Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Project xCloud - pelaa Xboxin pelejä mistä vaan milloin vaan

Ajat ovat muuttuneet.

Vuonna 2013 televisio Xboxissa.

Vuonna 2021 Xbox televisiossa.




Tuskin enää menee kauan, kun saadaan Xbox-tikku markkinoille, joka voidaan liittää televisioihin ja näin ollen Xbox -pelejä voi striimaamalla pelata sen kautta. Tämän lisäksi Xbox neuvottelee parhaillaan televisiovalmistajien kanssa, että he liittäisivät suoraan heidän TV-käyttöjärjestelmään Xbox-sovelluksen.


Ei niin :D
 
Tom Warren kertoi, että xCloud -pelipalvelusta on tulossa paljon nopeampi Xbox Series X -laitteiston ansiosta. Näin ollen xCloud-pelien latausajat pienevät ja ruudunpäivitys kasvaa. Palvelimet tullaan päivittämään muutamassa viikossa.

 
Loppuvuodesta xCloud tulee myös PC:n Xbox sovellukseen ja konsoleille.

  • Later this year, we’ll add cloud gaming directly into the Xbox app on PC and integrate it into our console experience to light up scenarios like try before you download.

 
Loppuvuodesta xCloud tulee myös PC:n Xbox sovellukseen ja konsoleille.

  • Later this year, we’ll add cloud gaming directly into the Xbox app on PC and integrate it into our console experience to light up scenarios like try before you download.


Hienoa, että Xcloud saadaan myös konsoleille. Voi ensin kokeilla peliä ja sen jälkeen päättää, että lataako peliä ollenkaan Xboxille. :D Xbox Onella ja Xbox One X:lla varmaan voi pelata Xcloudin kautta sellaisia pelejä, joita ei enää suunnitella edellisen sukupolven konsoleille.
 
Tämä nyt oli jo aika varmaan tietoa, kun vahvistivat, että tuovat xCloudin myös Xboxeille, mutta pääseepähän sen VHS boksin omistajatkin pelaamaan next-gen pelejä tuon avulla.

For the millions of people who play on Xbox One consoles today, we are looking forward to sharing more about how we will bring many of these next-gen games, such as Microsoft Flight Simulator, to your console through Xbox Cloud Gaming, just like we do with mobile devices, tablets, and browsers.

 
xCloudin saapuessa iOS laitteille saadaan samaan syssyyn myös pari uutta Designed for Xbox mobile -ohjainta. Vanha tuttu ketjussakin mainittu Razer Kishi, mutta iOSille. Tuo toinen onkin sitten ainakin itselle kokonaan uusi tuttavuus.
 
8Bitdo Mobile Gaming Clip -ohjainteline lähti sitten tilaukseen Verkkokaupasta hintaan 14,90€. Vuoropohjainen Yakuza: Like a Dragon voisi toimia myös xCloudin yli, joten kokeillaan haastaa tätä nyt vähän enemmän.
 
Ei ole kyllä Xcloudista mitään hyötyä taaskan, kun kokeilin pelata mobiiliyhteydellä sekä kännykällä suoraan että tietokoneen kautta. Ohjaaminen on mahdotonta viiveen takia ja pelit pyörii paljon huonommin kuin viimeksi kun testasin, jolloin ne olivat lähes pelikelvottomia. Nyt ne ovat täysin pelikelvottomia. Pingi on tosin täällä 35-42 ms, mutta lataus- ja lähetysnopeudet ovat molemmat kymmeniä Mbps, eli ei pitäisi siitä olla kiinni. Jos ei pelit tällaisen keskinkertaisen yhteyden päästä toimi, ei tuosta Xcloudista ole mitään hyötyä. Pitäisi ehkä kokeilla yhteyden jakamista jollain muulla laitteella, kun tuolla Sonyn kännykällä, jotta voisi sulkea pois sen, että kännykän huonous on syyllinen.
 
Pitäisi ehkä kokeilla yhteyden jakamista jollain muulla laitteella, kun tuolla Sonyn kännykällä, jotta voisi sulkea pois sen, että kännykän huonous on syyllinen.
Suosittelen kokeilemaan jotain muuta keinoa, sillä ainakin itsellä yhteydenvalinnalla on iso merkitys. Pelit pyörii xcloudin kautta paremmin silloin kun kännykkä on mobiiliyhteyden päässä kuin että olisi yhdistetty kotilangattomaan. Kuvittelisin että tilanne pitäisi olla juuri päinvastoin.
 
Kyllä nyt olen ihan mobiiliyhteyden varassa ja silti ei toimi tuon paremmin. Ainoa uusi keino olisi kokeilla toista mobiililaitetta ja varmaan jossain vaiheessa teenkin niin.
 
Doom Eternalia xCloudin kautta boksin omalla nettiselaimella (vaatii Alpha Insider päivityksen)

IMG_20210708_214631.jpg

Ei täydellinen kokemus, koska välillä tulee pieniä töksähtelyjä, mutta ainakaan mulla ei ollut ongelmia pistää porukkaa palasiksi :)
 
Järkevää: ei oikeastaan
Käytännöllistä: ei todellakaan
Mahtavaa: todellakin!


Pelasit sitten Xboxilla, PC:llä, kännykällä, älyjääkaapilla tai rannekellolla, niin xCloud on aina mukana menossa. :D
 
Nyt pääsee käyttämään xCloudia tietokoneen Xbox apin kautta, jos on Insider jäsen.

Today, we’re excited to announce we’re bringing Xbox Cloud Gaming (Beta) to the Xbox App on Windows 10 PCs for Xbox Game Pass Ultimate members in 22 countries who are part of the Insider program.

 
xCloud bokseille loppuvuodesta ja syksyn aikana Insider jäsenille testiin.

Xbox Cloud Gaming coming to Xbox Series X|S and Xbox One holiday 2021
We’ll begin testing the experience as part of our Xbox Insider program this fall




 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Nacon MG-X julkaisu 20.9.2021 ja hinta 99,90€





Nacon’s MG-X features:
  • Adjustable design to fit phones up to 6.7 inches.
  • Pocket-sized frame that allows for easy carrying when not in use.
  • 20 hours of battery life from a built-in rechargeable battery (USB-C charging cable included)
  • Wireless connection through the use of Bluetooth 4.2
  • Compatible with Android 6 phones and above with screen sizes up to 6.7 inches
 
Nyt pääsee kaikki Game Pass Ultimate jäsenet pelaamaan pilvessä, kun Windows 10 Xbox sovellus päivittyy.

So today, we’re opening up new possibilities for you to remotely play console games on your Windows 10 PCs (or later) with updates to the Xbox app, including support for:

  • Playing Xbox Game Pass games from the cloud
  • Playing games directly from your console with Xbox remote play

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tänään kokeilumielessä pelailin Lemnis Gatea (olipa erikoinen) ja Viva Pinataa (edelleen hieno peli) xCloudin kautta 4G:n yli ja tämän noin parin tunnin session aikana ei ollut mitään ongelmia. Pikkuhiljaa tämäkin on ilmeisesti nousemassa ihan varteenotettavaksi tavaksi pelata myös luurin kautta.
 
Ylös Bottom