Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Positiivisin yllättäjä?

Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Enchanted Arms, en tajua miksen etsinyt käsiini moista Lost Odysseyn taivaallisuuden jälkeen, pirullisen hyvä ja vaikea on tämäkin hehe, loistavilla saavutuksilla vielä. Sais vaan olla pitempi. Ja viel ensimmäinen tällä sukupolvella, kyllä kelpaa. Uusista voisin sanoa että Fracture on aika hyvä myös, kun kokeilin.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Suoraan sanottuna, Ninja Gaiden 2.

VIHASIN ensimäistä osaa todella paljon. Toki en vihaa enään, mutta Ninja Gaiden 2 sai minut pitämään pelisarjasta ja hyväksymään sen kameran. Loistava peli.

Vaikka peli nyt arvosanoja keräsikin, yllätti se minut.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

3 on 3 NHL arcade. Ihan pirun hyvä arcade peli. Kepeästi paras arcade ikinä.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Pakko antaa täältäkin ääni 6-7 euron Dark Sectorille. Yllätti olemalla ihan hyvä peli, eikä mikään surkea perusräiskintä.

Toinen ääni Purelle; 13 euron arvo ylitetään kepeästi. ;)
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Crackdownilta en odottanut käytännössä yhtään mitään. Nykyisin kuitenkin kumarran pelin suuntaan aina ennen nukkumaanmenoa.

Sama täällä, ostin sen aikoinaan osittain Halo 3 -betan takia enkä odottanut siltä paljoa, mutta se osoittautuikin huippupeliksi, kuin GTA steroideilla. :D
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Päivitystä: Halo Wars.
Kannattaa pelata C&C:tä xboxilla jotta osaa arvostaa paremmin :). Jopa täysi halo noobo nauttii tästä vaikka varmaan 99% jutuista menee täysin ohi. 2 peukkua pystyyn parin ekan kentän jälkeen.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Sama täällä, ostin sen aikoinaan osittain Halo 3 -betan takia enkä odottanut siltä paljoa, mutta se osoittautuikin huippupeliksi, kuin GTA steroideilla. :D

Aivan samoja mietteitä. Shadowrun oli myös kova moninpeli aikoinaan.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Halo Wars vaikutti demon perusteella liian helpolta kun heroicilla pelasin, mutta pakko myöntää että helppoa se ei edes normalilla ole nyt alku tehtävien jälkeen :\

Voin jopa väittää että Halo Wars yksinpeli on parempi kuin moninpeli.

Positiivisin yksinpeli yllättäjä on siis Halo Wars.

Moninpeleistä en osaa sanoa, ei ainakaan tämä.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Alone in the dark! Tiedän, kontrollit kusee, juoni on huttua ja homma ei vaan toimi. No, mulle kyllä kolahti kummasti, ehkä niitten kontrollienkin takia tuli aika ajoin todella kiperiä tilanteita mutta oli siinä pelissä myös jotain imua kun en pystyny mitenkään jättämään pelaamatta vaan unissanikin suunnittelin seuraavaa movea:= Ei varmasti mikään Goty, mutta jos vähänkään päästää peliä sisälle niinon kiva. Esim. eräällä metroasemalla pienessä kopissa zombie vyöryn alla tunnelma muodostuu kohtuullisen tiheäksi, kunnes palanen loksahtaa paikalleen ja edessä näkyy zombieliekkimeri, mmmmm. En kylläkään suosittele hätähousuille tätä shittiä!
Lisätään listaan vielä Sega Rally. Onpahan (mun mielestä) helvetin vaikee peli. Nostin sen taas tänään hyllystä ja ai kun rupes kierrosajat paranee silmissä kun löyti sen oikea kuljettajan katseen. Siis homman nimi on seuraavanlainen: Aja v***u kovaa ja puhtaasti, muuten nuolet näppejäs, beibi. Hyvä tekele.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Saints Row 2 täytyy laskea kyllä yllättäjäksi. Oli nimittäin GTAIV:n veroinen kokemus addiktiossa ja peliajassa. Täysin eri tyylit tietty molemmissa mutta kyllä tuo Saints on ehdottomasti hiekkalaatikkopelien kärkeä.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

