Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

-WaLuigi-

KonsoliFIN Alumni
Akuutti osallistujavaje ei KonsoliFIN Podcastia hidasta. Isännän tontille istutettu Waluigi käy ottamaan yhdessä P33ROn kanssa puolustusvoittoa niin keskusteluohjelman kuin pelienkin julkaisutahdista. Pelatuissa peleissä ihastellaan Puppeteeriä ja nauretaan Arttu Wiskarille. Uutisiosiossa jätetään yhtäällä jäähyväisiä edesmenneille ja toisaalla odotetaan kadonneita palaavaksi keskuuteemme.

Viikon aiheena pohditaan syksyn pelitulvan aiheuttamaa positiivista ongelmaa: mistä löytää aikaa kaikille kiinnostaville julkaisuille, kun GTA V:n kaltainen pikkupeli on varannut ihmisten kalenterista loppuvuoden itselleen.

Jakson voit ladata tästä: latauslinkki. Voit myös tilata kaikki podcastit joko RSS-feedinä tai iTunesissa.

00:00 Alkuspiikki ja ja höpinät, MOPP (Beyond: Two Souls, Puppeteer, Pro Evolution Soccer 2014, Outsight, Sel8nne)
26:43 Uutiset (Tom Clancy, Beyond: Two Soulsin sensuuri, Deus Ex: Universe, Half-Life 3, Last Guardian, GTA V)
47:02 Viikon keskustelu

Kesto: 1:26:25


Palautetta saa antaa tähän ketjuun tai osoitteeseen podcast@konsolifin.net. Voit myös seurata Twitteriämme (@konsolifin) tai käydä tutustumassa Facebook-sivuumme. Jaksolle voi jopa antaa tähtiä podcast-alisivulla
 

digiheppu

Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Ihan hyvin paikattu jakso kahteen pekkaan. Pikakommenttina täytyy nostaa käsi pystyyn, eli täällä on GTA5 ostamatta ja kokematta. Vanha käpy ei sitä läpi saisi kuitenkaan ennen vappua, joten ihan sama vaikka ostaa vähän halvemmalla. Voi olla, että menee ostoon vasta kun tulee PC:lle, tms. Joku tapahtuma elämässä lienee tehnyt minut lähes immuuniksi markkinahypelle. Pariin otteeseen mainittu Pile of Shame on myös sitä luokkaa, että pelattavaa riittää niin kauan kuin palkkatyössä käydään (enää ehkä 20v.).

Ilmeisesti GTA5 on verottanut myös foorumin aktiivisuutta. Pelkällä juhlimisella ei (kai) voi kommenttien puutetta selittää? :)
 

Fodi

New Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Olihan tää kahden miehen shöy mukava piristys kuumeiseen päivään. Kiitos. Puolen tunnin monologien puuttuessa, aiheesta toiseen siirryttiin jouhevasti. Itse tosin pidän niistä syvällisyyksiin sukeltavista monologeista.. Niin ja jos hyvää viihdettä etsii syksyllä, ei ainakaan pelipuolella joudu pettymään. Ainakaan toivottavasti.
 

sph

Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Olipas vaihteeksi erittäin miellyttävän mittainen podcast. Kun keskustelijoita on vain se kaksi niin MOPP pysyy kohtuullisena eikä keskustelu lähde rönsyilemään miten sattuu.

Minulla on myös GTA5 odottamassa ajan siunaantumista Oikean Elämän jaloista toivottavasti ensi kuussa, ehkä se on sitten jo hieman halvempi ja nettipuolikin saatu toimivaksi.

Löytyy myös paljon meitä harrastajia, joille konsolisukupolvi ei vaihdu sillä hetkellä kun uusi konsoli tulee kauppoihin. En näe mitään syytä ostaa laitetta ennen kuin sille on edes muutama pakkopelattava peli, eikä siitäkään haittaa ole jos hinta on hieman tullut alas. Julkaisussa voidaan aina pyytää yläkanttiin, kun innokkaimmat ovat valmiita maksamaan melkein mitä vaan, ja saatavuus on kuitenkin rajallinen.

