PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

Keskustelu osiossa 'Retro' , aloittajana Eemeli, 06.11.2001.

 1. Eemeli

  Eemeli Guest

  PS2 halvalla

  Joulupukin pajaan olisi tarkoitus tuo kyseinen vehje laittaa. Mihin hintaan sen minimissään saisi? Siis pelkkä peruspaketti. www.netista.com möi sitä 1590,- tai jotain, mutta taisi olla melkoinen mainoskikka kun heti loppuivat. Millä hinnalla ne irtoavat esim. pääkaupunkiseuden liikkeistä? Nettikaupat?

  Ja mitäs välttämättömyyksiä pakettiin pitäisi sitten lisätä? Toinen ohjain ainakin ja pelit/dvd:t sitten ajan kanssa. Muistikortti. Jos budjetti on 2000 mk niin miten olisi viisainta rahat sijoittaa näin ensialkuun? RegionX:ää en tarvitse ainakaan heti.

  kiitos jo etukäteen.
   
 2. Leo Stenbuck

  Leo Stenbuck Active Member

  Re: PS2 halvalla

  Kannattaa varmaankin odottaa jouluun, että tulee taas seuraava hetkellinen hinnan tiputus. Uskoisin että jouluna PS2:n saa ainakin jostain liikkeestä 1500mk:lla, tai halvemmalla... Mukaan pitää tietenkin ostaa muistikortti, toinen ohjain ja peli, jos aikoo päästä kunnolla pelaamaan. Jos pelejä ja DVD-elokuvia tahtoo katsoa hieman paremmalla kuvalla, niin jokin parempi kaapeli, kuin mukana tuleva komposiittiliitäntä olisi suotava ostaa, mutta se ei tietenkään ole pakollinen, eikä se nyt maailmaa kaada vaikka sellaista ei hommaisikaan, kun ei se kuvan laatu nyt kumminkaan niin hirveästi muutu komposiitistä. Tietysti myös multitap on hyvä olla, jos haluaa pelata esim. neljän kaverin kanssa jaetulla näytöllä tai jos haluaa pelata kahdella PS2:lla eri TV:istä, niin sillon pitäisi sijoittaa iLink:iin.
  Kyllähän noita lisälaitteita riittää vaikka loputtomiin ja niillähän tuo Sony rahastaakin. USB-hiiren ja näppäimistön hommaaminen olisi ihan järkevää, jos pelaa esim. Age of Empiresiä PS2:lla tai tulevaisuudessa monia pelejä, esim. FPS-pelejä. Kun tuo PS2:sen netti yhteyskin pitäisi vielä tulla tuossa keväällä tänne Eurooppaan, niin taas pitää hommata lisää lisälaitteita, jotta pääsee nettiin ja esim. kovalevy yms.
   
 3. Jussi

  Jussi New Member

  Kilpailu: PS2:sen hinta!?

  Eli aloitetaanpas kilpailu, jonka palkintona on kunniaa. Eli tehtävänä on löytää halvin mahdollinen PS2 jostain kaupasta. Hinnan tai tarjouksen täytyy olla voimassa, tai tulla voimaan vähän ajan kuluttua.
  Aloitanpas itse Veljekset Keskinen: PS2 1695mk. Tarjous voimassa huomiseen.
  Voi myös laittaa vähän kalliimpia PS2:sen hintoja. On nimittäin kiva kattoo paljon hinta erot on!;)
   
 4. Jussi

  Jussi New Member

  Uusi Giganttihan avataan joskus joulukuun alussa Espooseen, silloin PS2 voi olla tarjouksessa.
   
 5. Drane

  Drane New Member

  No VPD:ssä PS2 konsoli maksaa 1895mk. No minä en tähän vastannut oikein kilpailu mielellä vaan vertailu mielellä.
   
