Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS5: Lisälaitteet ja tarvikkeet

Onko teillä kokemuksia Pulse 3d -kuulokkeista? Niitä on taas kaupoissa saatavilla ja harkinnassa niiden hankkiminen. Jos olen ymmärtänyt oikein, muut kuulokkeet eivät toimi bluetoothilla PS5 kanssa kuin nämä Pulset? Vähän ristiriitaisia arvosteluja olen lukenut, osaa pitää äänenlaadusta ja osa ei.
Pulseista ei ole kokemuksia, mutta olen 3-4 vuotta mennyt PS4:lle ostetuilla Sonyn Platinumeilla. Hyvin tuntuvat toimivan myös PS5:n kanssa langattomasti (uutta CoDia pelatessa, muista peleistä ei kokemuksia). Loistavat kaikin puolin, ei mitään käytönjälkeä näkyvissä ja akkukestokin edelleen riittävä. Näitä voi pitää vaikka koko päivän päässä ilman mitään ongelmia. Eivät paina mistään. Korvatkin sujahtavat kokonaan pehmusteiden sisäpuolelle.

Aikoinaan maksoin näistä 200 € ja ovat joka euron arvoiset. Eri verkkokaupoissa näyttää maksavan tällä hetkellä vain 129 euroa. Ostaisin heti jos olisi tarvetta.

Ihan mielenkiinnosta yleinen kysymys: ovatko nämä Pulset muovia, eli vertautuvatko jotenkin vanhoihin Goldeihin? Platinumit menisivät siinä mielessä Pulsejen yläpuolelle. Jollain kokemusta kaikista näistä? Mitkä ostaisit tämän hetken tiedolla? Ovatko Pulset pikemminkin steppi alaspäin Platinumeista?
 
Viimeksi muokattu:
Oma yhteenveto pulse 3d luureista on, että kuulostavat hyvältä, mutta tuntuvat epämukavilta päässä. Turhan kovaa puristus :D
 
Oma yhteenveto pulse 3d luureista on, että kuulostavat hyvältä, mutta tuntuvat epämukavilta päässä. Turhan kovaa puristus :D

Itsellä vähän samat kokemukset alussa tuntuivat ihan hyviltä mutta huomaan silti käyttäväni enemmän Sennheiserin hd 599 kuulokkeitani että piuhalla kiinni ohjaimeen. juuri sen takia että ei ole niin jämäkät vaan paljon rennommat päässä
 
Tulevaisuudessa saatamme vetäistä chiquitat keittokomeron kätköistä pelihuoneeseen VR-pelejä varten.

 
Tuli haettua Pulse 3D:t itselle korvaamaan HyperX Cloud Stingerit lähinnä langattomuuden vuoksi. Testasin myös ensin Steelseries Arctis 7, mutta kävin palauttamassa, kun alkoi epäilyttää rakenteen laatu lyhyen redditin selauksen jälkeen. Omaan korvaan Pulse 3D kuulostaa paremmalta, mutta Arctis 7 eristi ympäristön äänet huomattavasti paremmin. Pelaan pääosin yksin, joten mikin laadulla ei ole minulle väliä. Omaan päähän nämä Sonyt istuvat hyvin eivätkä purista ollenkaan.
 
Tästä lisäväriä ohjaimeen hintaan 9,99 €.

dualsense_ohjaimen_etupaneeli_hopea_9.jpg


 
Hyvin on toiminut noi mun Razerin Krakenit (jos ny merkin oikein muistan) jotka ostin PS4 ja Xbox One-konsoleille PS5-konsolilla. Ei mitään syytä ostaa pulseja ennen kuin noi hajoaa. Huvittaa silti että Xboxilla toimivuus on selkeästi heikompi, kun noi tuntuu selkeästi optimoiduilta PS-konsoleille.
 
Hei

Uusi foorumin käyttäjä kyselee onko täällä kenelläkään ratkaisua seuraavanlaiseen ongelmaan.

Tuli hankittua PS5 ja tyttö pelasi kameran kanssa Just Dance pelejä. Tätä mahdollisuutta nyt ei ole koska PS5 ei tuota AUX porttia ole. Sony lähettää VR lasien omistajille tuon USB <-> AUX adapterin heidän sivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Lomake vaatii VR lasien serial numeron.

Mutta tätä mahdollisuutta ei anneta PS4 kameroiden ostajille. Ilmeisestä kameran hankintahinnan ei nähdä olevan riittävän iso ja käyttäjäkunnan pienempi kuin VR Lasien puolella. Sony ei myöskään näitä adaptereita myy suoraan - tätä kysytty heidän asiakastuesta kaksi kertaa.

Onko täällä ketään vastaavassa tilanteessa ja selvittänyt mistä tuollaisen adapterin saisi vaikka ei Sony VR lasia omista.

Kiitoksia avusta.
 
Helpointa on vain ostaa uusi kamera, myy jollekin se oma ps4 kamera. Saman joutui aikoinaan tekemään PS3 > ps4:n kanssa kun ratti piti myydä ja ostaa uus, kuten myös kuulokkeet. Sellaista se on, mutt rahallahan siitä selviää..... no juu tai ei... kalliiksi tulee joka tapauksessa.
 
Toimisiko mahdollisesti PS5 uusi kamera Just Dance pelin kanssa?
Helpointa on vain ostaa uusi kamera, myy jollekin se oma ps4 kamera. Saman joutui aikoinaan tekemään PS3 > ps4:n kanssa kun ratti piti myydä ja ostaa uus, kuten myös kuulokkeet. Sellaista se on, mutt rahallahan siitä selviää..... no juu tai ei... kalliiksi tulee joka tapauksessa.
Hei

Kiitoksia nopeista vastauksista. Tätä Sony asiakaspalvelu myös ehdotti, että ongelman voi ratkaista ostamalla PS5 tukevan kameran.

Ainoa ongelma on, että PS5 ei ole liiketunnistusta tukevaa kameraa julkaistu. Ainoastaan kamera jolla voi kuvata esimerkiksi omaa peli stream. Olisin jo sellaisen muuten hankkinut koska lupasin tytölle että oma PS5 hankintani ei tytön pelaamiseen vaikuta vaan kaikki hänen PS4 pelit toimii myös uudella PS5. Olin valitettavasti väärässä ja nyt tytöllä itku silmässä.

PS5 on julkaistu Just Dance 2021 mutta tämän kuvaaminen tapahtuu puhelimeen ladattavalla sovelluksella joka yhdistetään PS5 kanssa samaan Wifi. Mutta tämä ratkaisu ei ole ollut kovinkaan toimiva lukemieni palautteiden perusteella. Ja voitte kuvitella tämän yhdistelmän toimivuuden 7-vuotiaan hallussa...
 
Mikäs olisi paras (hinta/koko/nopeus) ratkaisu PS5 levytilan lisäämiseen tällä hetkellä?
 
Viimeksi muokattu:
Mikäs olisi paras (hiinta/koko/nopeus) ratkaisu PS5 levytilan lisäämiseen tällä hetkellä?
Sanoisin, että tuo alla oleva 5 teran pikkulimppu, joka toimii pelkällä USB-virralla. Tosin tuota on saanut parhaimmillaan n. 92 eurolla, joten jos jaksaa vähän aikaa odotella, saattaa saada halvemmalla kuin tolla tän hetken 109 eurolla.

Itellä ollut tuollainen PS4 Pron kaverina jo pitkään.


Jos USB-SSD:tä haluaa, tuolla hinnalla ei saa kuin teran verran. Toki jos se riittää, niin esim. tämä lienee hyvä vaihtoehto.

 
Ylös Bottom