Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4-pelien tarjousketju - vain tarjouksia, ei kysymyksiä tai kommentteja!

Ainakin pari peliä näytti olevan 98% tarjouksessa 0,20 euron hintaan tuossa uudessa Playstation storen alennusmyynnissä. Jokin keskinkertainen robottitasohyppely ja Defunct, joka on arvostelujen perusteella keskinkertainen ja lyhyt robottikaahailu. Toki ajopelien ystävänä kuitenkin ostin sen. Näyttäisi noissa halvoissa olevan julkaisijana SOEDESCO Publishing.
 
Jos löytyy jenkkitili ja ei ole God Of Waria vielä pelannut, niin nyt sitä saa halvalla 4.79€ cdkeys.com.

 
Ja tänään alkavat sitten alle parikymppiä maksavien pelien tarjoukset Storessa. Konsolilla hinnat näkyvät ainakin itsellä jo, vaikkei itse kampanjan banneria siellä vielä ole.


Erikseen haluan mainita Rebel Copsin, joka yllätti ainakin allekirjoittaneen erittäin positiivisesti joku aika sitten. Maksaa alessa vain vitosen.

 
Semmoinen huomio, että mikäli meinaatte ostaa uusimman Yooka-Laylee and the Impossible Lair-pelin tarjouksesta niin se bundle sisältäen myös ensimmäisen pelin lähtee samaan 19,95€ hintaan. Vähän hölmöä hinnoitelua.
 
Ilmaiseksi Hitman - The complete first season:
 
Ilmaiseksi Hitman - The complete first season:
Pelkkä trial ja loppuu sunnuntaina.

Play the FREE TRIAL of HITMAN – The Complete First Season from April 28 through May 3
 
Pelkkä trial ja loppuu sunnuntaina.

Play the FREE TRIAL of HITMAN – The Complete First Season from April 28 through May 3
Luin että tuon pitäisi toimia sellaisella kikkailulla että lataa Hitman 2:den ilmaisen starter packin, Ja kun tuo Hitman 2 "luulee" tuon trialin myötä että omistat ensimmäisen osan saa nuo Hitman ykkösen tehtävät paranneltuina versioina pelattavaksi tuon kakkosen kautta, ja nämä pysyy omistuksessa trialin jälkeenkin.

En ole vielä koittanut kun vasta latailee noita.
 
Gigantissa useita EA:n pelejä reilussa alennuksessa, esim. It Takes Two 19,95€ ja Star Wars Jedi: Fallen Order sekä Need For Speed Heat 12,95€/kpl.

Saatavuus vaihtelee, osa vain nettivarastossa ja osa vain muutamassa myymälässä.
 
Ylös Bottom