 6. Unreal-Hawk

  Unreal-Hawk New Member

  Tää on eräänlaista ilmasta mainontaa noille putiikeille, mutta samapa tuo... Paikallisessa kotikylässäni olevasta peliliikkessä PS2:n 1975mk. Liikkeellä on oiva nimikin "Kimmon peli ja lehti"
   
 7. kani

  kani Jäsen

  Heh, voit kuvitella minkälainen ruuhka siellä on joulukuussa ;). Huh, ennemmin ostaisin vaikka 500 kalliimmalla jostain muualta kun tollasesta ruuhkarysästä :D
   
 8. TT1

  TT1 New Member

  Re: Re: PS2 halvalla

  - Toista ohjainta et tarvitse - vertaisin niitä kalsarein tai hammasharjaan: jokaisella olkooon omansa.

  - Kuvan laatu muuttuu aivan olennaisesti paremmaksi s-videopiuhalla ja rgb:llä.

  - i-link on hyvä hankinta, jos olet GT3-miehiä ja sinulla on GT3-miehiä kavereinakin. Lieneekö käyttöä muissa peleissä?
   
 9. Vahe

  Vahe New Member

  Konsolinet 1795mk, jos on tuo banneri jäänyt huomaamatta.. ;)
   
 10. Kaitsu

  Kaitsu New Member

  No joo, kantzii ostaa PS2, musitikortti ja joku peli... Sillä pääsee hyvin alkuun ja kaiken muun ehtii hommata myöhemmin...:)
   
 11. Eemeli

  Eemeli Guest

  PS2:en yhteydessä hommaan varmaan aluksi pelkän muistikortin ja gta 3:sen. Sitten myöhemmin toisen ohjaimen, uusimman ISS:n ja paremmat piuhat. Tämä nyt alkuun tuntuu fiksuimmalta.

  Mitenköhän on hinnat joulun jälkeen? Laskevatkohan vai pysyneekö samana? Ja entäpäs kun xboxit ja muut lootat tulee markkinoille? Perhana ku ei osaa ennustaa...
   
 12. Eemeli

  Eemeli Guest

  Re: Re: Re: PS2 halvalla

  Mutta kun kavereilla ei pleikkareita ole eikä liiemmin ohjaimia. Tällöin se hankinta napsahtaa omalle kohdalle. Ja ainahan niitä yllätysvieraita tulee. Pelaaminen on yleensä hauskempaa kimpassa, sen me kaikki tiedämme. Toki olisi loistavaa jos kalsari/hammasharja/ps-ohjain toimisi minunkin kaveripiirissä mutta kun ei niin ei..
   
 13. SamiS

  SamiS New Member

  Funstationissa nyhdetään 1999mk.
   
 14. Shaban

  Shaban New Member

  Netista.com:ssa perjaatteessa PS2 + muistikortti 1490mk mutta taittaa olla vieläkin loppunu.
   
 15. Luckyman

  Luckyman New Member

  XBL:
  Bazem
  Heh, joku oli soittanu tonne ja kysyny milloin on tulossa. Vastaus oli tyyliin: "Ei ainakaan tämän esitteen voimassaolo aikana". ;)
   
 16. d2mac

  d2mac Guest

  Ymmärtääkseni kuluttajasuojan perusteella tarjoustuotetta pitää olla tarjolla riittävästi. Koska kyseessä ei ole kuvaston painovirhe, eli siis erehdys hinnassa myyjä on velvoitettu toimittamaan tuotteen tarjottuun hintaan.
   
 17. Peepmaster

  Peepmaster New Member

  ihmeen paljon on laskenut hinnat. myynnin kannalta ihan
  hyvä juttu. :eek:
   
 18. Vilperi

  Vilperi New Member

  PSN:
  Silli5001
  Melkeinpä ostaisin sinuna heti koneen yhteydessä paremman piuhan (rgb), sillä komposiitin ja rgb:n ero on kuin yöllä ja päivällä. Ja pääseepä gt3:n grafiikka heti oikeuksiinsa ja toi piuhakin on vaan alle 100mk.
   
 19. Kibeman

  Kibeman New Member

  Mistä halvimmalla ?

  Mistä saa tällä hetkellä PlayStation 2:n halvimmalla ? Netista.com myi hintaan 1490;- (sis. muistikortin), mutta se meni loppuun heti...

  Kimmo
   
 20. kani

  kani Jäsen

  Härnäisin netista.com kuluttaja-asiamiehellä sillä koneet oli loppu jo kauan ennen kun mainokset kolahti postiluukusta.
   

Jaa tämä sivu