Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil Village (eli RE:8)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
En tiedä mitä tästä olisi mieltä, ei ainakaan traileri niin säväyttänyt. Aika meh jos tämäkin on suurimmaksi osaksi sitä kuolemattoman vihollisen karkuun juoksemista. Mut katotaan nyt mitä tulee.
 
Sen nimi on vain Maiden, joten jos etsit Resident Evil -hakusanalla, niin ei välttämättä löydykään. Mutta tästä sen saa. Tai sitten ihan vaan PS5:n omasta Storesta. Ainakin itellä oli heti etusivulla mainos siitä.

Maidenilla tosiaan löyty, piti vaan eka selata Iron Maidenin kappaleet läpi.
 
Pelasin läpi Maiden demon, tai no visual showcase tuo kai enemmän on. Tunnelmallinen ja synkkä maistiainen jonka parissa olisin kyllä viihtynyt vielä pidempäänkin. Pelillisesti tuo ei tarjonnut mitään uutta. Äänimaailma aiheutti kuumotuksia.
 
Demoa kokeiltu, välitön rakastuminen kuten RE 7 kanssa. Ihan saman tyyppinenkin kuin RE 7 demo, löytyy tavara jolle ei ole mitään käyttötarkoitusta (sormi) ja loppuukin aika samanlailla. Eiköhän tästä ole haastajaksi RE7:lle parhaasta ressu pelistä. Löysin myös pienen pienen salaisuuden jos sitä voi sellaiseksi kutsua

yhdessä kohtaa yksi niistä siskoksista kävelee portaita ylös ja voit juosta sen perään ja katsoa kun hän katoaa tyhjyyteen tai voit yrittää estää neidon kulkua jolloin kuolema korjaa sinut pois
 
Minusta taas RE7 oli vank VR-kokemus minkä kanteen lyntättiin nimi Resident Evil, jotta sitä saadaan myytyä. Tarinaltaan tuolla ei ole mitään tekemistä koko sarjan kanssa, vaikka muutama eastern egg löytyykin. Alyssan memo (Outbreakin hahmo), ja Redfield. Siinä missä Leon, Claire ja Jill yrittää selviytyä viruksen runtelemasta kaupungista, niin Ethan juoksee pakoon kaikenmaailman noitia ja ihmissusia. Voi RE, mitä sinulle on tehty? Vaikka kaikkihan on Resident Evilin universumissa mahdollista... Mutta silti. Minusta RE7:lla ja Villagelle ei ole mitään tekemistä Resident Evilien kanssa. Vaikka eihän näitä varmaan minkään loren takia pelaakaan.
 
Kiva juttu, että tää tulee vielä myös PS4:lle. Yhdessä välissä oli epävarmaa tuleeko vielä vanhoille konsoleille. 7 jälkeen pakko kokea tämä.
 
Demo oli hyvä, ehkä kuitenkin turhan makaaberi tähän hetkeen. Ahdistava tunnelma saatiin luotua perinteisesti jo pelkällä äänimaisemalla.

Tämä olisi kiva läpäistä jälleen PSVR:llä, joka viimeksi tehosti kauhun aivan uudelle tasolle. Ihokarvat eivät valehtele. :D
 
Ylös Bottom