Pokemon Legend Arceus

DestiZ

Well-Known Member
Pokemon-Legends-ARceus-1.jpg

Nimi: Pokemon legend Arceus
Kehittäjä: Game Freaks
Julkaisija: <täytä>
Alustat: Switch
Lajityyppi: JRPG
Julkaisu: 28.1.2022

Get ready for a new kind of grand, Pokémon adventure in Pokémon™ Legends: Arceus, a brand-new game from Game Freak that blends action and exploration with the RPG roots of the Pokémon series. Embark on survey missions in the ancient Hisui region. Explore natural expanses to catch wild Pokémon by learning their behavior, sneaking up, and throwing a well-aimed Poké Ball™. You can also toss the Poké Ball containing your ally Pokémon near a wild Pokémon to seamlessly enter battle.

Pakkoa sanoa että itse odottelen kyllä peliä kyllä kovasti, toivon mukaan kyseessä olisi pokemon peli jossa olisi lähes samanlainen tunnelma kun Xenobladen ja Breath of the wildissa mitä tulee tuohon maailmaan ja siellä seikkailemiseen tosin pelihän, ei ole fully open world vaan juuri enemmän Semi open world että peli sisältää isoja alueita joissa voi sitten seikkailla ja samoilla. Pahin pelko tosiaan itselleni tulee olemaan että, peli on liian helppo. helppouden takia jäi itselleni kesken pokemon Sword ja shieldikin, toivoisin että tämä olisi pokemon peli niin sanotusti vähän aikuisempaan makuun
tänään julkaistu Overview gameplay traileri japaniksi, (tosin siitäkin näkee ja ymmärtää hyvin mistä on pelissä kyse)

 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Edellinen osa jätti aika karvaan maun suuhun mutta tämä näyttää ainakin hyvin mielenkiintoiselta. Onko se nyt kokonaan 3D että ollaan päästy eroon siitä lukitusta kamerasta ? Pidetään ainakin tarkkailussa.
 

kopolanpoika

Well-Known Member
ensimmäinen Pokemon joka aidosti kiinnostaa, kaksi edellistä uudelleen porttausta tuli hommattua (Shield ja Shining pearl), mutta kumpikaan ei oikein kiinnostanut. Uudistukset oikeastaan veivät peliä väärään suuntaan, mm. kaikki Pokemonit kehittyivät vaikka niitä ei käyttänytkään, jolloin pelissä ei ollut minkäänlaista vaikeusastetta ja Pokemoneiden kerääminen kävi jopa vaikeaksi, koska jos yhtään pitempään oli sama jengi niin kaikki oli hujauksessa 50 levelisiä.

Toivottavasti tässä on oikeasti vähän tehty uudistuksia liikkumiseen ja se olisi vapaamuotoisempaa, eikä ainoa uudistus olisi tuo kivien viskominen ja väistäminen, jota näköjään voi tehdä ennen kun heittää oman monninsa kimppuun.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Tämä kiinnostaa aika paljon. Tai siis tosi paljon. Tykkäsin Swordista (ja Shieldistä). Pelasin sen aika nopeasti silloin läpi. Uudistuksena se vapaampi puistoalue oli askel oikeaan suuntaan. Tässä näyttää että tuo vapaus laajenee entisestään.

Komppaan @kopolanpoika vaikeustasoon liittyen. Toivottavasti tämä uusi on tavalla tai toisella vähän haastavampi.
 

DestiZ

Well-Known Member
joo tuo liian helpohko vaikeusaste, on kyllä oikeasti näiden uusien pokemon pelien pahin ongelma, että toivottavasti tosiaan ovat sitten tehneet tästä haastavamman.
 