N3, eli Ninety-Nine Nights. Ale löytö ja mahtava sellainen. Simppeliä, selkeää ja rehellistä hack-n-slash meininkiä. Jatko-osakin taitaa olla tulossa.. YEA :)
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Ennen Super Bowl XLII (New England Patriots - New York Giants) tarttui Gigantin alelaarista mukaan Madden NFL 07. Ennen en ollut ikinä pelannut ko. sarjaa tai muutenkaan jefua konsolilla/PC:llä. Nyt olen ollut ensimmäisten joukossa ostamassa paria viimeisintä Maddeniä. John Maddenin vinkit huippua, grafiikat EA:n parhaita ja vielä Superstar-mode jo ennen Be a Pron aikakautta.. Aiai :) Herkkua. Long live NY JETS!

Toinen on Prismasta 25e lähtenyt Fight Night Round 3. Näin itse asiassa Entouragen kakkoskauden jakson, jossa Turtle osallistui Fight Night Round 2-turnaukseen, jonka perusteella sitten päättelin, että peli voisi olla mukava. Nyrkkeilyä seuraan lähinnä vain The Contenderissa (Suom. Contender - Haastaja tulee JIMiltä torstaisin 22.00 - uusinnat sunnuntaina puoliltaöin). Peli oli uran alkuvaiheessa ihan hauska, mutta nyt kun olen vähän enemmän pelannut, pitäisi varmaan vähentää sitä Auto-Trainining nappulan painamista, vastukset kun tuntuvat pyyhkivän kehää minulla :D Kuitenkin laatupeli, etenkin kaksinpeli kaveria vastaan. On se hieno fiilis kun kaveri vääntelee analogeja ja tuomari julistaa "...8, 9, 10 it's over, you're out" ;)
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Crackdown, Lego Indiana Jones ja Dead Space.

Kyllähän Dead Spacea kehuttiinkin mutta odotin silti jotain keskinkertaista pläjäystä. Lego IJ sai jopa vaimonkin pelaan.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Saints Row 2 täytyy laskea kyllä yllättäjäksi. Oli nimittäin GTAIV:n veroinen kokemus addiktiossa ja peliajassa. Täysin eri tyylit tietty molemmissa mutta kyllä tuo Saints on ehdottomasti hiekkalaatikkopelien kärkeä.

Pitää se kaiketi alkaa Saints 2:sta veivaileen, kun sitä kaikki niin ylistää :O
Tuossa se on ollut, mutta jäänyt muiden pelejen alle. Tuli pelattua vankilapako ja pari tehtävää, streakkailtua, osteltua kuteita ja seisoskeltua hand standissä auton päällä. Sit loppu pelaaminen, kun jotenkin homma tuntu niin "elottomalta" ja helpolta "pelehtimiseltä". Ja voi luoja että en haluais ajaa siinä autolla enkä prätkällä ikinä. En muista milloin ois ollut viimeks niin fiiliksetöntä ajaa pelissä ajoneuvolla. *puistatus*

Mut pitäis asennoitua erilailla. Ei fiilisteleen tunnelmia, vaan pitään hauskaa ja levittää anarkiaa Saints Row style. Ykkönen oli aivan ässä.


Mutta niin, oma yllättäjä oli NHL 09. Joskus NHL 94 (megadrive) ja NHL 99 aikoihin tuli kai jotenkin kyllästyttyä - välissä testannut jotain uudempaa, enkä jaksanut. Ja nyt kun tuon osti niin damn että se osaskin koukuttaa, vaikka luulin etten jaksa "änäreistä" enää syttyä.

