Prey [2017]

#1
Nimi: Prey 2
Kehittäjä: Human Head Studios
Julkaisija: Bethesda Softworks
Julkaisuaika: 2012
Alustat: PlayStation 3, Xbox 360, PC
Moninpeli: Ei
Demo: ???

Lyhyt kuvaus: Prey 2 on jatkoa Xbox 360:lle ja PC:lle vuonna 2006 julkaistulle räiskintäpelille (http://www.konsolifin.net/xbox/arvostelut/277/). Alkuperäinen peli kertoi amerikkalaisten alkuperäisasukkaiden reservaatilla asuvasta Tommysta, joka joutuu yllättäen tyttöstyvänsä kera muukalaisten sieppaamaksi.

Virallista kuvausta Prey 2:sta ei vielä ole, mutta Kotakun huhujen mukaan jatko-osan pääosassa taisteloi Tommyn sijaan sheriffin apulainen, joka päätyy muukalaisplaneetalle palkkionmetsästäjäksi. Pelimaailman luvataan olevan avoin. Lisäksi peliin sisältyy totta kai uniikki suojautumismekaniikka, jonka avulla pelaaja voi vaikka roikkua parvekkeelta ja ammuskella samalla vihuja.

Vähän pelottavia fiiliksiä tuo Gamereactorin kansikuva herätteli, mutta toisaalta debyyttitraileri on ihan mukavan ufohtava:
[video=youtube;FkyrSXvL5RA]http://www.youtube.com/watch?v=FkyrSXvL5RA[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
#3
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 @ 2012]

Näyttää tosiaan ihan mielenkiintoisen erilaiselta peliltä. Moninpeliä ei ole mukana lainkaan, mutta ensimmäisen pelin päähenkilön (Tommyn) pitäisi viuhahtaa useampaan otteeseen pelissä. Vilahtaa siis, ei viuhahtaa. No tässä on IGN:n tarjoamaa materiaalia E3-messuilta:

[video=youtube;5h2TkpFEsn8]http://www.youtube.com/watch?v=5h2TkpFEsn8[/video]

[video=youtube;-Ey4Vtve2iI]http://www.youtube.com/watch?v=-Ey4Vtve2iI&feature=relmfu[/video]
 

Joohanh

Active Member
#4
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 @ 2012]

Tämähän näyttää oikeastaan huomattavasti paremmalta kuin odotin. Varsin innostavalta, etten jopa sanoisi. Prey 2 näyttäisi ottavan aika suurta pesäeroa ensimmäiseen osaan, mutta ei välttämättä geneerisempään suuntaan. Päätös keskittyä vain yksinpeliin on ehdottoman kunnioitettava näinä tukahduttavina aikoina, kun jokaiselle pelille tunnutaan ihan markkinoinnin puolesta sitä vaadittavan.
 
#5
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 @ 2012]

Ensi katsomisella noi trailerit, en paljoa välittänyt pelistä, kun luin ennakon Pelit-ledestä alkoi kiinnostus kasvaa.

Eniten pisti silmään, että peli on vapaamaailma, jossa on sivutehtäviä ja pieniän randomeja tehtäviä esim. siviili ryöstetään. Planeetalla jolla päähenkilö on 3 eri paikaa auringon, varjon ja niiden risteytyksen paika. Kaupungissas saa liikua vapaasti ja kaikkialle voi mennä parkour-tyylin, E3:ssa tekijä kehui paljon kiipeämistä. Aseita voi muokata monella osalla. Kaikki maksaa pelissä paitsi voi uhkailla tietoa, jos ei halua maksaa. Rahaa saa kätevästi ryöstämällä siviili, mutta virkavalta ei oikein tykkää.
 

Hinin

New Member
#6
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 @ 2012]

Minulla tämä taas herätti himot jo lukiessani pelaajan ennakkotunnelmointia tuossa kuukausia sitten. Ja komppaan tuossa yksinpeliasiassa kyllä Jäsen-J:n kommentointia. Tuo filmatisoitu trailerikin oli varsin miehekäs ja omaan makuun sopiva, herätti kysymyksiä ja halua tutustua. Westerntyylinen musiikki toi takautumana vähän mieleen Fireflyn, mikä ainakaan minulle ei tuo pahoja viboja lainkaan. :cool:
 
#7
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Nyt uutta haastatelua gamereatorilta. Kannattaa kuunnella, jos ei haittaa kuulla pieniä spoilauksia kyvyistä. Haastattelun näet täältä.
 
#8
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

On huhuttu, että Prey 2 olataisiin hyllytetty, MUTTA se oli pelkkä huhu, eikä sitä ole hyllytetty. Huonona uutisena on se että Prey 2 myöhästyy, ettei sitä nähdä tänä vuonna.
 