DestiZ

Well-Known Member
Okei nyt alkaa kuulostamaan hemmetin hyvältä, pelin läpäisy on todellinen ultimate challenge sen läpäisemiseen vaaditaan paljon eri asioita kuten hisui pokedexin complete, eli kaikkien pelin pokemoneiden nappaaminen ja siihen vaaditaan Resource managementtin masterointia ja muuta kivaa, lisäksi leakerit arvelevat, että peli tulee olemaan vaikein pokemon peli.

recent tweet that the leaker known as Riddler Khu declared that the new opus Pokémon should offer an experience of hardcore game including elements inspired by survival games. He explained that player efficiency with Pokéballs as well as resource management will be important skills to master in Pokémon Legends : Arceus. While the game’s ultimate quest will be to capture the legendary Pokémon Arceus, this new title is also expected to feature the longest playtime in gaming history. Pokémon, which could hold back a lot of players. In a thread created for this occasion, Riddler Khu went on to explain that players should pay special attention to the management of berries, minerals and other important resources that they will discover during their exploration of the Hisui region. A prominent leaker claims Pokemon Legends Arceus is the longest game in the Game Freak series. Will some Trainers struggle to complete it?

Leaks suggest that the upcoming Pokémon Legends: Arceus will be the most difficult game in the franchise to date. The upcoming monster collection game will forgo the series' typical top-down two-dimensional world in favor of a completely three-dimensional open-world experience. Pokémon Legends: Arceus will also change the series' battle system, leading to a uniquely immersive Pokémon experience.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
"he upcoming monster collection game will forgo the series' typical top-down two-dimensional world in favor of a completely three-dimensional open-world experience. Pokémon Legends: Arceus will also change the series' battle system, leading to a uniquely immersive Pokémon experience."

Tämä kohta sai kiinnostumaan pelistä hyvinkin paljon. Muutoksia on kaivattu jo pitkään. Lisäksi pelin teema vaikuttaa hyvin mielenkiintoselta.
 

Misaki

Member
Yhtenä Suomen pitkäaikaisimmista Pokémon-faneista on minulta on turha kysyä, kiinnostaako - ehdottomasti, kuten kaikki muutkin pääsarjan pelit. Yllä mainitut tiedot haastavuudesta ja kestosta ovat vielä plussaa. Ehkä itse peliä enemmän odotan kuitenkin sitä, millaisia vaikutuksia tällä on korttipelin puolelle.
 

nedruska

Well-Known Member
Mä en ole mikään pokemon-pelien superfani (itseasiassa pelattuna vaan alkuperäinen red/blue/yellow sekä silver/gold ja nostalgiapläjäyksenä lapsuuteen Let's go eevee), mutta eikö haastetta haluaville ole näitä nuzlocke yms. pelitapoja?

Tämä Arceus kyllä kiinnostaa kovasti ja tämä tulee todennäköisesti olemaan ensimmäinen "uusi" pokemon-peli jonka tulen ostamaan ja pelaamaan sitten silver/goldin (en laske Let's go:ta uudeksi peliksi kun se on oikeasti vaan remake ekalle genrelle).
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tässä englanninkielistä prewikkaa.
Peli vaikutta kyllä todella hyvältä. Vaikka se ei ole maailman kaunein peli mitä tulee tekstuurien tasoon niin ei siinä ole mitään kamalaa popiniä tai esim BotW:ista tuttua juttua missä ainoastaan metri hahmon ympärillä näkyy kaikki yksityiskohdat ja näet kun ne vain ilmestyy siihen jalkojen juuren. Näyttää omaan silmään siis paljon puhtaammalta ja miellyttävemmältä.

Myöskin uudet reaaliaikaiset taistelut näyttää kyllä todella päteviltä.
 

Kirai

KonsoliFIN Alumni
Ennakkovarattuna on. Pokemon-pelit innostaa aina, varsinkin kun ei liikaa odota. Nyt kuitenkin kerrankin tulossa jotain erilaista. Toivottavasti sisältö ja ominaisuudet toimivat avoimessa maailmassa. Eniten videoiden perusteella jännittää kontrollit, näyttävät nimittäin ajoittain melko kankeilta.
 

J.Sunderland

Well-Known Member
Rauhassa odotellaan, että mitä kanssapelaajat tästä pitävät. Switchillä on pelitaakkaa JRPG-pelitaakka todella kova jo nyt, mutta jos tämä onnistuu vakuuttamaan, niin mennee aika pian ostoon ja peluuseen täälläkin.