Maalivahdilla kauden pelailu oli myös tosi mielenkiintoinen ja koukuttava kokemus. Vaikka aika rutkasti tulikin tappioita kun yrittää brassailla jotain upeita "seivejä" :D

Toinen yllättäjä oli F.E.A.R. Siis ykkönen. Ostin sen viikko sitten, ihan vaan että pelaan ensin ykkösosan kun kakkonen alkoi kiinnostaan ja oli reilusti parempi peli kun uskoin. Mahtavaa guruttaa hetkessä 4-6 tyyppiä hengiltä, taktikoiden "bullet time":n ja haulikon kanssa. Nurkan takaa *blaow*, matalan esteen taakse, pystyyn *blaow* esteen päälle, hyppy ilmaan, *blaow blaow*, kranaattia viimeiselle parille ja viimeistely. Ja pari sydänkohtaustakin tullut melkein saatua, kun peli osannut pelästyttää eri aikaan, kun odottanut.
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Taitaa olla kyllä eilen työkaverin luona pelattu Stuntman: Ignition kaahailu. En ollut ikinä oikein ees kiinnostunut pelistä, mutta kun eilen pääsi kokeilemaan niin äkkiä vierähti 4h pelin parissa. Mahtavaa kaahailuviihdettä + aika korkea vaikeustaso piti mielenkiinnonki yllä oikeanlaisessa mielentilassa.. ;)
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

yllätäjä oli joku aika sitku mielenkiinnon vuoksi ostin Saints row ykösen makso vissii 10e
ja toinen yllättäjä oli Call of Duty 4 ku en itte ole koskaa tykänny sota peleistä mut ostin sen iha huviksee et aattelin kokeilla millane se o ku kaikki kehuu sitä. nykyää aivan koukussa siihen päivittäin livessä pelaan 2-6h päiväs
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Skate ja Call of Duty 4 yllättivät meikäläisen todella positiivisesti. Skatesta en ollut ikinä kuullutkaan, ostin sen parilla kympillä hetken mielijohteesta. Ja kyllä sitä tuli hakattua, aivan uskomattoman hyvä peli. Onlinesta en koskaan jaksanut kiinnostua, koska skeittaaminen siellä ei enää muistuttanut yhtään oikeaa rullailua. COD:ia tuli taas hakattua linjoilla monet monet illat hyvällä porukalla, perkele kun jouduin rahapulassa myymään. :D
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Morjens

Tässä ketjussa jo pariin kertaan mainittu Dark Sector yllätti meikämannenkin oikein positiivisesti. Ostin sen uutena 8:lla ja kyllä oli vastinetta rahoille. Pelasin käytännössä yhdellä istumalla läpi ja fiilis pysyi hyvänä koko pelin ajan. Juoni on ihan hanurista, mutta gunplay yms toimii ja glaivea on hauska heitellä.

Ehkä suurin yllättäjä oli Prince of Persia. Olin kuullut, että se on liian helppo, yksitoikkoinen, lyhyt ja niin edelleen. Räiskintäpelejä tulee pelattua ihan tarpeeksi hardcore-asetuksilla, joten meikäläiselle maistui oikein hyvin näin vaihteeksi tälläinen rennosti otettava peli. Taisteluita on todella vähän, joka loppujenlopuksi sopi varsin hyvin pelille. Muutama pomotaistelu päättyi tosin aivan naurettavan nopeasti. Hyvää matskua, jos edullisesti löytää.

Konsolin mukana tullut Lego Indiana Jones yllätti myös jossain määrin. Se ei nimittäin ole ollenkaan huono peli. Ei ehkä täysin minun makuuni, mutta etenkin suurena Indiana Jones -fanina tuli hymähdeltyä jatkuvasti pelin edetessä. Etenkin näin ilmaisena kylkiäisenä oikein hyvää viihdettä :) (Kung Fu Panda olikin sitten ihan täyttä paskaa).
 
Vastaus: Positiivisin yllättäjä?

Helppo kysymys. Ehdottomasti Tom Clancy's End war.

Ainoa peli ikinä, jonka demon kokeilu johti siihen että oli pakko lähtee heti testaamisen jälkeen pelikauppaan.

En jotenkin jaksanut ennakkotietojen perusteelta uskoa, että peli tulee toimimaan. Ja markkinointi mediakin oli aika surullista.

Oli todella mahtavaa kun tajusi demon jälkeen, että oli aivan väärässä. Nykyään taitaa tulla End Waria pelattua enemmän netissä kuin kaikkia muita pelejä yhteensä, erittäin koukuttava tapaus.
 
Ylös Bottom