#9
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Prey 2 oli kyllä yksi suurimmista odotuksen aiheista mulle tänä vuonna. Onneksi sitten edes ensi vuonna, mua ei oikeasti viivästymiset haittaa mikäli eivät ole jotain DNF-luokkaa.

tässä vielä uutinen Kotakusta
 
#10
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Ei taida Prey 2:n tulla tänäkään vuonna tai ei ollenkaan, koska Human head studios kehittää taas jotain pientä peliä nimeltä minimum. On myös huhuttu, että nähty gameplay olisi ollut vain demo, mutta siitäkin on ristiriitaisia mielipiteitä. On myös huhuttu, että Prey 2 ei olisikaan enään Human head studiosilla. kiinnosta Eurogamerin juttu

Taitaa tämä unelmapeli jäädä vain haaveksi.
 

Traddash

Active Member
#11
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Mielestäni juuri tämä ja Mirror's Edge tarvitsisivat sen Oculus Rift/Morpheus/Mitä lie MS tukee jotta kokemus olisi mahdollisemman lähellä sitä CGI-traileria. Pelin immersio kärsisi mielestäni liikaa pää lukittuna hartioihin. Voisivat myös soveltaa PS Kameraa sekä Kinectiä seuraamaan missä ohjain menee ja sen liikkeitä soveltaa ampumisessa. Tulisi varmasti tarkempaa ammuskelua kuin normaalisti vanhalla padi tyylillä eli tateilla tähtäily.
 

Aphex

Active Member
#12
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Onkohan tälle pelille tuoreempaa ja ajantasaisempaa ketjua?

Uusi traileri alla:

[video=youtube;yZf6khoZQsc]https://www.youtube.com/watch?v=yZf6khoZQsc[/video]
 

pelle

Well-Known Member
#13
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Näyttää kyllä varsin hyvältä.
Mitään samaa tässä ei kyllä ole ekan preyn kanssa joten hieman ihmetyttää miksi tuo nimi ollaan säilytetty. Eka prey ei kuitenkaan ollut mikään arvostelu menestys, mutta kai tämä kuitenkin isomman yleisön nyt tavoittaa verrattuna siihen jos olisi uusi IP.
Itseen kyllä eka prey iski ihan hyvin ja tuli pelattua kahdesti läpi.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
#14
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Kokeilin demoa ja rakastuin, ihan huippu peliltä vaikuttaa. Yhdistelmä system shockia, bioshockia ja deus exää ja sitten vielä vihollisia jotka voivat olla missä vaan :D Ostoon meene jos PC versio ei ole kustu.
 

Aksu

Well-Known Member
#15
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Sinällään ihan mielenkiintoisen oloinen, mutta todella kankea, itse en oikein jaksa pelata FPS-pelejä 30fps. Tähtääminen on tatilla muutenkin vaikeaa niin 30fps ei tee enää hyvää, taitaa tässä olla myös input lagia jonkun verran.
Peli ei edes ole kummoisen näköinen, vähän ihmetyttää miksi ei ole edes PRO:lla 60fps.
 

Murdoc

Active Member
#16
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Mää kans innostuin tästä kovasti. Tähtäämisessä oli vähän input lagia havaittavissa PS4 Prolla mutta muuten ei ollu valiteltavaa ja kovasti olisi tehnyt mieli pelata pidempäänkin, kun mitä demo salli. Tunnelma oli kohdallaan, metroidvania tyyppistä vapaata kiertelyä pelimaailmassa ja juoni vaikutti kiinnostavalta. :)
 
#19
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Demo on ainakin kamalan näköinen konsolilla. Kuva on jotenkin hirveän suttuinen ja motion blurria on aivan perhanasti.
 

Jogi

Well-Known Member
#20
Vastaus: Prey 2 [PS3/X360 Hype @ 2012]

Motion blur hyvä olla muuten 30fps pelit on ikäviä pelata nykyvällä strobo kuvalla.

Mut noin muuten, paluu menneisyyteen graafisesti enkä oikein saanut otetta melee meiningistä...vastukset mitään sanomattomia klooni luikeroita :( ei jäänyt demosta hyvää vaikutelmaa. Tuli ennakkotilattua ennen demoa, pitänee siirtää tilaus The Surgeen..siinäkin toki vaara toistoon tai liian nysväilevään taisteluun.

edit: jotain juttua ollut noista alien voimista, jos niitä käyttää niin sitten laitos alkaa tunnistaa sinua alieniksi ja turretit laulaa, ja samalla joku iso alien ökkö rupeaa jahtaamaan.. plääh, miksi hankaloittaa jo heikkoa pelattavuutta entisestään. Inventaariokin jotain niin kulunutta, aseta ja säädä että tavara mahtuu.

Surgekin vaikuttaa paskalta, hieno idea mutta tarinaa ei juuri liene ja ottaneet rasittavimman ominaisuuden noista Souls vai mistälie sarjasta, jos satut kuolemaan niin sinne jäi kamat jos et kerkeä hakemaan, ei tuommosta kuolemaa saa enää peleissä olla prkl..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom