PS4 Pro ongelma?

Juha76

New Member
Ongelma on seuraavanlainen. Kun Pleikkarin päänäytössä peli kuvakkeen kohdalla pitäisi tulla ns. peli infoa pelin kuvakkeen alle niin pyörii vaan useita kymmeniä sekuntteja tämä pleikkarin neliö-kolmio-risti-ympyrä animaatio ja kun suuntanäppäimellä menee pelikuvakkeessa alaspäin menee koko järjestelmä "jumiin" ainakin puoleksi minuutiksi ja sama neliö-kolmio-risti-ympyrä animaatio alkaa pyörimään. Sama ilmio tulee kun yrittää avata peliä pelikirjastosta. Neliö-kolmio-risti-ympyrä animaatio alkaa pyöriä kymmeniksi sekunneiksi etkä pysty palamaan valikoissa takaisin.

Onko tämä PSN ongelma vai onko mahdollisesti rautaan tullut vika? Ongelma ollut nyt noi 2 - 3 päivää. Yritin myös alustaa koko pleikkarin mutta sama lopputulos. Takuuaikaa on laitteessa vielä 2kk jäljellä.
 

Juha76

New Member
PSN-ongelma onneksi vain. Pistin saman merkille nimittäin itsekin tuossa päivä-pari sitten.

No huh. Saa huokaista helpotuksesta sitten. Toivottavasti vika korjaantuisi pian. Meinas jo pientä paniikin tynkääkin alkaa tulla että rauta alkaa hajoomaan ku ollu huonoa tuuria näissä. Juur tuli luuri takuuhuollosta takaisin :).
 
Ylös Bottom