Viimeksi Pokemonia tullut muistaakseni pelailtua Gameboy Colorilla, joten onhan se jo aikakin kai tarkistaa, että missä nämä menee.
 

OMI3R

Well-Known Member
Mites ku ei ole ikinä pelannut elämän aikana mittää pokkemonnia niin voiko uusi tulokas tykätä? Mikä tässä on idea? Kerätä mörköi? Tämä arceus kiinnostaa lähinnä sen takia ku on "openworld" ja seikkailua? Ihan pihalla :rolleyes:
 

Subi

Active Member
Eiköhän tämäkin tule hommattua, mutta jotenkin kerta toisensa jälkeen tavallaan petyn aina Pokemon peleihin. Lapset toisaalta eivät taida olla niin kriittisiä eli rahalle saa kyllä vastinetta, mutta itse toivoisin näkeväni joskus niissä samaa loppuun viimeisteltyä laatua kuin esim. Marioissa ja Zeldoissa.
 

DestiZ

Well-Known Membertaas tullut uutta gameplay overviewiä jossa esitellään ominaisuuksia, tällä kertaa englanniksi :), hyvältä kyllä vaikuttaa
 

kopolanpoika

Well-Known Membertaas tullut uutta gameplay overviewiä jossa esitellään ominaisuuksia, tällä kertaa englanniksi :), hyvältä kyllä vaikuttaa

Tämä kyllä vaikuttaa koko ajan enemmän ja enemmän Poke pelille, jota itse olen odottanut jo 20v (kuinka helvatan vanha mä olen, jos voin sanoa noin). Itse hyppäsin monnijunasta Ruby ja sapphire kohdalla kun pelkästään uudet pokemonit ei riittänyt pitämään mielenkiintoa yllä ja muita muutoksia pelisarjaan ei näyttänyt tulevan.

Täs näyttäis trailereiden perusteella vihdoin olevan riittävästi uudistuksia, että peli näyttää ja toivottavasti tuntuu myös freesiltä ja samalla myös nostalgiatrippi omaan lapsuuteen, koska mukana näyttää olevan myös alkuperäisiä, the original 151 monneja pyydystettäväksi.

Ärsyttääkö ketään muuta, että trailerilla vilahtaa joku alkuperäinen Pokemoni ja ei enää muista sen nimeä :D
 

DestiZ

Well-Known Member
Hurjalta kyllä kuulostaa mikäli pitää paikkansa, mutta huhujen mukaan napattavia pokemoneja olisi peräti +300 :)

tämänkin kuulostaa hyvältä, että ilmeisesti Monolith soft (xenobladen tekijät) on auttaneet pelin kehityksessä Game freakiä
gameplay leakkejä löytyy tuolta pelistä jos noita haluaa katsella, jotkut ovat siis saaneet jo pelin

 
Viimeksi muokattu:

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Hurjalta kyllä kuulostaa mikäli pitää paikkansa, mutta huhujen mukaan napattavia pokemoneja olisi peräti +300 :), eli yli kaksinkertainen määrä siihen mitä ollaan totuttu,
Pokemon Swordissa/Shieldissä oli yli 400 pokemonia, joten suunta on itseasiassa alaspäin pikemminkin kuin kaksinkertainen määrä.
 

DestiZ

Well-Known Member
Pokemon Swordissa/Shieldissä oli yli 400 pokemonia, joten suunta on itseasiassa alaspäin pikemminkin kuin kaksinkertainen määrä.

oho, en edes tiennyt et niitä oli noin paljon, olisi pitänyt tietenkin tarkistaa, ajattelin kun tätä on mainostettu suurimpana pokemon pelinä, että olisi myös pokemon määrältään suurin, mutta ehkä sen suuruuden tekee se, että joka ikinen pokemon on napattava tällä kertaa jos haluaa pelata pelin lävitse, joten varmasti pelitunteja riittää kivasti varsinkin kun osa noista pokemoista on todella hankala kaapata ja voivat lentää tiehensä ja muuta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom