan toisaallakin saman viikon julkaisuista Saints Row IV, ja jo kauan sitten julkaistu The Last of Us. Vasta paikan päällä tajusin, että Pikmin 3:kin on jo oikeasti julkaistu, se on hyvin onnistuttu saamaan ainakin minulta täysin tutkan alta, vaikka julkaisu olikin jo heinäkuussa. Nintendon PR on ollut kyllä lähes yhtä epäonnistunutta kuin Microsoftinkin. DS:t puolestaan näyttivät olevan erittäin suosittua viihdettä jonoissa, paljon yleisempiä kuin Vitat.

Sinänsä harmi, että poistuin irkkubaarin vilskeestä hotellille keskiviikkona jo suhteellisen ajoissa niin jäi Luigi ja Daniela tapaamatta. Pitkän matkapäivän päätteeksi olin vain niin monella tavalla rikki, että piti päästä makuulle. No, joku vuosi uudestaan.

Kyllä Gamescomin julkiseltakin puolelta löytyy WiFi, mutta se on maksullinen, joten eipä sitä kovin moni kai käytä. Kännykkädata puolestaan toimii melko hitaasti ja epätasaisesti suuren kännykkämäärän vuoksi, kuten kaikissa suurissa yleisötapahtumissa.

Gamescomin käyttämien hallien määrä meni vähän yläkanttiin. Messukeskuksessa on toki 11 hallia, mutta Gamescom ei käytä niistä kaikille avoimelle sisällölle kuin "vain" viisi (joista yksi kaksikerroksinen), plus kaksi business-alueelle sekä yksi eteisenkaltaisena tilana. Kasvuvaraakin siis vielä on pari (pienempää) hallia.

Tokio on todella hieno ja kokemisen arvoinen paikka ilman Tokyo Game Show'takin, suosittelen käymään jos vain tilaisuus tulee.
 

hynde

Active Member
Vastaus: Podcast 123: Toimistorotat

Sellainen katsaus tällä erää. Vähän jäätiin viime vuoden massiivisesta tuotannosta, mutta parempi kuin ei mitään. Tekstipuolella ollut sitäkin vahvempaa tekemistä. Älkää ottako pahalla;).

Jaksossa mainitusta ihanasta miehestä tuli mieleen Sonyn oma nallekarhu Shuhei Yoshida, joka valloittaa heteromiehetkin hymyllään. Harmi että tyytyi istumaan nojatuolissa ja selailemaan käyttistä hiljakseen Sonyn pressissä. Oliko Shuhei:lla mitään sanottavaa medialle tai pääsittekö edes lähelle?
 
Ylös Bottom