Vaikka pelien ja elokuvien merkittävin myynti usein tapahtuu hyvin pian julkaisun jälkeen, eivät ne suinkaan vanhene parissa viikossa, ja saavat usein uuden elämän esim. halpislaarissa tai muissa jakelukanavissa. Syksyn lukuisat pelijulkaisut ovat minulle ensi ja ehkä seuraavankin vuoden pelejä. Katson suurimman osan elokuvistakin parin vuoden viiveellä, kun ne valuvat Netflixiin tai televisioon, teatterissa en jaksa käydä kuin ehkä kerran vuodessa poikkeustapauksissa ja DVD/BD-ostelut olen onnistunut lopettamaan lähes kokonaan.

Suurin syy, miksi en ole PS2-pelejä juurikaan pelannut PS3:n ja Xbox 360:n talouteen tulemisen jälkeen ei ole ollut suinkaan graafinen puoli, vaan muistikortit, joiden kanssa pelleilystä sain tarpeekseni. Jos Sony ei olisi ryssinyt PS3:n PS2-yhteensopivuutta olisi todennäköisesti PS3 ollut kovemmalla pelikäytöllä, ja surullisen mittava PS2-pelien backlogi lyhentynyt aika monella pelillä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

-WaLuigi-

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Unohtui muuten linkittää tuosta Outsightista juttua.

[video=vimeo;65369139]http://vimeo.com/65369139[/video]

Mindtrekin yhteydessä oleva versio oli jo huomattavasti kehittyneempi, sillä käytössä oli kypärän sijaan Vuzixin videolasit kera hupun ja naamarin. Kuvia sun muita härpäkkeitä voi käydä vilkuilemassa Outsightin Facebook-sivulta.
 

Retu

New Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Ihanhan tuo oli mukavan kompakti ja luontevasti etenevä casti. Aiheet jos on lopussa, niin mitenkäs olis pelimusiikkiteemainen jakso? Pelimusiikkia kun monet kuuntelee ihan muun musiikin ohessa ja sitä esitetään isoilla orkestereilla ympäri maailmaa live-yleisölekin. Helppohan tuosta ei varmaan jaksoa ole koostaa, mutta eipä se onneksi mun murhe olekaan, mutta aihe sinänsä mielestäni mielenkiintoinen..
 

Max Limitz

Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Mitä tulee tuohon Mindtrekin Tamkin Outsight-peliin Tampereen Siperia-rakennuksessa, niin Aamulehdessä 2.10.2013 toimittaja oli kyllä maininnut, että siihen voi osallistua, mutta kun menin samana päivänä paikan päälle, niin mulle selvisi, että sinne olisi pitänyt varata aika ja kaikki ajat oli jo varattu. Ajanvaraamisesta ei ollut mainittu mitään lehdessä... :(
 

cyani

New Member
Vastaus: Podcast 129: Kaksin aina kaunihimpi

Lueskelin nämä aiemmat kommentit tähän jaksoon liittyen ja ihan samoilla linjoilla palautteen suhteen olen itekin. Eli hienosti veditte kaksistaan podcastin! Asiat eteni jouhevasti ja luonnollisesti. Piristävän poikkeava podcast kahden hengen voimin eikä tosiaan juttu lähtenyt ihan tangentille. Vaikka välillä sekin on hauskaa. :)

Oma pile of shame käsittää jo niin monta peliä, että sitä on mahdotonta purkaa kokonaan tässä elämässä. Ja se vaan kasvaa. Päälimmäisenä nyt on Tales of Xillia ja Wind Waker HD. Kunpa vain jostain saisi opiskelun, työn teon ja treenien lisäksi peliaikaa! :rolleyes: GTA V on vielä kaupan hyllyllä.
 
Ylös Bottom